Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai nuo saulės.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Balenciaga
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2010 07 02, 11:00)

wub.gif
Atsakyti
Merginos, gal matėt kur pirkti tokius akinius kaip pas Mantą Jankavičių http://kauno.diena.l...a-spalva-263237 ? 4u.gif

man paprasčiausių turginių reikia,fotosesijai,bent 5vnt smile.gif
Atsakyti
man paprasčiausių turginių reikia,fotosesijai,bent 5vnt  smile.gif

Tada Newyorker parduotuvėje yra
Atsakyti
Jau senai senai turėjau akinius nuo saulės. Brangių sau leisti nusipirkti nenoriu, nes tikrai žinau kad galiu rasti kokybiškų ir tikrai playginus pigių akinių (iki 100Lt). Terranovoj mačiau vienus jau tokius iš pigiausių serijos: akiniai. Tokius, tik su rožiniais rėmeliais kiek prisimenu. Bet nežinau ar verkta pirkti g.gif . Iš Terranovos, tokie pigūs, ar bebus jie kokybiški? Šiaip tikrai pirkčiau, nes draugė sakė, kad labai labai man jie tinka.
Atsakyti
Mano naujieji Gucci, šiandien pirkti (gimtadienio dovana nuo MB bigsmile.gif )...
user posted image

Tieeeek išsimatavau, bet šitie iškart "prilipo"...
Atsakyti
Žiauriai noriu stilingų akinių vasarai, beieškodama tiek grožybių prisižiūrėjau. wub.gif Įkelsiu kelis labiausiai patikusius.

user posted image

user posted image

user posted image

Tų paskutinių norėčiau labiausiai. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 07 sausio 2011 - 22:38
Man irgi paskutiniai graziausi wub.gif
Atsakyti
Micefee, paskutinius iš karto griebčiau smile.gif
Vasarą nusipirkau tokius Club Monaco, pirmi mano brangesni saulinukai. Labai esu patenkinta, turbūt vienintelis modelis tinkantis prie mano veido formos smile.gif Na, dar tikrasis wayfareris tinka smile.gif
user posted image
O cia kur aukščiau karamelemele minėjo lt raybanu int parduotuve, įdomu ar tikrai originalūs, nes niekad tokių kainų nemačiau g.gif
Atsakyti
Sveiki. norejau pasiteirauti, gal zinote is kur butu galima parsisiusti stai toki akiniu modeli?

http://www.forever21...59824276-01.jpg

buciau labai dekinga uz pagalba, nes tokiu ieskau jau gana ilga laika. smile.gif
Atsakyti
Vienoje internetinėje parduotuvėje radau man labai patikusių akinių wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Kadangi kažkaip patraukė ant gėlėtų raštų, tai labiausiai patinka paskutinieji smile.gif
Atsakyti