Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas )

Labutės 4u.gif
Aš tai visus vaistukus paskirstydavau per dieną, nes buvo laikas kai per dieną vaistų+ vitaminų išgerdavau 12 tablečių blink.gif Kai tik nueinu pas skirtingą daktarą, taip ir prirašo vis kiekvienas po dozę; kardiologas sau, endokrinologas sau, nuo galvos skausmo neurologas sau... doh.gif Skrandį pradėjo skaudėti, rytais net vemdavau user posted image Šeimos gydytoja vos infarkto negavo kai jai ant stalo paverčiau vaistų kiekį. Kaip arkliuiuser posted image Tai ji sumažino iki minimo: tada prisimenu paliko tiroksiną, gudobelę širdelei ir ginkmedį, kad galvai būtų lengviau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 06 16, 10:16)
Labutės 4u.gif
Aš tai visus vaistukus paskirstydavau per dieną, nes buvo laikas kai per dieną vaistų+ vitaminų išgerdavau 12 tablečių blink.gif Kai tik nueinu pas skirtingą daktarą, taip ir prirašo vis kiekvienas po dozę; kardiologas sau, endokrinologas sau, nuo galvos skausmo neurologas sau... doh.gif  Skrandį pradėjo skaudėti, rytais net vemdavau user posted image  Šeimos gydytoja vos infarkto negavo kai jai ant stalo paverčiau vaistų kiekį. Kaip arkliuiuser posted image  Tai ji sumažino iki minimo: tada prisimenu paliko tiroksiną, gudobelę širdelei ir ginkmedį, kad galvai būtų lengviau ax.gif

Ir tau galvelę skauda?
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 06 16, 10:45)
Ir tau galvelę skauda?

Dabar jau daug mažiau bigsmile.gif Pastebėjau, kad tai kraujo spaudimo priklauso, nes jis ir taip apie 100 laikosi, o kai nukrenta iki kokių 89 ar 94, tai ir verčia ant šono. Tas pats būna kai pakyla iki kokių 110. Įsivaizduoju kas būtų jei pakiltų iki 120 doh.gif Tektų Švento Petro kaulyti, kad vartelius pravertų.
Ai, truputi ne į temą ax.gif kai numiršti sako tenka nustebti tris kartus:
1. Kad rojuje radai tuos, kurių netikėjai rasti.
2. Kad rojuje neradai tų, kurių tikėjaisi rasti.
3. Galvoji, ką aš rojuje veikiu lotuliukas.gif angel_not.gif
Čia šiaip buvo, man patiko: mūsų parapijos klebonas suskėlė, aišku, ne per Mišias, šiaip laisvoj atmosferoj blush2.gif
O dabar toliau apie galvytę doh.gif Tai va, ją nustojo skaudėję, kai išoperavo skydliaukę, pasirodo ji ten kažką kažkur tai veikė blink.gif Net nebūčiau pagalvojus bigsmile.gif kai viena daktarė, kuri ieškojo kodėl man tiesiog uzpazmuoją galvą liepė pirma išsioperuoti skydliaukę, o tik po to ieškoti ligų. Ji sakė, jei turi šitą bėdą, tai turi ir daugiau. Vat tau ir mažiukas daikčiukas bash.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 06 16, 11:07)
Dabar jau daug mažiau bigsmile.gif Pastebėjau, kad tai kraujo spaudimo priklauso, nes jis ir taip apie 100 laikosi, o kai nukrenta iki kokių 89 ar 94, tai ir verčia ant šono. Tas pats būna kai pakyla iki kokių 110. Įsivaizduoju kas būtų jei pakiltų iki 120 doh.gif Tektų Švento Petro kaulyti, kad vartelius pravertų.
Ai, truputi ne į temą ax.gif  kai numiršti sako tenka nustebti tris kartus:
1. Kad rojuje radai tuos, kurių netikėjai rasti.
2. Kad rojuje neradai tų, kurių tikėjaisi rasti.
3. Galvoji, ką aš rojuje veikiu lotuliukas.gif  angel_not.gif
Čia šiaip buvo, man patiko: mūsų parapijos klebonas suskėlė, aišku, ne per Mišias, šiaip laisvoj atmosferoj blush2.gif
O dabar toliau apie galvytę doh.gif  Tai va, ją nustojo skaudėję, kai išoperavo skydliaukę, pasirodo ji ten kažką kažkur tai veikė  blink.gif Net nebūčiau pagalvojus bigsmile.gif kai viena daktarė, kuri ieškojo kodėl man tiesiog uzpazmuoją galvą liepė pirma išsioperuoti skydliaukę, o tik po to ieškoti ligų. Ji sakė, jei turi šitą bėdą, tai turi ir daugiau. Vat tau ir mažiukas daikčiukas bash.gif

