Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka kosmetika

QUOTE(Rasma @ 2009 04 30, 21:19)
Biri pudra yra vienintelė, translucent, t.y. neduodanti spalvos-permatoma..suteikia tik matiškumo odai. Pati dabar ją pirkau ir jau bandžiau smile.gif

user posted image

o ji nelabai sausins?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 04 30, 22:38)
o ji nelabai sausins?? blush2.gif

Sunku man pasakyt, nežinau. Tik vieną kartą bandžiusi dar. Patiko, nepastebėjau jokio sausinimo. Bet aišku iš karto ir nepasakysi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 04 30, 21:41)
Sunku man pasakyt, nežinau. Tik vieną kartą bandžiusi dar. Patiko, nepastebėjau jokio sausinimo. Bet aišku iš karto ir nepasakysi ax.gif

Bala nemate doh.gif Reiktu vasarai, nes veido odos blizgis nervina doh.gif
Papildziau uzsakyma, gal nepavelavau, nors nenumirsiu iki kito uzsakymo blush2.gif

Aciu uz komentarus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 30 balandžio 2009 - 21:47
QUOTE(Tarela @ 2009 04 30, 15:44)
Šį rytą norėjau išbandyti Astutės įvarvintą bronzanto lašeliuką ir nepavyko... verysad.gif

kaip gaila verysad.gif
Cia mano kalte kad savaigali ilasinau o ne pries vezdama pas violence, net nepagalvojau kad taip gali nutikti...
Atsakyti
labai patiko Revital kaukė thumbup.gif Tepiau vakar, tai veidas ne sugėrė, o tiesiog surijo ją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 30, 20:28)
Kaip jau prisižadėjusi, įdedu akies nuotrauką su Hauschkos tušu volume pearl anthracite:

atrodo tikrai labai natūraliai juo pasidažius, tik "pažaisti" reikia dažantis, bendrai esu patenkinta  bigsmile.gif

labai grazu thumbup.gif maniau spalva bus tokia pilka, bet cia nesimato, naturaliai, graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 04 30, 20:19)
o Cleansing Cream tinka odai, kuri yra siek tiek i jautruma? plaunat juo makiaza?

iskeliu dar karta savo klausimus blush2.gif gal visgi kas nors mane paprotins apie Cleansing Cream blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 01 gegužės 2009 - 11:33
mano o da ir i misruma ir i jautruma, bet tas CC atrodo labai svelnus, manau tikrai tiks ir ypac jautriai odai ax.gif

o as noriu paklausti del Clay Mask, kaip ta kosyte pasidaryti ? 4u.gif pakuote ismeciau, internete nerandu kur parasyta blush2.gif
Atsakyti
Labai dekui aistutei ir violencei uz nuotabiaja hauschka 4u.gif wub.gif

Pas mane yra isausejusiu, pleiskanojanciu ploteliu ant vedo, tai plaunant su CC neliest ju, kad dar labiau neisausintu, ar kaip tik patrynt, kad nupylinguotu tuos pleiskanojimus? g.gif
Del molio kaukes kiek pamenu rase, kad kai kurios skiedzia su vandeniu, kitos su hidrolatu, lyg su tuo garinimo skysciu kazkuri minejo kad skiedzia ax.gif

Atsakyti
Sakykit ar Stepono g. yra pirkti volume anthracite tuso? 4u.gif

Ir Rkatyte, parasykit, kaip laikosi tusas, ir kodel reikia zaisti, blogai tepasi? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 01 gegužės 2009 - 14:02
QUOTE(Mytee @ 2009 05 01, 12:54)
o as noriu paklausti del Clay Mask, kaip ta kosyte pasidaryti ?  4u.gif  pakuote ismeciau, internete nerandu kur parasyta  blush2.gif

Čia yra visų produktų aprašymai ir kaip naudoti - anglų kalba (kadangi vokiečių kalbos nemoku, tai viską perskaitau ne iš pakuotės lapelių, o būtent šiame puslapiuke apie kiekvieną produktą ax.gif Patinka, kad yra viskas apie naudojimą ir net naudojimo 'gudrybės' thumbup.gif ):
http://www.drhauschka.co.uk/products

Konkrečiai apie šią kaukę: http://www.drhauschk...nsing-clay-mask

"Sumaišyti pusantro arbatinio šaukštelio vandens su vienu arbatiniu šaukšteliu (su kaupu) miltelių, kad pasidarytų tirštesnė košytė"
Vietoj vandens galima naudoti kt. produktus, priklausomai kas patiktų odai: pvz. aliejuko įpilti, kremo ir pan.
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 30, 23:31)
kaip gaila  verysad.gif
Cia mano kalte kad savaigali ilasinau o ne pries vezdama pas violence, net nepagalvojau kad taip gali nutikti...

Niekis irnesakyk.gif anokia čia dar kaltė 4u.gif
Atsakyti