Turiu labai slykstu charakterio bruoza, kuri galima apibudinti taip, jog jeigu kas nors buna ne pagal mane, as pykstu, arba ismetu pikta mina. As pats negaliu NIEKAIP kontruoliuoti sito bruozo, viskas dazniausiai ivyksta savaime...
Neturiu daug patirties, bet del sito dalyko jau esu kentejas. Ir pats dar neesu ant tam tikros nesubrendimo ribos ( kanka 19ti metai ). Draugauju su panele jau beveik 6 menesiai, bet siandien mes susipykom gana stipriai, ir man ji pasake, jog jau gana seniai ji pastebejo mano sita bruoza, bet man nesakydavo nes bijodavo, arba bandydavo kazkaip man tai parodyti, bes as to suprasti nesugebejau... Pats negaliu to paaiskinti, bet del to mes daznai pykdavomes... Tai kaip minejau siandien vel taip pasikartojo ir ji nebeiskente... Pasikalbejom, bet sededami skirtingose barikadu pusese, ir ji pareiske mazdaug taip, kad "arba tavo bruozas, arba as, nes negaleciau ateityje buti su tokiu zmogumi, kuris del sudniekio ismeta pikta mina, ar pradeda pykti".
Mano charakteris istiesu yra kaip degtukas... (zodiakas liutas). As uzsispyres, labiau i egoista lenkiantis, bet is meiles panele mane sugebejo ziauriai pakeisti, as tapau kitoks, bet butent sitos charakterio savybes, kaip kokios "sienos" niekaip nugriauti nepavyko man paciam, del ko mes aukojam tai, kas mum labai brangu. As jai pasakiau, jog as vienas to negalesiu to pakeisti, ir paprasiau jog man tai padetu padaryti, nes nenoriu parasti nei jos, nei dalies saves.
Bijau tik vieno, kad man nepavyks....

Jeigu iskilo klausimu tai drasiai klauskit... Dekui uz demesi.