QUOTE(Inga N @ 2009 11 23, 13:24)
Sveikos, mergaites,
Na, o mano situacija yra tokia, kad grizau is sodros ir sedziu didziausiam soke. Dirbu valdiskam darbe (per dvi darbovietes) ir turiu dar individualios veiklos pazymejima, pagal kuri esu vykdziusi veikla, bet mano paskutines pajamos buvo gal sausio men. is tos veiklos. Nuo situ individualios veiklos pajamu as nemoku jokiu mokesciu sodrai, tik gyventoju pajamu mokesti (ar kazka panasaus). O sodroj man uzkalbejo, kad privalau nutraukti individualia veikla (ta ir padariau nuvykusi i VMI), bet atseit biuletenis man isduotas jau seniau, tai uz ta laikotarpi, kol nebuvo nutraukta individuali veikla as greiciausiai negausiu savo dekreto pinigu. Sedziu visa soke, nes is tos veiklos pajamu nebuvo, juo labiau, nuo ju nemoku jokiu mokesciu Sodrai. Gal jus buvot susidure? Absurdo teatras
Neprivalote to daryti, individualios veiklos pagal pazyma nereikia nutraukti. Pats buvau pries gera menesi sita kelia praejes ir po skundu Sodros valdybai, valdyba prieme sprendima, vadovaudamasi istatymais, moketi ismokas. Viskas vyko Kauno Sodroje, susirasinejimai su p. Sandra Blekaitiene, nes sales darbuotojos meluoja neismanydamos istatymo arba nurodymu is auksciau, kaip beje ir pati S.Blekaitiene. Pagal ligos ir motinystes pasalpu nuostatus, bunant vaiko auginimo ir prieziuros atostogose gavus pajamu is individualios veiklos, jos bus atimamos is motinystes (tevystes) pasalpos