QUOTE(Lika* @ 2010 10 27, 16:32)
Gyvenu Plungėje , tad veterinarų pasirinkimo nėra. Vienas veterinaras su žmona kurie daro operacijas.
Būtent Plungės rajone gyvena mano tėvai. Žiemą pas juos priklydo katytė, jie maitino, prižiūrėjo. Tik namo paimti negali iki šiol, nes naminė katė niekaip nė per slenkstį jo neleidžia. Tad pavasarį nutariau tą priglaustą sterilizuoti taip, kaip darom su laukinukėm - tirpiais siūlais (paslėpta siūle), kad galima būtų kitą dieną paleisti ir nebesirūpinti. Pasiskambinau Gricienei (atrodo, tokia pavardė?), ji viską puikiai suprato, susitarėm ir padarėm operaciją. Tiesa, perspėjo, kad katytė labai silpna (visą pavasarį ant jos jojo trys katinai

, net peėsti neleisdavo - du ėda, trečias joja). Nepaisant to, katytė puikiai išgyveno, kitą dieną paleista, iki dabar va prie namų gyvena, tiesiog gražuole virto, iš bailiukės - meilenybe. Rekomenduoju ir jums šią gydytoją, tik konkrečiai jai pasakykite, ko norite. Gal kitaip daryti (netirpiais siūlais) pigiau, bet man svarbu katės gerovė, aš tikrai likau patenkinta šia operacija ir gydytoja.
Fishke, juk tai vienkartinis mokestis. Neieškokite pigiausiai, ieškokite geriausiai

Iš bendravimo ir nuogirdų pasiteiraučiau UAB "Aumuroje", man rodos tai nebloga klinika, tik pati negaliu nieko pasakyti iš savos patirties.