QUOTE(ritutsi @ 2010 12 26, 20:37)
Sausio men. jau planuojame katyte sterilizuoti, tai domiuosi...
Manau gerai, jei butu pjuvis mazas, ir siaip atlikta saziningai?
Darius Jazgevicius, tai kur Kalvariju g. ?
Ar gal kokioj Jeruzales klinikoje geriau?
Patarkite prasau
Sausio 21 diena sterilizavau savo katyte. Daug nesirinkau, ziurejau kad butu netoli namu
http://www.lese.lt/l...acija/news.5026 O stai dar informacija apie nuolaidas sioms paslaugoms. Tad merginos skaitykite ir rinkites. Taip pat nuomoniu, istatymu ir specelistu skyreliai yra, nepatingekite pasiskaitineti.
Man teko daryti ankstesne sterilizacija (4men) nors jau buvau susitarusi su gydytoju operuoti sulaukus 6men. Pradejo morciuotis ir palikti slapes zinutes musu lovoje

(patikekit malonumas mazas kai pabundi apsisiota) Tad mano brangioji prasiusiojo savo moteriskuma
Pirna diena po operacijos buvo sunki, veme sliauziojo zodziu nekas. Kita diena beveik visa pramiegojo o vakare jau paede truputi. Gydytoja siuvo tirpstanciais sulais

be jiokiu pleistru ar marskineliu. Tik nuskusta vieta buvo istepta tokiu blizganciu tepaliuku, kuri kate isilaize pati (matomai jau pritaikytas) turime ir guzeli apie kuri minejo kitos merginos temoje, taciau gydytoja iskarto ispejo kad taip bus. Seip visumoi esu patenkinta ir sumokejau tik 100lt. jaucemes gerai

tad kol kas tik + pliusai. O ir nebepalieka slapiuju zinuciu
operavomes sioje klinikoje
AH FIONA S., UAB veterinarijos gydykla (gera kaina)
Adresas: Stanevičiaus 14b, Vilnius
Telefonas: (8-650) 57888
Darbo laikas d.d. 12-18 val., š . 11-15 val.
Pateiktos kainos su nuolaida galioja iki gegužės 1d.
Katei 100Lt, katinui 50Lt, šuns patinui 80-150Lt, kalytei 200-350Lt.
tik nelabai patiko kaip ten viskas atrodo

nors darbo kokybe esu patenkinta