Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Pritariu Pacific swoon.gif nuostabu wub.gif o tu dar kuklinais ax.gif
Atsakyti
Shangri La, tie juodi su raudonu auskarai superiniai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos paneles smile.gif norejau jusu pasiklausti tai kas cia man nesigauna su tuo modelinu... sad.gif pasidariau blynukus, kepiau juos, viskas okis, slifavau ir klijavau paveiksliuka, sendinau, nu atrodo viskas pavyko, tik ziuriu, kad kazkas negerai daros, kai pradejau deti kabliukus ir visas puosmenas, ziuriu,kad man jis lyg minkstas, po visu tuo laku kai praduriau, pabiro modelinas, na lyg butu dregnas, neisdziuves, tai kaip supratau del to, kad lakavau ir pan man cia taip gavos...tai nesuprantu kaip tada jus padarot?
p.s modelina pirkau paprasta is senuku, gal blogas jis? bet juk irgi parodyta, kad galima dazyti ji ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 08 14, 19:54)
Sveikos paneles smile.gif norejau jusu pasiklausti tai kas cia man nesigauna su tuo modelinu... sad.gif pasidariau blynukus, kepiau juos, viskas okis, slifavau ir klijavau paveiksliuka, sendinau, nu atrodo viskas pavyko, tik ziuriu, kad kazkas negerai daros, kai pradejau deti kabliukus ir visas puosmenas, ziuriu,kad man jis lyg minkstas, po visu tuo laku kai praduriau, pabiro modelinas, na lyg butu dregnas, neisdziuves, tai kaip supratau del to, kad lakavau ir pan man cia taip gavos...tai nesuprantu kaip tada jus padarot?
p.s modelina pirkau paprasta is senuku, gal blogas jis? bet juk irgi parodyta, kad galima dazyti ji ir pan.

Sveikute.Jei modeliną pirkai Senukuose,tai greičiausiai jis buvo džiūstantis ore.Jo išvis kepti nereikėjo :mirksiukas:Paprasčiausiai jį išminkai,išdžiovini-ir gamini ką tik širdis geidžia mirksiukas.gif O kepamas yra specialus toks spalvotas Fimo modelinas.Jį parduoda specializuotose parduotuvėse.Senukuose tokio tikrai nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
Paprastas modelinas, iš Senukų, nekepamas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jis turi pats savaime išdžiūti ore.
Kepamas specialus polimerinis molis, įvairių firmų ir juo kol kas Senukai neprekiauja (pataisykit, jei klystu).
Štai ir visa paslaptis kaip mes tai padarom biggrin.gif
Atsakyti
Vaje, kaip susimoviau smile.gif
bet tai as pamenu laikiau taip pat, kad isdziutu, nekepiau ir man jis po to sutrupinejo sad.gif
tai zodziu, visiems tiems auskariukams reikia to gerojo fimo? apie ji esu taip pat skaicius...zinau. kur jus perkate jeigu ne paslpatis?
Atsakyti
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 08 14, 20:50)
  kur jus perkate jeigu ne paslpatis?

Vilniuje fimo yra Pilies g. pasaže esančioje akmenėlių parduotuvėje; dar kiek žinau- internetinėse parduotuvėse.

Ir ačiū visoms už pagyrimus mano pirmiems blynams wub.gif
Atsakyti
aš fimą Vilniuj perku Feber Castell parduotuvėj Žukausko gatvėj 4u.gif
Atsakyti
Mokausi toliau ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti

Shangri La nu labai labai thumbup.gif pirmi darbai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
Shangri La - tas pirmasis rudas pakabukas labai dailus wub.gif
Atsakyti
Sveikutėlės,
vis žiūrėdavau žiūrėdavau į jūsų visų nuostabius darbelius, buvo tikra mistika, bet vieną dieną nebesusilaikiau, ir pati pamėginau. Štai kas gavosi. Pirmieji mano darbeliai, gal labai neiškritikuosite, jokių įmantrybių, tiesiog man be galo gržus efektas kai jis susimaišo, tarsi marmurinis gaunasi, o kai iškepusi pamačiau, kad tie žydri motyvai dar ir beveik permatomi, skaidrūs... wub.gif
Auskariukai sau
user posted image
Komplektukas mamytei ax.gif
user posted image
Atsakyti