Cia man taikote? Didelis dekui uz Jusu isvadas apie mano kulturos lygi ir arogancija.
O ka manyti apie zmogu,kuris vien tik reikalauja didelio ivertinimo? Kaip tai pavadinti? Taikliausiai-cinizmu.
Noreti niekas niekada nedraudzia. Ir as bei kitos noretu,bet...
Reikia nors kiek sveiko proto tureti ir pagalvoti,kad net darzelio aukletoja,kasdien priziurinti 20 vaiku grupe, uzdirba siek tiek virs tukstantuko. Labai abejoju,kad atsirastu daug tokiu aukliu,kurios tiek su vaiku dirbtu,t.y. visokeriopai ji ugdytu. Tam,paprasciausiai, vos ne absoliuti dauguma neturi nei ziniu,nei noro.Be to,i mano sunaus aukletojos "golfa" svietimo skyrius dyzelino nepila.
Duokdie mums visoms kuo daugiau uzdirbti,taciau reikia pazvelgti i laikmeti ir situacija,o ne kaltinti kitus(visiskai Jums nepazistamus zmones) kulturos stoka,nes tuo pati labai nekulturingai elgiates. Jusu viename sakinyje buvo net du uzgaulus epitetai,taciau,ar savajame laiske nors viena paminejau(ir net ne Jums asmeniskai nukreipta)? Tai kur ta kultura? Ar,tiesiog,esate toki issireiskima girdejusi ir Jums jis patiko,tuo praturtindamas Jusu leksika?
Man net baisus toks tikslus apskaiciavimas. Noreciau suzinoti kuri greitu laiku isdristu nueiti pas darbdavi ir pareikalauti vazinejimo i/is darbo islaidu padengimo,atlyginimo pakelimo,ar dar velniazin ko?
Bus "smagu" ir situacija viska ir visus sudelios i savo vietas. O pasiputimas-didele nuodeme,Kulturingoji Ponia (ar Panele).
Papildyta:
P.s. visoms,griztancioms,ar besiruosiancioms grizti is vaiko prieziuros atostogu mamytems (tame tarpe ir sau) labai linkiu sugrizti i tokias pacias salygas,is kuriu isejote pries vaikeliui gimstant ir,kad musu imoniu dar nebutu isukes bankroto uraganas.