Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas )

QUOTE(daivulka78 @ 2009 06 02, 16:08)
Paskutinį kartą už tth mokėjau 20 litų, nes kitų tai nedarė. O dariausi berods kovo mėnesį g.gif

aš gegužę už tth 30 lt susimokėjau, o jei daro visus 3 tai apie 100 lt sakė.ATPO ir tth tai virš 50 lt lyk sausį suplojau.
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 06 02, 16:29)
aš gegužę už tth 30 lt susimokėjau, o jei daro visus 3 tai apie 100 lt sakė.ATPO ir tth tai virš 50 lt lyk sausį suplojau.

Tai kodėl man atrodo, kad mokėjau 20 g.gif Visai durna fool.gif Bet kažkodėl man vaidenasi 20, o ne 30 g.gif Reikia, merginos, man bilobilio tease.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 06 02, 15:37)
Tai kodėl man atrodo, kad mokėjau 20 g.gif Visai durna fool.gif Bet kažkodėl man vaidenasi 20, o ne 30 g.gif Reikia, merginos, man bilobilio tease.gif

Nereik Tau jokio bilobilio, 20 ir viskas lotuliukas.gif Širdelei ramiau užtat biggrin.gif
Atsakyti
sveikos koleges biggrin.gif
norejau paklausti vilnieciu kokiose klinikose daro atpo tth tyrimus?tuo paciu noreciau ir onkocitologini tepineli pasidaryt,kiek uztrunka atsakymu sulaukti? 4u.gif
deborah jeigu gerai atsimenu birzelinukuose kartu laukem savo maziuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2009 06 03, 09:44)
sveikos koleges biggrin.gif
norejau paklausti vilnieciu kokiose klinikose daro atpo tth tyrimus?tuo paciu noreciau ir onkocitologini  tepineli pasidaryt,kiek uztrunka atsakymu sulaukti? 4u.gif
deborah jeigu gerai atsimenu birzelinukuose kartu laukem savo maziuku ax.gif

taip taip, birezli laukiau o gime geguze mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2009 06 03, 21:50)
taip taip, birezli laukiau o gime geguze mirksiukas.gif

kaip issilaike,kaip augat?jau tikriausiai vaikscioja? ax.gif as tik nika pasikeitus anksciau buvau dauraa
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
kur likimo sesės dingusios? Atostogaujat gal?Šiandien nelyja, saulutė šviečia, +20, oras thumbup.gif Nagi keliam temukę į priekį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 08 birželio 2009 - 15:51
QUOTE(liūtuke @ 2009 06 08, 15:49)
Sveikos! 4u.gif
kur likimo sesės dingusios? Atostogaujat gal?Šiandien nelyja, saulutė šviečia, +20, oras  thumbup.gif  Nagi keliam temukę į priekį  biggrin.gif

Laba laba 4u.gif

Bandom atostogaut, o kai dvi padaužiukės namie, tai reikalų doh.gif
Ruošiamės į mokyklą, einam per daktarus, tai nėr mamytei nei kada apie savo ligas galvot biggrin.gif

Kažko vėl atsinaujina man nervų šaknelių uždegimas, galva sunki, skaudėt nori vėl doh.gif

Pas mus saulutės nėra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2009 06 08, 15:53)
Laba laba  4u.gif

Bandom atostogaut, o kai dvi padaužiukės namie, tai reikalų  doh.gif
Ruošiamės į mokyklą, einam per daktarus, tai nėr mamytei nei kada apie savo ligas galvot  biggrin.gif

Kažko vėl atsinaujina man nervų šaknelių uždegimas, galva sunki, skaudėt nori vėl  doh.gif

Pas mus saulutės nėra  unsure.gif

Gerai, kad yra padaužiukės biggrin.gif mamai tai varikliukas biggrin.gif , verčiantis judėti į priekį
Turiu ir aš tą "gėrį" aš jį Mesulid tabletėlėmis vaišinu, tai paprastai neužsibūna biggrin.gif , o prie savo ligos nereikia užsiciklinti smile.gif reikia gydytis ir gyventi ČIA ir DABAR! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 08 birželio 2009 - 16:06
nelabai radau kur dar galėčiau paklausti. esu 14sav neščia, pasidariau tyrimus skydliaukės, pas endokrinologą kol pateksiu teks palaukti. pagal mane čia keli tyrimai padidėję, bet nieko nesuprantu, ar čia daug ar dar nieko tokio. gal galit žvilgtelt, ar nepakenks mano pilvinukui... labai jum dėkui.

user posted image
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Šiandien buvau pas save kaime ambulatorijoje. Šimtas metų kai ten nebuvau, gydytoja pasikeitė net. Žiūriu ant sienos kabo kraujo ir kitų tyrimų kainos. Tai šoką gavau mega_shok.gif Veizėkite pačios:
TTH- 13,50
FT4- 14,50
ATPO- 24,50
Negalėjau patikėti blink.gif Prieš penkis metus iš buvusiojo gydytojo net siuntimo negavau skydliaukei tirti. Teko registruotis už 40 km. esančią polikliniką aggressive.gif Tai dar mandagiai paklausiau, ar galima pasidaryti tyrimus, jei nesu prisirašiusi. O naujoji gydytoja ir sako: gali, juk jie mokami, va kainos bigsmile.gif O jau vis galvojau, kad 20 litų už TTH yra pigu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 06 10, 11:18)
Sveikutės 4u.gif
Šiandien buvau pas save kaime ambulatorijoje. Šimtas metų kai ten nebuvau, gydytoja pasikeitė net. Žiūriu ant sienos kabo kraujo ir kitų tyrimų kainos. Tai šoką gavau mega_shok.gif Veizėkite pačios:
TTH- 13,50
FT4- 14,50
ATPO- 24,50
Negalėjau patikėti blink.gif Prieš penkis metus iš buvusiojo gydytojo net siuntimo negavau skydliaukei tirti. Teko registruotis už 40 km. esančią polikliniką aggressive.gif Tai dar mandagiai paklausiau, ar galima pasidaryti tyrimus, jei nesu prisirašiusi. O naujoji gydytoja ir sako: gali, juk jie mokami, va kainos bigsmile.gif O jau vis galvojau, kad 20 litų už TTH yra pigu ax.gif

Tai jau tikrai kad pigu.
Įdomu o tai ne visiems vienodai kainas nustato, ar čia ligoninės kiek užsišaukia, tiek mokėk. Reikia tada žiūrėti kur pigiau, jei jau taip. tada visus tris apsimoka profilaktikai pasidaryti.
Atsakyti