Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai VGN - 4 tema

Sveikutės 4u.gif , VGN jau šildo smile.gif , aš tik ką po apžiūros, grįžau namo ir nubėgo vandenys bigsmile.gif , taip, kad aš gimdyti lėksiu šiandien, kol dar yra laisvų palatų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2009 10 07, 09:59)
Sveikutės  4u.gif , VGN jau šildo smile.gif , aš tik ką po apžiūros, grįžau namo ir nubėgo vandenys  bigsmile.gif , taip, kad aš gimdyti lėksiu šiandien, kol dar yra laisvų palatų  lotuliukas.gif

Sekmes 4u.gif Greito ir sklandaus gimdymo, lauksim ziniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2009 10 07, 09:59)
Sveikutės  4u.gif , VGN jau šildo smile.gif , aš tik ką po apžiūros, grįžau namo ir nubėgo vandenys  bigsmile.gif , taip, kad aš gimdyti lėksiu šiandien, kol dar yra laisvų palatų  lotuliukas.gif

Labai lauksim naujausio raporto!!!
Palinkesiu tradiciskai: lengvai ir greitai 4u.gif
Atsakyti
rugsejo pab. gimde pazystama, tai reikejo savo patiesaliuku, bet sake kiek ji dave sunaudojo, o paskui ligonine savo palas tiese smile.gif del ringerio ir kateteriu - paklause ar gales atprikt, ji pasake - ok, tai teko atpirkti bet tai nera privaloma, del epiduro - padare nemokamai. Taiva beje naktiniai savo, o leliuka kazkodel aprenge ligonines rubais iskarto o ji tik palatoj persirenge smile.gif na dar niekam nieko nemokejo ir prie ziura nesiskunde. bigsmile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti