gera kartais pasiduoti čionykštei įtakai - rejuvenating kaukė man metų atradimas
Labai greitai ir efektyviai nuramina odą, nuima jos suirzimą, užgydo tai, kas turi užgyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 07, 09:06)
gera kartais pasiduoti čionykštei įtakai - rejuvenating kaukė man metų atradimas
Labai greitai ir efektyviai nuramina odą, nuima jos suirzimą, užgydo tai, kas turi užgyti 
ir labai taupi
aš visam veidui kol kas naudoju
QUOTE(katutis @ 2009 05 07, 11:19)
netaupiai tau naudojasi? as ir ant viso naudoju, bet tepu ant dregno veiduko, tai labai labai nedaug jos tereikia tuomet.
normaliai naudojasi, kaip normalus įprastas kremas, bet vis norisi užtepti daugiau, nes oda kažko susierzinusi, sudirgusi buvo
Manau, kad poreikis tepti daugiau vis mažės
Tai rejuvenating kaukę naudojate/užtepate kaip kremą ar storesnį sluoksnį, kaip kaukę? nuplaunate/nuvalote? ir kada - vakare?
turiu jos mėginuką, tik dar nebandžiau
beje, vakar po sensitive ampulės odos beveik netraukė
beje, vakar po sensitive ampulės odos beveik netraukė
QUOTE(katutis @ 2009 05 07, 11:36)
normaliai naudojasi, kaip normalus įprastas kremas, bet vis norisi užtepti daugiau, nes oda kažko susierzinusi, sudirgusi buvo
Manau, kad poreikis tepti daugiau vis mažės 
a, na, buna ir man taip, nes atrodo, kai kauke, tai turi likt bent koks sluoksnis, tai tepu tepu ir + noris dar geresnio efekto
QUOTE(emmute @ 2009 05 07, 10:51)
Tai rejuvenating kaukę naudojate/užtepate kaip kremą ar storesnį sluoksnį, kaip kaukę?
kaip kremą ir nenuplaunu
QUOTE(linutiaaa @ 2009 05 07, 10:56)
a, na, buna ir man taip, nes atrodo, kai kauke, tai turi likt bent koks sluoksnis, tai tepu tepu ir + noris dar geresnio efekto
bet is tikruju ir plono sluoksnelio pakanka.
taip taip, lygiai tas pats - susigeria staigiai, atrodo, kad nieko ant veido net ir nebuvo
QUOTE(katutis @ 2009 05 07, 12:54)
kaip kremą ir nenuplaunu
taip taip, lygiai tas pats - susigeria staigiai, atrodo, kad nieko ant veido net ir nebuvo
Na va, žinosiu kaip naudoti ir aš, nes jau užsisakiau
O kiek kainuoja Rejuvenating kauke pas mus?
QUOTE(katutis @ 2009 05 07, 09:06)
man dar CC metu atradimas. geris tiesiog
QUOTE(katutis @ 2009 05 07, 12:54)
P.S. PROKRUSTE, tavo prekytes vis dar laukia taves
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 07, 13:07)
apie 100 lt (na gal 95