Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai nuo saulės.

Man nepatinka visiškai apvalūs. Kažkaip be ryšio atrodo. Tokie kvardratiniai irgi man nelabai, o vat kvadratiniai į apvalumą atrodo nuostabiai. blush2.gif ax.gif wub.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
gal kurioj optikoj matet tokius
http://www.sunglasse...Silver/5285.htm
http://www.sunglasse...-Silver/335.htm
arba situos wub.gif
http://www.sunglasse...r/7721.htm#self
Atsakyti
user posted image
bet jau situ grazumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 06, 12:12)

grazuciai wub.gif
Atsakyti
user posted image
stai tokius radau, tikrai issiskirsi is minios swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(BABY PHAT @ 2009 06 06, 15:23)
user posted image

lotuliukas.gif ta jau tikrai, žvilgsniai visų bus nukreipti į jus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tima1: 06 birželio 2009 - 15:43
QUOTE(BABY PHAT @ 2009 06 06, 15:23)
user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2009 06 05, 17:28)
ir pirkciau jei tik patinkancius ir tinkancius remelius rasciau  biggrin.gif kadangi tokius radau rubu parduotuvej tai ir klausiu apie galimybe pasikeist stiklus  biggrin.gif siandien panasius fielman maciau, bet ten jau kaina ~300lt  g.gif o kurioj cia optikoj dabar tokios nuolaidos?  blush2.gif

Klaipedos Banginyje esancioj optikoj... o stiklus pakeis, kadaisia klausiau, tik kainos irgi nepigiai ir ne visi remeliai tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BABY PHAT: 06 birželio 2009 - 20:58
Man daug graziu akiniu visur..tik nelabai man kas tinka..ypac tie dideli ir juodi baisiai atrodo.. doh.gif Prie blyskios odos ir sviesiu plauku man tik rudi remeliai ir tai ne bet kokie..kaip pavydziu toms, kurioms labai daug akiniu remeliu tinka... thumbup.gif Mano sesei kokius uzdesi, tokie ir graziai..vieni labaiu grazus, kiti maziau lotuliukas.gif
Atsakyti
ViShy parodyti visi trys neblogi, bet paskutinieji graziausi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(2006 @ 2009 04 07, 13:40)
nezinau kur Vilniuje, bet Ebay ju pilna visokiausiu spalvu smile.gif
as pirkau uzpernai, ju buvo tada dar visai mazai ir dar pernai buvo imanoma su jais vaikscioti, na bet si sezona jau ju visur pilna, puse miesto nesios verysad.gif

Lietuvoje su spalvomis liūdna.. manau nerasi sad.gif

QUOTE(more more @ 2009 04 07, 13:57)
pernai nesiojau tuos klasikinio tipo, tik polaroidus. Bet si sezona tikrai nebenesiosiu, nes Petruskei pareklamavus, puse miesto tokiais vaikscios cool.gif . Issitrauksiu nebemadingus, bet su geru filtru tongue.gif

biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(Pienė * @ 2009 04 24, 12:18)
sveikos  4u.gif
Kazin ar yra cia merginu, kurios nesioja akinius nuo saules su dioptrijom  rolleyes.gif

ax.gif
Papildyta:
QUOTE(winnerss @ 2009 04 25, 13:31)
sveiki vaikinui reikia nupirkti vyriskus akinius kaina apie 100 200 lt kazin ar butu galima nupirktigerus madingus akinius ? smile.gif gal dabar kuriose optikose yra akciju ? gal galetumete patarti ? beje ar galima ray ban akinius nupirkti uz tokia suma ? g.gif

Bay Ban tikrai ne, bet normalius-gražius drąsiai gali rasti, ypač kai dabar nuolaidų metas smile.gif

QUOTE(Tipo @ 2009 04 25, 14:09)
Laba diena merginos,turiu klausimele gal biski ne i teme,sorry is karto blush2.gif
Gal zinot kur taiso akinius nuo saules,ar bent jau kur galima bandyt nunest,nes manieji gerokai isklero ir tapo per dideli,ar imanoma patvarkyti?? doh.gif
Aciu.

Optikose taiso, kur meistras yra, pvz klaipėdos g, netoli mokytojų namų, bet jei pataisoma, aišku ?D:

QUOTE(svete @ 2009 05 08, 13:47)
Polaroid labai geri vairavimui ir i pliaza, labai gerai atmusa atspindzius (nezinau, kaip cia kitaip issireiksti, bet kai pvz. masinos stikle atsispindi kapotas). Vyras turi, tai jau keleta metu dziaugiasi

Ne tik polaroid, bet visi poliarizuoti akiniai nuima atsipndžius smile.gif aš pasidariau poliarizuotus su dioptrijomis - negaliu atsidžiaugti smile.gif
va mano grožis:
user posted image

QUOTE(olgunia_2006 @ 2009 05 15, 11:06)
Mergaites, gal galit patarti kur Vilniuje galima nusipirkti gerus firminius akinius nuo saules, uz 200-300 lt ?
ar cia labai jau daug noriu? sad.gif

galima dabar beveik visur, nes nuolaidos, pvz vilniaus optikoje 40% nuolaida akiniams
Papildyta:
QUOTE(darnemamyte @ 2009 06 01, 23:59)
kvailas klausimas,bet dar vis viltis manes neapleidzia  biggrin.gif
jei tarkim mano akiniai visai nuluzo.
akiniai vinoj rankoj  kojeles kitoj  biggrin.gif ,bet ne per varzteli, .tai jau ju niekas nebeataisys taip?
nei uz bet kokia kaina?

deja, nebent tai vardiniai akiniai, kuriems detalę galima užsakyti

QUOTE(Bonbonke... @ 2009 06 03, 20:02)
merginos, gal as nusimanot apie akinius nuo saules?  blush2.gif ar tie is rubu parduotuviu uz ~50lt zaloja akis (kad neapsaugo tai faktas, gerai butu kad bent jau nedarytu neigiamo poveikio)? beje, ar zinot, ar optikose galima pakeisti jiems stiklus?  g.gif

žaloja, geriau jau tada visai be akinių
stiklus gali pakeisti, bet ne į visus, kaikurie jų vienkartiniai verysad.gif
Atsakyti