Įkraunama...
Įkraunama...

ParyžiusV

QUOTE(String @ 2010 04 14, 15:13)
Yra pirkt knygynuose tokia nedidelė knygutė - kišeninis vadovas  ax.gif  Kaina - apie 27-30 Lt, priklausomai nuo knygyno. Manau, vykstant keletui dienų pilnai užtenka, plius ten yra ir gatvių žemėlapiai, ir net metro planas  mirksiukas.gif

Aciu, kaip tik toki nusiziurejau internete wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare2009 @ 2010 04 13, 14:23)
Gal kas buvote apsistoje cia http://www.booking.c...oking_confemail? ka galite pasakyti apie 14 rajona? Aciu labai  4u.gif

Vieta normali, nes susisiekimas metro Paryžiuje labai geras ir paprastas. Pėsčiomis, žinoma, nenueisite iki "objektų". Jeigu norite arčiau, tai paieškokite adresų šiame forume. Aš jau rašiau nekartą, kad, norint išvengti važinėjimo metro, reikia pasiieškoti vietos arčiau Senos. 14 rajonas yra Montparnasas. Anksčiau buvo meno ir literatūros centras, dabar - daug įstaigų. Ramus ir saugus rajonas. Jeigu jame apsigyvensite, pasikelkite į Tour Montparnasse: labai nuostabus atsiveria Paryžiaus vaizdas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smagumėlis: 14 balandžio 2010 - 17:58
Sveiki gyvi...
Jus cia liepa, birzely o as turiu bilietus geguzes pradziai...
Situacija tokia smile.gif bilietai geguzes 5 diena, skrendam keturios moteros: as, mano mama ir dvi mano dukros kurioms po 1.6 ir 6.6 metuku smile.gif
Kur gyvent kaip ir turiu, per pazystamus radau 16 zonoj (ar kaip ja pavadint) pas kazkokia madam prancuze (senyvo amziaus moteriske) kuri nuomoja kambary uz 55 eurus,(dusas, toletas, be virtuves + paryzietiski ale pusryciai kava, arbata, kakava ir skrebutis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ) a as cia kertu ar nelabai, prasaunu ar kazka gero islosiu, kaip suprantu ta 16 zonoj ne centre smile.gif Gal kas ka parekomenduos? gyvensim 5 paras smile.gif
Dekoju smile.gif Kaip man is to Beauveis nusibelst reiks iki ten...
Sumasciau Paryziu pamatyt.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaR @ 2010 04 14, 23:37)
Sveiki gyvi...
Jus cia liepa, birzely o as turiu bilietus geguzes pradziai...
Situacija tokia smile.gif bilietai geguzes 5 diena, skrendam keturios moteros: as, mano mama ir dvi mano dukros kurioms po 1.6 ir 6.6 metuku smile.gif
Kur gyvent kaip ir turiu, per pazystamus radau 16 zonoj (ar kaip ja pavadint) pas kazkokia madam prancuze (senyvo amziaus moteriske) kuri nuomoja kambary uz 55 eurus,(dusas, toletas, be virtuves + paryzietiski ale pusryciai kava, arbata, kakava ir skrebutis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif )  a as cia kertu ar nelabai, prasaunu ar kazka gero islosiu, kaip suprantu ta 16 zonoj ne centre smile.gif Gal kas ka parekomenduos? gyvensim 5 paras smile.gif
Dekoju smile.gif Kaip man is to Beauveis nusibelst reiks iki ten...
Sumasciau Paryziu pamatyt.... biggrin.gif

o pabandyk tos prancūzės užklaust. kaip nuo Porte Maillot stotelės (iki čia veža iš Beauvais oro uosto) nusigauti iki jos. mūsų buto šeimininkas taip viską aiškai nupasakojo , kur įlipt iki kur važiuot, kur persėst, kad manau tikrai be problemų rasim. žemėlapyje viską susižymėjau biggrin.gif
Atsakyti
Gal galite parašyti, kaip tariamas oro uosto Beauvais pavadinimas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2010 04 15, 08:29)
o pabandyk tos prancūzės užklaust. kaip nuo Porte Maillot stotelės (iki čia veža iš Beauvais oro uosto) nusigauti iki jos. mūsų buto šeimininkas taip viską aiškai nupasakojo , kur įlipt iki kur važiuot, kur persėst, kad manau tikrai be problemų rasim. žemėlapyje viską susižymėjau biggrin.gif

Labai neblogas puslapiukas smile.gif http://subway.umka.o...te-maillot.html ivedi kokios stoteles reikia ir viskas aiskeja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2010 04 15, 14:48)
Gal galite parašyti, kaip tariamas oro uosto Beauvais pavadinimas?  blush2.gif

bove 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 04 15, 16:07)

Ačiukas 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas apie šitą butelį ką žinote? butukas Tik vienas įvertinimas, kaip žinoti, kad patikima? Labai patiko,kad jis vos 15 min nuo Eifelio, tai galvojam čiupti, nes laiko neturėsim važinėtis iš tolesnių zonų. Šiaip galiu pasakyti,kad per homelidays visai smagu ieškoti ir pakankamai daug atsakinėja į užklausas (is 36 atsakė 20:)) Norėjau pasiteirauti, kokius klausimus užduodate iki patvirtinimo. Pastebėjau,kad daugelis ima pinigus už vadinamą departure cleaning (buto sutvarkyma išvykstant). Gal buvo kokių kitų niuansų, kurie netikėtai išlindo prieš atsiskaitant su šeimininkais.

Dar toks pastebėjimas, kad buto kaina ne visada priklauso nuo zonos. Domejausi visomis zonomis, tai galiu pasakyti,kad mano surastas butelis 7 zonoj pigesnis, nei kai kurie pasiūlyti 10-20zonoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Jones: 16 balandžio 2010 - 07:02
Butas geroje vietoje. Kodėl mažai komentarų, sunku pasakyti - gal tik neseniai pradėjo nuomoti. Klausimų iki patvirtinimo neuždavinėjau jokių. Po to jau pats šeimininkas daug ką smulkiai aprašė ir atsiuntė sutartį. Savo patirtį nuomojant esu aprašiusi šiame forume. Man nebuvo jokių problemų ir netikėtumų nuomojant nei Paryžiuje, nei kitur.
Buto kaina priklauso ne vien nuo zonos (nors zona yra labai svarbu). Į kainą įeina daug dalykų - buto dydis, interjeras, kas yra pačiame bute, vieta (ne vien zona, bet ir vieta zonoje:), kiti pasiūlymai (pvz.: muilas, šampūnas, maistas šaldytuve ir kt) ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(smagumėlis @ 2010 04 16, 08:15)

Na tas tai tiesa, taciau iš šio žmogučio gavau tik tokį atsakymą
Hello,

Thank you for your message.

The final price for 4 persons and 2 nights will be 180 euros.

Do not hesitate if you have other questions.

Best regards,

Tai vadinasi kažką turėčiau susižinoti daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Jones @ 2010 04 16, 08:23)
Na tas tai tiesa, taciau iš šio žmogučio gavau tik tokį atsakymą
Hello,

Thank you for your message.

The final price for 4 persons and 2 nights will be 180 euros.

Do not hesitate if you have other questions.

Best regards,
Tai vadinasi kažką turėčiau susižinoti daugiau smile.gif

Turbut del sio sakinio suabejojote: "Do not hesitate if you have other questions"?
Rasant laiskus - tai mandagumo sakinys, kaip butu "linkejimai, Kristina" ar pan. smile.gif
Atsakyti