Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(ANETELE @ 2009 05 10, 19:35)
Sveika, 4u.gif
As asmeniskai manau kad geriau tave pradetu mokinti instruktorius o ne TB,nes TB tave mokins kaip patyres vairuotojas pagal gatviu ritma,o mokyklu instruktoriai mokina pagal taisykles kuriu reikalauja regitra.
Mane taipat ismokino MB vairuoti,o kai pradejau lankyti mokykla teko vel "persimokinti" pagal regitrinius reikalavimus. doh.gif

As irgi musu mokiniams visada sakau, kad geriau lai nuo pagrindu mokykloj ismoksta, o paskui jau savais treniruojasi... ax.gif Nes daznai klausia pries kursus, kad gal geriau paprasyt, kad pamokintu kas nors ir tada jau eit i kursus, bet juk kaip tu ir minejai - mes jau pagal save pripratom vairuot, o ne pagal taisykles! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 05 10, 18:01)
Labuciukas 4u.gif
Noriu laikyt teises,bet kaip nugalet baime doh.gif
Kaip jus pradejot mokintis ar kaip sakoma ejot visai "zalia" i kursus ar buvot bandziusios vairuot?
Labiausiai tai bijau tu begiu.

Cia labai paprasta,tereikia atsisesti,pagalvoti ir apsispresti,ar labiau nori,ar labiau bijai,abiem atvejais iseitis aiski mirksiukas.gif O begiu nereikia bijoti-tam yra instruktorius,kad ismokytu kaip ten kas jungiasi.
As pirma karta masina paciupinejau vairavimo kursuose,iki tol jokiu reikalu su jomis neturejau smile.gif
Atsakyti
Dekui visom uz padrasinimus 4u.gif
Atsakyti
bet jei nori pabandyti vairuoti, tai gali paprašyti, kad leistų pavažiuoti bent kelis kartus. keli kartai tikrai neišmuš iš vėžių prieš nueinant į kursus. prieš eidama į kursus, aš sb paprašiau leisti pavažiuoti, kad galėčiau pažinti tą jausmą, ką reiškia valdyti automobilį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2009 05 10, 13:50)
aš vakar nuvažiavus gal tik kokių 50km pamačiau, kad benzino rodyklė "pasislinko" nuo 9 litrų iki 4  blink.gif vadinasi, mano mašina ima apie 10l/100km. bet taip tikrai negali būti  g.gif gal pradėjau labai neekonomiškai važinėti  g.gif kiek jūsų mašiniukai maždaug ryja to gėrio?  ax.gif

5-6 l dyzeliuko mirksiukas.gif
Atsakyti
aš vakar nuvažiavus gal tik kokių 50km pamačiau, kad benzino rodyklė "pasislinko" nuo 9 litrų iki 4  blink.gif vadinasi, mano mašina ima apie 10l/100km. bet taip tikrai negali būti  g.gif gal pradėjau labai neekonomiškai važinėti  g.gif kiek jūsų mašiniukai maždaug ryja to gėrio?  ax.gif

Mano mieste apie 6-7, užmiestyje apie 5 kažkur. Nors gan galinga. Čia dyzeliuko ax.gif

Grįžau iš Vilniaus, paklaidžiojau, vakar pati supratau, kad nuklydau, bet apsisukimo vos per pusę miesto teko ieškot dėl žioplos klaidelės doh.gif
Ir nervina tas greitis Vilniuj, 60 beveik daug kur, varo greičiau, persirikiuot nepraleidžia visai, o kai nežinau kur važiuot išvis doh.gif Nelabai kažkaip mandagūs g.gif

Kas dėl auto, tai autostradoj važiavau apie 120, bet pralėkė kokie 5 bimbaliukai, tai jomajo, pasijautau kaip vietoj stovinti doh.gif Nu nė viena mašina tai nelėkė kaip visi bmw blink.gif nelėkė bet nuskrido ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 05 10, 20:41)
Grįžau iš Vilniaus

sveikutė sveika pargrįžusi į kauną mirksiukas.gif
Atsakyti

Mano 2.8 mieste ima ~ 11 lbenzo. Šiaip tai mano kuro rodyklė irgi tarpais šokinėja. T.y. ilgai rodo tarkim 30 l, o paskui staiga šokteli per 10 ar daugiau. Pas mane kompas dar rodo kiek km likę nuvažiuot, tai kai lieka 100, tada važiuoju į degalinę. Nors šiaip nemėgstu važinėt tuščiu baku, bet dabar biškį striuka su pinigais, tai užsipylinėju už 100 lt kas dvi savaitės. Kai atsistosiu ant kojų, vėl pilsiuos po pilną baką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 11 gegužės 2009 - 08:52
Mano mašiniukas 1,6 l ir valgo apie 9 l dujų. Bakas mažas, nestandartas - viso labo 30 l talpos. Su dujom nervina tas, kad reik piltis pilną baką ir nunulint, nes kitaip nežinai kada jau baigiasi. Gerai bent tiek, kad dujos atpigo ir bakas mažas tai daug pinigėlių atiduot nereikia. O exploreris mūsų tai jau srebia kaip reikalas doh.gif 15-20 l dujų suėda.
Papildyta:
Pamiršau dar kai ką papasakot. Gal jau kam teko susidurti su mobiliais fotoradarais? Jie važinėjasi gatvėm ir fotkina. Mes jau esam nufotkinti blush2.gif Vyras vairavo, važiavom iš Klaipėdos ir pamatėm priekyje tokį kaip mikriuką, jo galas atidaras buvo, tiesa - jis stovėjo, nevažiavo schmoll.gif Ir pamatėm kaip blykstelėjo mums priartėjus. Nufotkino. Nors greičio viršyjo gal penkiais km per valandą, tai sakau, gal fotkės neatsiųs?
Šiaip jau vien kelyje Klaipėda-Palanga kokią nemenką fotosesiją galima surengti lotuliukas.gif Ten kur ženklai maksimalus 70 km/h skrenda lėktuvai, kad pasijauti lyg vietoj stovėtum doh.gif
Atsakyti
As tai net neisivaizduoju kiek ryja masiniukas, nes rodykle visada sokineja kazkaip! doh.gif
1.8 variklis, kas pusantro menesio prisipilu pilna baka, 60 litru. unsure.gif
Bet speju su mano vazineju - daugiau nei reiketu ryja... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 05 11, 09:59)
Pamiršau dar kai ką papasakot. Gal jau kam teko susidurti su mobiliais fotoradarais? Jie važinėjasi gatvėm ir fotkina. Mes jau esam nufotkinti blush2.gif  Vyras vairavo, važiavom iš Klaipėdos ir pamatėm priekyje tokį kaip mikriuką, jo galas atidaras buvo, tiesa - jis stovėjo, nevažiavo schmoll.gif  Ir pamatėm kaip blykstelėjo mums priartėjus. Nufotkino. Nors greičio viršyjo gal penkiais km per valandą, tai sakau, gal fotkės neatsiųs?

Tai ne jus nufotkino tada, juk už 10 km net nėra baudos. Aš nemačiau tokių, bet girdėjau, kad yra ir jie dažniausiai stovi, o ne važiuoja.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 05 11, 10:19)
Tai ne jus nufotkino tada, juk už 10 km net nėra baudos. Aš nemačiau tokių, bet girdėjau, kad yra ir jie dažniausiai stovi, o ne važiuoja.

Nufotkino mus, nes tuščias kelias buvo. Daugiau mašinų nebuvo. Ten žmogai viduj sėdėjo, kažką darė prie to aparato, gal jį dar bando ir visus fotkino, ar šiaip pasirinktinai g.gif
Atsakyti