Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia paneliu patarimo

QUOTE(bravada @ 2009 04 05, 12:10)
O mergina gal visai nenori uzimt aukles ,psichologes vietos. g.gif

Na taip... Sunkoka cia... Uzknysa tie "supratimai"..
Atsakyti
Hmm... Dekui uz komentarus tom, kurios minties nesuprato doh.gif

O seip tikrai aciu, kad nepatingejot kazka rastelti, toki nemaza paskatinimo prieda pajauciau perskaites jusu zinutes. Stengsiuosi, bandysiu, ir manau turetu pavykti smile.gif
Ir dar karta dekui uz kaikuriu zmoniu nuosirdzius zodzius padedant 4u.gif
Atsakyti
laikykis, bandyk save nugalet, nesusireiksmink ties smulkmenom. man rodos dar jaunas esi, jei pradesi dabar save analizuoti kodel taip elgiesi, su amziumi, gal ir rezultatai bus:)
Atsakyti
Dar gal ne visai subrendes, todel ir islenda tokie vaikiski "Kodel cia viskas ne taip, kaip as noriu?" O santykiuose reikia kompromisu, pagarbos ir kantrybes, nes jei drauge privales kiekviena karta tau nusileisti, jai pabos o ir tu jos nebevertinsi.
Beje jau charakteris tai tavo labiau kokio avino ar saulio nei liuto. Pati esu sauliuke ir bunu labai "nemaloniai nustebusi" kai man nepritaria doh.gif blush2.gif
Taciau viska galima reguliuoti, jei labai labai uzsinori ir pasistengi. O tu gerbk mergaite, kuri salia taves ir bresk ir mokykis is jau padarytu klaidu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 04 04, 22:19)
nu del zodiako tai cia visai nepataikei...liutukai svelnus kaip kaciukai  biggrin.gif ..

turiu as salia saves liuta doh.gif iki kaciuko toli grazu.....
Atsakyti
Aš ir pati turiu toki bruožą... jei jau ne pagal mane kažkas būna uj.... susinervinu smile.gif o jei dar suplanuoju vakarą ir mano brangusis ateina su visai kitom idejom... doh.gif biggrin.gif Jis žino mano ši bruožą ir jau nebereguoja į mane, o aš taip pat valdausi ir tik per save ir savo mintis sugebu nukreipti taip, kad nekiltų konfliktas. Šiaip čia daug tavo pastangų reikia, bet antra pusė tavoji taip pat turi tau padėti, turi jausti jos palaikymą, o šiaip tai manau su metais susitvarkys ši problemikė, sekmės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 08, 14:50)
turiu as salia saves liuta  doh.gif  iki kaciuko toli grazu.....

Pritariu, ir as salia turiu liuta, toli grazu kaciuku nekvepia doh.gif Greiciau i pantera uznesa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 08, 14:50)
turiu as salia saves liuta  doh.gif  iki kaciuko toli grazu.....

QUOTE(Laila2000 @ 2009 04 16, 08:50)
Pritariu, ir as salia turiu liuta, toli grazu kaciuku nekvepia  doh.gif Greiciau i pantera uznesa  mirksiukas.gif

O kur panteriskumas pasireiskia? smile.gif
pas mane tas pats bruozas, elgiuosi taip pat, bet ne tada kai vyksta kazkas ne pagal mane, o tada kai kazka pasako ar padao, kas uzgauna a paliecia skaudzia vieta. supykstu, galiu nekalbet, irgi esu kaip degtukas, mano zodiakas taip pat liutas. bet stengiuos nereaguot visad taip stipriai, nu nesuprantu as kartais juoku, nesuprantu. bandau valdytis, nes paskui buna negera ir galvoju juk galejau reaguot kitaip.. zodziu sunkus cia darbas, bet reikia su savim bandyti tartis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 16 balandžio 2009 - 17:59
na nezinau ka pasakyti kai pats esu ne idealas tai galiu pasakyti tik kad jei nori jos neprarasti tai bandyk su savimi kovoti ir keistis ka ir as bandau daryti su savimi stengdamasis islaikyti tai katuriu ir judeti i prieki smile.gif sekmes jos tikrai prireiks smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
turbut augai vienas seimoje? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 06 02, 16:03)
turbut augai vienas seimoje? biggrin.gif

Manau,kad visai ne nuo to priklauso schmoll.gif mano tevai abu is triju vaiku seimu,bet kas is to abu uzsispyre ir nelinke nusileisti,kiekvienam atrodo,kad viskas turi buti pagal ji. Kartais tikrai uzknisantis bruozas doh.gif Atsiprasau,kad as taip blush2.gif bet tikrai. Manau,kad, kaip kai kurios ir minejo, galima bandyti kontroliuoti sita dalyka,bet reikia labaai daug pastangu. Sekmes autoriui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervuota:) @ 2009 06 02, 17:10)
Manau,kad visai ne nuo to priklauso schmoll.gif  mano tevai abu is triju vaiku seimu,bet kas is to abu uzsispyre ir nelinke nusileisti,kiekvienam atrodo,kad viskas turi buti pagal ji. Kartais tikrai uzknisantis bruozas doh.gif Atsiprasau,kad as taip blush2.gif  bet tikrai. Manau,kad, kaip kai kurios ir minejo, galima bandyti kontroliuoti sita dalyka,bet reikia labaai daug pastangu. Sekmes autoriui 4u.gif

saves kontrole yra menas manyciau...
na o seip as irgi kalbu tik is savo varpines,kadangi teko pazinti vienturciu vaiku,deja labai daznai pastebejau ta ju bruoza-galvojima tik apie save,ir teko pazinti daugiavaikiu seimu,tikrai santykiai tarpusavyje kitokie...
na gal but ir tu teisi,tiesiog mano pasakyta nuomone-pastebejimas is mano gyvenimo smile.gif
Atsakyti