Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Pas mus irgi masina MB vardu, drausta ant abieju, PZU Lietuva draudime, metams 277 litai... ax.gif
Atsakyti
Šiek tiek atpigo draudimas, nes man rudenį vienu metu kainos šokiravo ohmy.gif beveik 400, su stažu 9 metų, ir amžiaus 28, pigiausia radau 370 berods tada ohmy.gif Dabar gerokai jau pigiau.
Atsakyti
Aciu visoms atsakiusioms 4u.gif ir draugiskai piemusoms ax.gif
Taip ir darysim masiniukas apformintas MB vardu,o MB stazas jau 11metu.Tai draudimo skaiciuokle ismete kaina 274lt.Nors man dar nera 25m. smile.gif
Atsakyti
ANETELE, sveika

apleidau jus visai blush2.gif pas mane nieko naujo nera, vaziuoju kaip vazinejus ir vargo nematau thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
ANETELE, PUMA, sveikos prisijungusios smile.gif malonaus ir saugaus raliavimo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
svekos, naujai prisijungusios 4u.gif
QUOTE(*Evut @ 2009 05 05, 21:02)
ei, klaipėdietės ir šiaip tos, kurios žada prie jūros važiuot  4u.gif
saugokit savo daiktus ir mašiniukus pajūry, nes šiandien stipriai nukentėjom.... verysad.gif  tai jau iš patirties pasiūlysiu net bagažinėj nieko nebelaikyt brangaus ir svarbaus, nes vagišiai žino - jei nėra salone, reiškia viskas yra bagažinėj...

Ohoho, kaip bjauru čia jums unsure.gif

O mes šiandien avariją matėm, ne patį įvykį, bet jau po to unsure.gif . Klevukas per salelę į priešingą eismo juostą posūkyje išvarė (gerai, dar, kad nesusidūrė nė su kuo), kelio ženklas visiškai nuneštas, mašinos priekis, ir dugnas turbūt suvarytas unsure.gif . Taip ir nesupratom, ar vairuotoja pati vairo nesuvaldė posūkyje, ar ją kažkaip iš paskos važiuojantis išstūmė (nes dar viena mašina ant tos salelės pakibusi stovėjo už to klevuko jau ). Jetau, taip gaila lapuočiuko buvo, sėdėjo mergina visa tokia liūdna liūdna. Kad tik nenuleistų rankų, nemestų vairavimo...
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 05 05, 23:18)
svekos, naujai prisijungusios 4u.gif

Ohoho, kaip bjauru  čia jums  unsure.gif

O mes šiandien avariją matėm, ne patį įvykį, bet jau po to unsure.gif . Klevukas per  salelę į priešingą eismo juostą posūkyje išvarė  (gerai, dar, kad nesusidūrė nė su kuo), kelio ženklas visiškai nuneštas, mašinos priekis,  ir dugnas turbūt suvarytas unsure.gif . Taip ir nesupratom, ar  vairuotoja pati vairo nesuvaldė posūkyje, ar ją kažkaip iš paskos važiuojantis išstūmė (nes dar viena mašina ant tos salelės pakibusi stovėjo už to klevuko jau ). Jetau, taip gaila lapuočiuko buvo, sėdėjo mergina visa tokia liūdna liūdna. Kad tik nenuleistų rankų, nemestų vairavimo...

su rankų nuleidimu tai jau aš pasakiau, kad nežinau, kiek laiko bijosiu į pajūrį važiuot... jezau, kaip šlykštu, kai išneša viską, kas yra svarbiausia darbui... ir dar labai graužiu save, nes turim įtariamuosius, o numerių mašinos neįsidėmėjau... žiaurus jausmas. dar ir dabar rankos dreba...
bet nieko, dingo tik daiktai, svarbiausia, kad gyvybėms nieko nenutiko... tik dabar nebeturiu VP, tai vairuot kolei kas negaliu - praradimas... nors ir šiaip nelabai beegzistuoju, nes nebeturiu nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 05 05, 21:32)
Jei vyro vardu mašiniukas tai galima drausti kaip šeimos mašiną, pigiau bus. Mes mano mašiniuką specialiai forminom vyro vardu, kad draudimas būtų pigiau. Ir nesvarbu, kad man jau gerokai virš 25 metų, stažas irgi svarbus. Tad mūsų abu mašiniukai drausti šeimos mašinų draudimu ir galiu abi vairuot.

