Įkraunama...
Įkraunama...

Paaiškinimai pradedančiosioms

persiunciu:

Atsirado galimybe pakviesti visus norincius velti: galite issirinkti
viena is dienu ir registruotis duotu telefonu. Seminarai organizuojami
nemokamai, kadangi si projekta remia ES Grundvig programa. Veltinio
kursai skirti suaugusiems, viena is padarytu darbu teks palikti,
kadangi po to bus rengiama paroda (2008 m. Danijoje).

Veltinio seminaras

Organizuoja grupe Baltos kandys
Vaidilos teatras Jakðto g. 9

2007 12 07 18-21 val. Migle tel.+37061532970

2007 12 08 11-14 val. Jule tel +37068691238

2007 12 10 18-21 val. Auste tel +37068211475

2007 12 11 18-21 val. Rasa tel +37068669928

2007 12 12 18-21 val. Laura tel +37061878022

Baltos kandys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilke: 29 lapkričio 2007 - 10:22
QUOTE(silke:) @ 2007 11 28, 21:17)
Na va, pabandziau ir leliukiskas tapkutes padaryti...Ale, sitokias daryti sunkiau... unsure.gif
      Visokio broko po truputi gavos...bet kitam kartui jau darysiu truputi kitaip... ax.gif 

http://public.fotki....dera/veltiniai/
biski geda rodyt....        blush2.gif

Silute, nera cia ko gedytis smile.gif Tapkutes tikrai labai labai grazios thumbup.gif O su kiekvienom padarytom tapkutem kas karta gausis graziau ir graziau smile.gif Sekmiuko tau smile.gif
Papildyta:
P. S. Kreipiausi i Silkute:) tik praleidau viena raidele blush2.gif
Atsakyti
kadangi as visai zalia vilnos bandytoja pristatau savo pirmaji darba (kurio gamyba uzsitese iki menesio user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2007 12 01, 14:46)
kadangi as visai zalia vilnos bandytoja pristatau savo pirmaji darba (kurio gamyba uzsitese iki menesio user posted image

Man gražu mirksiukas.gif

Aš šiandien radau ir nusipirkau adatėles vėlimui, tai bandysiu velti sausai... ax.gif
Atsakyti
Silkut, ar galėtum parodyt pagal kokį šabloną darei tas pirmąsias tapkutes? Bandysiu ir aš tokias velt, bet nesugalvoju šablono. Buvau vieną aprašymą radus, bet vistiek neaišku man.. blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2007 12 01, 18:29)
Man gražu  mirksiukas.gif

Aš šiandien radau ir nusipirkau adatėles vėlimui, tai bandysiu velti sausai...  ax.gif

Sveikos dar kartelį, gal kuri žinote, kuo (iš išvaizdos) skiriasi 38 ir 40 Nr. adatos. Nes maniškės vienodos iš akies atrodo.. g.gif
Atsakyti
as ir noriu pradeti velti,gal kas zinot kur geriausia kaune vilna pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2007 12 01, 15:46)

Šaunuolė smile.gif Karoliai man labai patinka.... 4u.gif

Tik ju gaminimas bent jau šlapiai veliant ilgaaiii užtrunka... Nors vėlimas aplamai ne skubos reikalas ax.gif
zodziu liux...

Veliam ir toliau rodom visos savo darbelius thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(SeSe @ 2007 12 01, 20:26)
Silkut, ar galėtum parodyt pagal kokį šabloną darei tas pirmąsias tapkutes? Bandysiu ir aš tokias velt, bet nesugalvoju šablono. Buvau vieną aprašymą radus, bet vistiek neaišku man..  blush2.gif  blush2.gif

Ar kalbam apie tas didžiasias, kurias sau vėliau? Jei taip, tai jų šablonas paprastesnis uz paprasta... mirksiukas.gif Ant storos plėveles apsibrėžiau savo pėda, prie tos realaus dydžio pėdos pridėjau dar kažkur 4cm ir iškirpau tokia 4 cm didesne nei mano pėda.

ant jos ir vėliau. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Karolyte_ @ 2007 12 02, 14:30)
as ir noriu pradeti velti,gal kas zinot kur geriausia kaune vilna pirkti?  g.gif

Malačius, kad nori. thumbup.gif Vėlimas tikrai užkabinantis užsiėmimas...

Aš Kaune būdama pirkau ABC ( pramonės pr. ant žiedo prie Urmo) , o ir URMO geltonojoj rampoj buvau radus neblogos vilnos, tik sandėlio tai jau tiksliai nepamenu... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silke:): 02 gruodžio 2007 - 13:10
QUOTE(Karolyte_ @ 2007 12 02, 13:30)
as ir noriu pradeti velti,gal kas zinot kur geriausia kaune vilna pirkti?  g.gif

as Kaune perku Gerose akyse, pakelis kainuoja 4lt, is pakelio isejo karoliai ir dar liko apyrankei yra ir brangesnes po8lt(gal 9lt) tai ji svelnesne
Atsakyti
aciu uz patarimus,nes buvau macius tik Redoj,dabar zinosiu daugiau vietu 4u.gif
Atsakyti
trecias kartas gal visdelto bus sekmingas
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2007 12 06, 16:41)
trecias kartas gal visdelto bus sekmingas
user posted image