QUOTE(saulute21 @ 2010 07 22, 02:54)
Laba diena

Man taip pat idomu, jei tarkim esu studente, reiskias drausta, ir ketinu atsidaryt internetine parde pagal individualios veiklos pazymejima, tai kaip su tais 72 Lt ir 9proc.? Ir apskritai dar vienas kirminas kankina, jeigu mano pajamos nebus dideles, nebus taip, kad tarkim nesieksiu savo pajamom tam tikros ribos ir man po to priskaiciuos moket kokius tai mokescius, nes mokesciu per mazai sumoketa(na, kitaip sakant nepasiekta ju kokia tai numatyta riba). Man siokia tokia paranoja, nes mamai, dirbanciai biudzetinej istaigoj, metu gale sau laimingai nuejus atgaut kazkokiu mokesciu buvo pareiksta, kad ji dar skolinga. Aciu
jei esat dieinio studente, tai kas menesi moketi nereikes. bet metu gale vistiek reikia susimoketi tuos 9 proc. tai gelbsti tada, kai pajamos nera dideles, nes mokant kas menesi butu sumoketa daug daugiau. o siaip jei pajamos butu virs minimumo kas menesi, tai tik kaip sakant atidejimas velesniam laikui. reikia moketi ne tik i sodra, bet dar i papildoma pensiju fonda ir dar pelno mokesti. zodziu nemazai iseina.
na lyg ir jokiu papildomu mokesciu del nedideliu pajamu priskaiciuota nebuvone karto
o idarbinti kiek zinau galima su abiem. tik kad i verslo liudijima tiesiogirasoma berods seimos nario vardas, o su pazyma reik per sodra berods formint. su situo nebuvau pati susidurus. bet pvz internetinei prekybai tinka tik ind veiklos pazymejimas. tai kaip ir ner pasirinkimo.