Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas )

QUOTE(daivulka78 @ 2009 05 22, 11:07)
Prieš mėnesį kalio buvo norma ir dar daugiau. Čia ne tas schmoll.gif Gal sakau atliepia išsiplėtusi kairė širdies pusė g.gif

g.gif Niu čia jau aš nieko nenusimanau biggrin.gif Tikiuosi, kad ne ir tai tik laikinas sutrikimas 4u.gif
Atsakyti
sveikos, 4u.gif
gavau ir as jau savo tyrimu atsakymus, tik dar atpo lauksiu..
tsh 2,56, pakilo per 3men nuo 1,8,kai pradejau retint tabl kieki biggrin.gif ir manau,dbr taip nusistoves,per viduriuka,nes pagaliau ismokau isgirst savo organizma,vadinasi,mano bandymas-vykes thumbup.gif
t3 5.4
t4 20
ir visi kiti tyrimai irgi geri,tik idomu del ko gavau zema kraujo spaudima,kai visada budavo normalus arba siek tiek aukstas g.gif
Atsakyti
Wow perry džiaugiuosi thumbup.gif thumbup.gif kaip skaičiau tyrinėjimus tai ten rašė , kad ištirta , kad geriausia žmogus jaučiasi su tth 2 thumbup.gif tai kaip dabar žadi gerti toliau , 50mg ar kartais 25 mg ? wink.gif bet tu šaunuole , pati sau išmokai būt gydytoja beveik thumbup.gif sekmės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2009 05 22, 13:00)
g.gif Niu čia jau aš nieko nenusimanau biggrin.gif  Tikiuosi, kad ne ir tai tik laikinas sutrikimas 4u.gif

Nu ir aš tikiuosi, kad laikina. Kažko pradeda kelti nerimą tas širdies duksėjimas. Ir tu šitaip surink viską iš giminės: skydliaukė iš tėčio pusės, ten serga ir teta, ir pusseserė, ir jos mergitė, širdis paveldėta iš mamos mamos, t.y. močiutės, visą gyvenimą pragyveno šitaip be kalio nei vienos dienos, ir mirė 85, ir visai ne nuo širdies. Iš mamos paveldėjau stuburo bėdas, iš tėčio akių problemas. Tai kodėl po galų negalėjo jie duoti ką nors gero: pvz. tėčio dantys tvirti, jam 70 o neturi tik 3 dantų. Bet ne, būtinai reikia surinkti kas bloga. nors paveldėjau ir gerų dalykų: kantrybę, ją paveldėjau net iš savo promučiutės. Mama taip sako, kad pasižiūriu ir tavyje matau jos pakantumą. o norą megzti paveldėjau iš krikštamotės, nes namuose niekas nemezgė, na mama ir močiutė kojines megzdavo. Bet mano krikštamotė buvo mums ne giminė, tiesiog labai gera kaimynė. Kaip aš jos pasiilgstu verysad.gif Jau 16 metų kaip jos nėra, bet man vis tiek jos ilgu. Dėl to ir širdį skauda, kad esu minkštadūšė cray.gif Bet užtad praleisti tie 15 metų šalia jos, verti viso gyvenimo: man tai buvo tolerancijos, paprastumo ir didelės meilės metai. Jos gautomis pamokis ir šiandien aš gyva. Štai tokia turėtų būti tikroji krištamotė. Deja, aš tokia nesu. Bet taip gyvenimas susiklostė ir nieko čia nepakeisi. Ai, nisivapsėjau ne į temą. Einu, išgersiu magnio blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(popuri @ 2009 05 22, 10:49)
biggrin.gif Kaip smagu kai kažkas pasigenda thumbup.gif  Na, aš dažnai paskaitinėju, bet rašyt jau nepajėgiu. Jei galėčiau ištisą parą pramiegočiau smile.gif
Geriu imbiero tabletes popiet, nes man blogiau po pietų būna (nors paskutiniu metu dar ir naktį miegant visokie blogumai prasidėjo blink.gif )

Likykis, praeis tie negerumai 4u.gif

QUOTE(daivulka78 @ 2009 05 22, 10:52)
Aš ir vaikams šaukiu, kad apsirenktų. Mano mažiukas tai visai pakalęs, į lauką ant vienų plonų maikučių varo. Šaukiu, kad nors plonus marškinukus aprenktų, vėjas pūstelna ir serga. Tokie jau orai doh.gif
O kažin čia visoms su širdele taip g.gif Rodos su skydliauke lyg ir gerai, bet ta mano širdelė nedirba kaip reikia nors tu ką doh.gif  Daužosi ir daužosi. Kas sbarbiausia nueini pas daktarus, o tie nieko neranda. Vieną sykį taip netikėtai pagavo širdį bėgant, tai nors nelaiko simuliante, kuri amžinai bamba. Pas mane pulsas beveik visada 80 ir dagiau. O vat spaudimas šįryt buvo vos 96/68.

