QUOTE(g00te @ 2007 06 30, 10:07)
pagal atsakyma iseitu, kad dabar jus nedirbate niekur ir jus "biesina" , nes vietoj poilsio reikia "uzssiimti" anastaziukais?
ir tikrai nepersekioju jusu, rasiau cia ir anksciau ir nenoriu jusu populiarinti, man kilo normalus klausimas - kokios profesijos/veiklos atstovas galetu "uzsiimti" sektantais? Kaip uzsiimti? cia kokia nors valstybine institucija uzsiimanti tradiciniu ir netradiciniu religiniu bendruomeniu kontroliavimu?
na tikrai, nesuprantu
Ни в коем случае не хотела Вас обидеть, я просто наверно слишком эмоционально- возбужденный человек (это мой недостаток) Анастасийцы- это ублюдочная секта, которая покалечила жизни многих людей в России. Не обязательно пострадать от секты, хватает просто увидеть людей пострадавших от них , чтоб так воспринимать этих уродов
С России их гонят, так добро пожаловать в Литву А по поводу разрешения деятельности различных религиозных организаций, в Литве очень лояльны чиновники (наверно деньги большие), допустим Еговисты
По поводу моей работы

Я наверно скоро буду адвокатом по землевладению и строительству, на это меня вынуждают соседи, в совокупности с уголовными делами

А если честно, не работаю, потому что не могу себе этого позволить, но могу себе позволить не работать
Papildyta:
QUOTE(ritutele @ 2007 07 04, 13:21)
Nelabai ir as supratau .Ar cia kaip suprast kad gali sau leist nedirbti.

Ir as leidziu sau nedirbt valdiskame darbe ,bet tai nereiskia ,kad neuzsiemu savo sirdziai megstamu darbu. Vistiek ka besakytum Tau reiktu pakeist mastyma.Paciai butu lengviau,pasaulis butu spalvingesnis ir nereiktu visais piktintis. Sito tai pas anastasijiecius galetum pasimokinti-MYLETI
Ты о чем

Если о любви- Если в твоей душе нет любви (тоесть бога), иди не в секту, а в
церковь, костел, синагогу.....
Papildyta:
QUOTE(Rima* @ 2007 07 04, 16:03)
Man irgi nesuvokiama, ko čia Šiaurė putoja.
Grasina, necenzūriškai kalba, o kokia to prasmė?
Šiaure, davei nuorodas, paskaitėm. Ačiū.
O ko tu čia dabar mus keiksmais drabstai? Ko grasini? Susisdoroti žadi? Tai ko pati čia rašinėji?
Mes ką - sektas kuriame ar už jų atsiradimą atsakingos? Nieko panašaus. Jos pačios kuriasi, ir nei padaryti, nei tų sektų uždaryti nei aš, nei kitos saito merginos nemanau kad turime galios - juridinės ar politinės
)))
Papildyta:
Na nedirbi - matomai tau patinka nedirbti. Kame problema? Man tas net neįdomu.
O kur ir kada užsisdirbai - irgi ne mūsų reikalas. Neįdomu...
Kaip niekam neįdomu, dirbu aš pati, ar mane vyras išlaiko, o gal meilužis? Juk ir tas visiems totaliai dzin. Tai ko dabar reklamą savo uždarbiui darytis???
Вот весь и ответ-
ты не понимаешь, либо тупость, либо узколобость не позволяют тебе отличить веру бога от сектанства Вчитайся в свои слова- секты сами создаются- да они создаются из-за таких как ты, как я , как наше продажное правительство На корню надо присекать эти сорняки лжерелигии
Papildyta:
QUOTE(ataner @ 2007 07 04, 21:01)
turbut labai skaudziai nukentejote, nes tiek pykcio is niekur neateina, kaip supratau tas pyktis ir neiseina, nes pati jo nepaleidziate.
Курс психолога не заказывала

Честно скажу - терпеть не могу всяких таких ЧЛЕНОВ нашего общества, но от них никогда не страдала, наверно наоборот

Мне просто больно из-за того, что так равнодушно общество в Литве само к себе- дурите нас, обирайте нас...с Росси вынали нашли других лохов

Меня поражает, позиция- моя ХАТА с краю

ведь там могут оказаться наши дети