Klausiau nes man irgi galvą pastoviai skauda, tai neva migreną nustatė, o skydliaukė sako nė prie ko čia. O tai gal ir kaip prie ko... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 06 16, 11:31)
Klausiau nes man irgi galvą pastoviai skauda, tai neva migreną nustatė, o skydliaukė sako nė prie ko čia.  O tai gal ir kaip prie ko... blink.gif

O vat mano atveju tai buvo skydliaukė kalta. Arba laaabai jau didelis sutapimas. Gydytojai nieko nerado: ir migreną įtarė, ir kraujagyslių kalkėjimą, ir pamaininį darbą prikišo. Nieko nerado, tik saujom vaistus gėriau, o lengviau nebuvo. O po operacijos tas toks įkyrus, vaistų nenumalšinamas, iki sąmonės netekimo skausmas dingo. Net pamiršau kaip jis atrodo lotuliukas.gif Dabar jei skauda, tai faktas kaip blynas- kraujo spaudimas nukritęs. O tada jis būdavo toks pat apie 100. Aišku, kiekviena mes esam unikali wub.gif : kas tinka man, netiks jums, kas tinka jums, netinka man. mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, skelsiu jums dar viena naujiena, kuri mane asmeniskai nuliudino kazkaip ir priverte pasijausti nepilnaverte... unsure.gif Pasirodo, zmones, sergantys tiroiditu, negali tapti kaulu ciulpu donorais... Buvau labai nustebusi, nes norejau uzsiregistruoti i ta pasaulini registra, bet pasitikslinau, ar mano liga ne kliutis? Pasirodo, kliutis... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 16 birželio 2009 - 13:39
Tai jau taip...ir kraujo duoti taip pat negalime... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 06 16, 14:45)
Tai jau taip...ir kraujo duoti taip pat negalime... doh.gif

Zinok, lucero, kad esu as kraujo davusi... Du kartus, gelbejau gyvybes drauges artimiesiems... ax.gif
Dar info apie musu skydliauke ir daktaru neatsakinguma informuojant zmones:
http://www.homosanit...amina_pacientas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 16 birželio 2009 - 13:53
QUOTE(lucero @ 2009 06 16, 09:01)
Aha , Isdykusi tau reiktu gert tiroxina ne vien del tsh,bet taip pat ir del mazgo tavo...tsh mazes,mazgai mazes ir viskas bus super:) labai dziugu Saule,kad tau dabar nebereik nieko gert ir esi sveika:super: gaila su tiroiditu tai neimanoma,nes vien jau pamazinimas sukelia dar didesne hipo :sad: bet yra kaip yra,ta tablete gyventi netrukdo:mirkt: o mergaites,o kaip jus geriat kitus vaistus ir vitaminus ryte?ar kartu su tiroksinu?as tai pastebejau, o gal man taip tik atrodo,kad vartojant kitokiu vaistu ryte tiroksinas silpniau veikia:unsure: beje viena moteris pasakojo kad jai tulzyje atsirado akmenu nuo tiroksino unsure.gif g.gif

Įdomu, kaip tai nustatė, jų be TR atsiranda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2009 06 16, 17:20)
Įdomu, kaip tai nustatė, jų be TR atsiranda smile.gif

ne čia nesamonė kad nuo TR, mama mano gyvenime negėrusi TR, nors skydliaukę vis tikrinasi karts nuo karto, bet parekomenduoja jodo daugiau vartoti. Tai jai išoperavo tulžį dėl akmenų. Atsiranda ir be tiroxino jų...
Atsakyti
Labas smile.gif
Aš ir esu davusi kraujo. Iš Kauno kraujo centro į darbovietę atvažiuodavo. Vieną kartą tai nedaviau, nes buvau neseniai po operacijos ax.gif Jie paskui atsiūsdavo atsakymus, jei būtų buvę blogi, būtų daugiau neėmę schmoll.gif Tik va su mano venom tai problema: net ten dirbančios sesutės vos jas randa. Viršininkas stebėjo stebėjo kaip ten jos knaisiojasi ir sako: gal tu geriau neduok to kraujo, nes dirbti tau neteks, jei ir toliau taip ieškos lotuliukas.gif O man tai nieko bigsmile.gif Ant rytojaus klausė ar dar gyva, sakau- gyva lotuliukas.gif O jis ir sako: kas tu per žmogus: nei užmuši, nei nudursi lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ketinau sakyti: viršininke, aš gi moteris, o moterys visos raganos- nemirtingos. Ale, ai galvoju, patylėsiu, ba paskui nesupras dar ax.gif Arba už gryną priims bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 06 17, 11:15)
Labas smile.gif
O jis ir sako: kas tu per žmogus: nei užmuši, nei nudursi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ketinau sakyti: viršininke, aš gi moteris, o moterys visos raganos- nemirtingos. Ale, ai galvoju, patylėsiu, ba paskui nesupras dar  ax.gif Arba už gryną priims bigsmile.gif

Taip taip, reikejo sakyti sefui - oi patikekit, manes dar ir su geru pagaliu neuzmustum!.. lotuliukas.gif
Atsakyti