Man irgi tas pats su širdele -daužosi, skuba kaip pašėlusi...O kiek tyriausi, atrodo normaliai viskas, tiesiog perdėtas kautrumas pas mane doh.gif Susijaudinu dėl menkiausio nieko - per sekundę pulsas šokteli iki 110 doh.gif Kaip pas naujagimį, o šiaip tai irgi 80 ir daugiau...Tai čia rami vadinas esu biggrin.gif
O magnį tai ir aš geriu ir geriu, bet jis kaupiasi kažkur ne ten kur reikia, nes jo trūksta ir trūksta doh.gif O kokį geriat? Kažkaip kiek vis girdžiu iš medikų, vaistininkų, tai veiksmingiausias atseit magnezium diasporal ax.gif
Atsakyti
Dėkui, Betuk smile.gif

O gal tikrai čia skydliaukės pasekmė ta širdelė? Na ir man visai taip pat. Ir dar prieš nestuke.gif buvo... O nieko nerado
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popuri: 22 gegužės 2009 - 13:20
QUOTE(Betukas @ 2009 05 22, 13:47)
O magnį tai ir aš geriu ir geriu, bet jis kaupiasi kažkur ne ten kur reikia, nes jo trūksta ir trūksta  doh.gif  O kokį geriat? Kažkaip kiek vis girdžiu iš medikų, vaistininkų, tai veiksmingiausias atseit magnezium diasporal  ax.gif

Tą patį ir aš geriu thumbup.gif Tačiau naudos kol kas jokios. Kažin negali jo perdozuoti? Pvz. B vitaminų irgi gėriau gėriau, plaukai kuokštais slinko. Susileidau iš karto akyse šviesu, plaukai vėl vešlūs. Praeina kiek laiko ir vėl slenka. Paskutinį kartą leidausi prieš pusę metų. Negaliu varyt taip dažnai. kalį irgi sunkiai pasisavina, tačiau dabar jo norma. Gal vis dar pavasaris atliepia. Anksčiau mano skydliaukė suaktyvėdavo rudenį ir pavasarį. Visas jos blogumas: dusimas, virvės jausmas, kąsnis pastrigęs gerklėje..., pasijausdavo ypač šiais metų laikais.
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 05 22, 13:22)
Tą patį ir aš geriu thumbup.gif  Tačiau naudos kol kas jokios. Kažin negali jo perdozuoti? Pvz. B vitaminų irgi gėriau gėriau, plaukai kuokštais slinko. Susileidau iš karto akyse šviesu, plaukai vėl vešlūs. Praeina kiek laiko ir vėl slenka. Paskutinį kartą leidausi prieš pusę metų. Negaliu varyt taip dažnai. kalį irgi sunkiai pasisavina, tačiau dabar jo norma. Gal vis dar pavasaris atliepia. Anksčiau mano skydliaukė suaktyvėdavo rudenį ir pavasarį. Visas jos blogumas: dusimas, virvės jausmas, kąsnis pastrigęs gerklėje..., pasijausdavo ypač šiais metų laikais.

Niu aš savo ginės klausiau dėl magnio, tai jinai mane nuramino, kad magnio neperdozuosi g.gif O kaip iš tiesų tai nežinau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 05 22, 13:22)
Tą patį ir aš geriu thumbup.gif  Tačiau naudos kol kas jokios. Kažin negali jo perdozuoti? Pvz. B vitaminų irgi gėriau gėriau, plaukai kuokštais slinko. Susileidau iš karto akyse šviesu, plaukai vėl vešlūs. Praeina kiek laiko ir vėl slenka. Paskutinį kartą leidausi prieš pusę metų. Negaliu varyt taip dažnai. kalį irgi sunkiai pasisavina, tačiau dabar jo norma. Gal vis dar pavasaris atliepia. Anksčiau mano skydliaukė suaktyvėdavo rudenį ir pavasarį. Visas jos blogumas: dusimas, virvės jausmas, kąsnis pastrigęs gerklėje..., pasijausdavo ypač šiais metų laikais.

