Turim didelę problemą. Mano sūnelis kai gimė turėjo nedidelę dėmę ant šlaunies ir būtent per sulenkimą. Po kurio laiko pastebėjau, kad ji paraudo ir (kitaip nepasakysiu) tiesiog įplyšo. Ir kuo tik netepiau: alijošiaus skysčiu, sebamed diaper rash cream nuo iššutimų, propohel aliejuku, bepanthen tepalu ir gydytojos išrašytu (atseit nuo iššutimų) kasteliono tirpalu (kvapas kaip guašo) - NIEKAS NEPADEDA
sveikos,
Turim didelę problemą. Mano sūnelis kai gimė turėjo nedidelę dėmę ant šlaunies ir būtent per sulenkimą. Po kurio laiko pastebėjau, kad ji paraudo ir (kitaip nepasakysiu) tiesiog įplyšo. Ir kuo tik netepiau: alijošiaus skysčiu, sebamed diaper rash cream nuo iššutimų, propohel aliejuku, bepanthen tepalu ir gydytojos išrašytu (atseit nuo iššutimų) kasteliono tirpalu (kvapas kaip guašo) - NIEKAS NEPADEDA
Nebežinau ką bedaryti
Temperatūros neturi, yra ramus, kas pasidarė su tuo mano kūdikiu?
Pabandykite pataisų milteliais. Nors žadėjo jų neberegistruoti, bet gal dar pavyks kokioje vaistinėje rasti. Labai gerai džiovina ir užgydo visokias tokio pobūdžio žaizdeles, ir neturi jokio šalutinio poveikio. Kai žaizdelė ušsitrauks, galima tepti tepaliukais (bepanthen ar kt.). Sėkmės!
QUOTE(stazyte @ 2005 08 24, 14:07)
sveikos,
Nebežinau ką bedaryti
Temperatūros neturi, yra ramus, kas pasidarė su tuo mano kūdikiu?
Taigi, aplekiau visas vaistine (pas mus jų 5) deja, pataisų sporų miltelių taip ir neradau. Vienoj vaistinėj patarė gydyt tepaliuku su cinku. Tai dar vienas į "kolekciją"
- Necesse tepalas. Dabar belieka laukti poveikio
Dėkui Sandrelle ir tau. Jei tas su cinku nepadės vėl lėksiu į vaistinę tavo patartojo pirkt
Stazyte, jeigu gyvenat netoli Kauno, gal pabandykit į dermatologą kreiptis? Savo laiku mano vaikis buvo sugebėjęs taip pirštus nusičiulpti, kad net grybelis įsimetė... Ir šiaip, ji mums padėjo su alergija kovoti. Galėčiau patarti kreiptis į gyd. Bielskienę. Bent prieš kelis metus ji priiminėjo savo namuose, gyvena Vilijampolėje (tel. 837260586). Man ji tuo patiko, kad išsamiai paaiškina, ir patirties daug turi.
Sėkmės jums!
Sėkmės jums!
O siaube! Mano sūnus taip pat pirstų is burnytės neistraukia, jei joje čiulptuko nėra. Negali būt, kad dar įmanoma net grybelį pasigaut
AČIŪ, stengsiuos pasaugot... O dėl kojytės, tai šiandie eisiu pas gydytoja prašyt siuntimo pas dermatologą. Širdis plyšta kaskart kai pažvelgiu į jo kojytę
Stazyte, tu tik nesigasdink
. Tiems mažiams pavyksta dažnai mamoms "siurprizus" pateikti. Svarbiausia, susiraskit dermatologą, kad jums paskirtu tinkamu tepaliuku, nes pediatrai su odelės problemomis, kaip rodo patirtis, nelabai žino kaip kovoti. Sėkmės jums!
Iš kokio miesto esate? man rodos, kad aš turiu tų pataisų miltelių. O šiaip ką sako gydytojai tuo klausimu?
Taigi, šiandien jau grįžau su sūnum iš Klaipėdos. Buvom pas dermatologą, pasakė, kad žaizda, esanti raukšlėje sunkiai gyja dėl to mums vis nesiseka. Tokiai vietai netinka tepalai, reikia gelio. Tai parašė CURIOSIN gelio žaizdoms gydyt su cinku ir liepė labai nebijoti, nieko čia baisaus. Šiaip buvome Ambulatoriniame - konsultaciniame skyriuje, kur akušerinis skyrius, Liepojos g. pas Albiną-Gražiną Abubekerovienę (rašau taip smulkiai, kad gal kas ją žino?). Tačiau taip nieko konkretaus ir nepasakė
Parlėkus iškart sutepiau tai dabar miega... Tikiuos, kad viskas bus gerai
Mes iš Šilalės...
QUOTE(stazyte @ 2005 08 26, 14:47)
Mes iš Šilalės...
tolokai...na, sėkmės jums besigydant