QUOTE(2006 @ 2009 04 07, 13:40)
nezinau kur Vilniuje, bet Ebay ju pilna visokiausiu spalvu
as pirkau uzpernai, ju buvo tada dar visai mazai ir dar pernai buvo imanoma su jais vaikscioti, na bet si sezona jau ju visur pilna, puse miesto nesios
Lietuvoje su spalvomis liūdna.. manau nerasi
QUOTE(more more @ 2009 04 07, 13:57)
pernai nesiojau tuos klasikinio tipo, tik polaroidus. Bet si sezona tikrai nebenesiosiu, nes Petruskei pareklamavus, puse miesto tokiais vaikscios

. Issitrauksiu nebemadingus, bet su geru filtru
QUOTE(Pienė * @ 2009 04 24, 12:18)
sveikos
Kazin ar yra cia merginu, kurios nesioja akinius nuo saules su dioptrijom
aš
Papildyta:
QUOTE(winnerss @ 2009 04 25, 13:31)
sveiki vaikinui reikia nupirkti vyriskus akinius kaina apie 100 200 lt kazin ar butu galima nupirktigerus madingus akinius ?

gal dabar kuriose optikose yra akciju ? gal galetumete patarti ? beje ar galima ray ban akinius nupirkti uz tokia suma ?
Bay Ban tikrai ne, bet normalius-gražius drąsiai gali rasti, ypač kai dabar nuolaidų metas
QUOTE(Tipo @ 2009 04 25, 14:09)
Laba diena merginos,turiu klausimele gal biski ne i teme,sorry is karto
Gal zinot kur taiso akinius nuo saules,ar bent jau kur galima bandyt nunest,nes manieji gerokai isklero ir tapo per dideli,ar imanoma patvarkyti??
Aciu.
Optikose taiso, kur meistras yra, pvz klaipėdos g, netoli mokytojų namų, bet jei pataisoma, aišku ?D:
QUOTE(svete @ 2009 05 08, 13:47)
Polaroid labai geri vairavimui ir i pliaza, labai gerai atmusa atspindzius (nezinau, kaip cia kitaip issireiksti, bet kai pvz. masinos stikle atsispindi kapotas). Vyras turi, tai jau keleta metu dziaugiasi
Ne tik polaroid, bet visi poliarizuoti akiniai nuima atsipndžius

aš pasidariau poliarizuotus su dioptrijomis - negaliu atsidžiaugti

va mano grožis:
QUOTE(olgunia_2006 @ 2009 05 15, 11:06)
Mergaites, gal galit patarti kur Vilniuje galima nusipirkti gerus firminius akinius nuo saules, uz 200-300 lt ?
ar cia labai jau daug noriu?
galima dabar beveik visur, nes nuolaidos, pvz vilniaus optikoje 40% nuolaida
akiniams
Papildyta:
QUOTE(darnemamyte @ 2009 06 01, 23:59)
kvailas klausimas,bet dar vis viltis manes neapleidzia
jei tarkim mano akiniai visai nuluzo.
akiniai vinoj rankoj kojeles kitoj

,bet ne per varzteli, .tai jau ju niekas nebeataisys taip?
nei uz bet kokia kaina?
deja, nebent tai vardiniai akiniai, kuriems detalę galima užsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2009 06 03, 20:02)
merginos, gal as nusimanot apie akinius nuo saules?

ar tie is rubu parduotuviu uz ~50lt zaloja akis (kad neapsaugo tai faktas, gerai butu kad bent jau nedarytu neigiamo poveikio)? beje, ar zinot, ar optikose galima pakeisti jiems stiklus?
žaloja, geriau jau tada visai be akinių
stiklus gali pakeisti, bet ne į visus, kaikurie jų vienkartiniai