B grupės ir man jau laikas susileiti, reik nusipirkt neurorubino smile.gif O , kad skydliaukė pavasarį suaktyvėja, tai tikrai kažkur esu skaičiusi unsure.gif Na, ki pagalvoji, tai juk ištikrųjų tie metų laikai veikiažmogaus organizmą, nervinę sistemą. Kažkaip juk ir visokių negerumų(savižudybių, mirčių) daugiau būna pavasarį, rudenį unsure.gif Gal ir ne į temą čia sakau, bet juk taip yra, o mes esam labai susiję su įv. stresais ir t...
Na , nemoku paaiškint, ką noriu čia pasakyti doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 22, 12:17)
Wow perry džiaugiuosi  thumbup.gif  thumbup.gif  kaip skaičiau tyrinėjimus tai ten rašė , kad ištirta , kad geriausia žmogus jaučiasi su tth 2  thumbup.gif  tai kaip dabar žadi gerti toliau , 50mg ar kartais 25 mg ? wink.gif bet tu šaunuole , pati sau išmokai būt gydytoja beveik thumbup.gif  sekmės  thumbup.gif

dekui,pamatysi, ir tu ismoksi isiklausyt,stos viskas i savo vezes,kiek gi galima taip sokinet mirksiukas.gif

o dbr jau ilgas laikas geriu po 50,lyg viskas ir aprimo,tik kazkuria diena siaip negeriau smile.gif toliau gersiu vel po 50,kai jausiu,kad eina link hiper, per sav koki 1karta visai negersiu arba tik 25,priklausys nuo busenos, na, ir vel taip zaisiu smile.gif
dbr jau nebebijau,pabuvojau ir hiper, ir hipo busenoj,mazdaug jau zinau,kaip atskirti,tai tureciau nenusivaziuot su tyrimais,nebent ismus kas nors is veziu g.gif smile.gif

mergaites,kam negerai su sirdele,pagerkit gudobele kelis menesius,tikrai padeda,bet as perku ja ne gryna, o su papildomais vitaminais yra B ir pan,nervinei sistemai gerai mirksiukas.gif

visoms gero ateinancio svtg bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perry: 22 gegužės 2009 - 13:51
apie cernobili......
Neseniai atlikti tyrimai liudija apie tai, kad žmonių, kurie avarijos metu buvo vaikai, organizme ėmė vystytis kietieji antikūnai, kurie negali atskirti organizmo audinių nuo svetimkūnių, ir kurie pažeidžia skydliaukę, kas gali sukelti hipotireozę – skydliaukės aktyvumo sumažėjimą. Buvo ištirti jaunuoliai iš dviejų gyvenviečių, viena jų patyrė žymesnę radiacinę taršą, kitoje radiacijos lygis buvo nežymus. Tyrimo metu nebuvo rasta žymesnių skydliaukės funkcionavimo skirtumų, tačiau pirmuoju atveju antikūnų, pažeidžiančių skydliaukę vystymosi tikimybę penkis kartus viršijo analogišką jaunuolių iš kitos gyvenvietės rodiklį.
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 24, 22:15)
apie cernobili......

aš, kai tik nustatė diagnozę man, klausiau - nuo ko? atsakė, kad niekas nežino, kur mus kas apšvitina...
kitas dalykas - černobylį atsimenu ir neblogai - tądien ėjom į sodą, 3 km į priekį, tiek pat atgal, diena be proto karšta, oras net raibuliavo nuo karščio, jokio debeso nebuvo. tėvas mano dirbo tam tikrose struktūrose, puse lūpų žinojo situaciją, bet jiems galėjo lėkti galvos pirmomis dienomis, jeigu būtų paviešinę tokią informaciją... kai nebegalėjo nuslėpti, sužinojo visa šalis. deja, sveikatos dabartinės sąskaita. o kas galėtų paneigti, kad ne nuo to aš dabar ligonis.. ir mes visos ir dar daug, kurie net patys nežino. po 20 -25 metų pradeda lįsti pasekmės
Atsakyti