as tai tikrinausi skaiciuokleje, tai gaunas ta pati suma ar ant manes draust su teise vyrui vairuot, ar ant vyro su teise man vairuot-ir dar viena problemyte-iki mano 25 gimtadienio dar visi 3 su virsum menesiu like, o tas draudimo sumele net ant 200 kazkur iskelia doh.gif manau vertetu keliems menesiams dabar iki gimtadienio draustis, o tada persidraust po jo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 05 06, 07:09)
as tai tikrinausi skaiciuokleje, tai gaunas ta pati suma ar ant manes draust su teise vyrui vairuot, ar ant vyro su teise man vairuot-ir dar viena problemyte-iki mano 25 gimtadienio dar visi 3 su virsum menesiu like, o tas draudimo sumele net ant 200 kazkur iskelia doh.gif  manau vertetu keliems menesiams dabar iki gimtadienio draustis, o tada persidraust po jo g.gif

Bet keliems menesems draudziant draudima jis labai isbranksta verysad.gif ,nors gal neisbranks tiek daug kad neapsimoketu.. g.gif .
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2009 05 06, 08:35)
Bet keliems menesems draudziant draudima jis labai isbranksta  verysad.gif ,nors gal neisbranks tiek daug kad neapsimoketu.. g.gif .

na vyras viena pazystama draudika turi, tai manau gal suras koki optimalu varianta smile.gif oj, pamirsau-reikes klevuka ketvirtadieni regitroj isigyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 05 06, 07:38)
su rankų nuleidimu tai jau aš pasakiau, kad nežinau, kiek laiko bijosiu į pajūrį važiuot... jezau, kaip šlykštu, kai išneša viską, kas yra svarbiausia darbui... ir dar labai graužiu save, nes turim įtariamuosius, o numerių mašinos neįsidėmėjau... žiaurus jausmas. dar ir dabar rankos dreba...
bet nieko, dingo tik daiktai, svarbiausia, kad gyvybėms nieko nenutiko... tik dabar nebeturiu VP, tai vairuot kolei kas negaliu - praradimas... nors ir šiaip nelabai beegzistuoju, nes nebeturiu nieko  biggrin.gif

Nesupratau g.gif Mašinoj ir dokumentus buvot palikę? blink.gif Niekada nieko vertingo nepalieku, apie dokumentus jau net nekalbu...

QUOTE(Puma84 @ 2009 05 06, 08:09)
as tai tikrinausi skaiciuokleje, tai gaunas ta pati suma ar ant manes draust su teise vyrui vairuot, ar ant vyro su teise man vairuot-ir dar viena problemyte-iki mano 25 gimtadienio dar visi 3 su virsum menesiu like, o tas draudimo sumele net ant 200 kazkur iskelia doh.gif  manau vertetu keliems menesiams dabar iki gimtadienio draustis, o tada persidraust po jo g.gif

Geriausiai eit pas brokerius, kurie draudžia visų draudimo bendrovių. Ir prašyt, kad parinktų geriausią variantą. Juk šiaip tai nesvarbu jums kokioje bendrovėje draustis. Tas privalomasis draudimas jums reikalingas tiek, kad jūsų kaltės atveju būtų nukentėjusiam iš ko reikalauti pinigų, o jums koks skirtumas? Va jeigu casko tai jau kitas reikalas, ten jau jums patiems reiks pinigus sau išsimušinėt tad geriau apgalvot kurios bendrovės patikimesnės, greičiau viską išmokančios.
Papildyta:
QUOTE(Puma84 @ 2009 05 06, 08:50)
na vyras viena pazystama draudika turi, tai manau gal suras koki optimalu varianta smile.gif oj, pamirsau-reikes klevuka ketvirtadieni regitroj isigyt blush2.gif

Du klevukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 05 06, 07:55)
Geriausiai eit pas brokerius, kurie draudžia visų draudimo bendrovių. Ir prašyt, kad parinktų geriausią variantą. Juk šiaip tai nesvarbu jums kokioje bendrovėje draustis. Tas privalomasis draudimas jums reikalingas tiek, kad jūsų kaltės atveju būtų nukentėjusiam iš ko reikalauti pinigų, o jums koks skirtumas? Va jeigu casko tai jau kitas reikalas, ten jau jums patiems reiks pinigus sau išsimušinėt tad geriau apgalvot kurios bendrovės patikimesnės, greičiau viską išmokančios.

Seip tai yra internete skaiciuokle kur suvedus duomenis apskaiciuoja visu draudimu sumas ir parenka pigiausia varijanta 4u.gif ir internetu draudziant yra pigiau mirksiukas.gif .

P.S.klevuku ir as dar neturiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANETELE: 06 gegužės 2009 - 07:59