QUOTE(bambyze @ 2009 05 05, 09:43)
aš vaikui prieš maudantis vonią plaunu su LOC arba su LOC vonios valikliu. Labai puikiai išsiplauna, alergijos nesukelia, nors vaikas alergiskas. Rankoms turiu rankų kremą, tai netepu, bet rankoms tikrai nekenkia, vyras po mašinos remontų ar kitų tepaluotų darbų su LOC nepriekaištingai nusiplauna rankas

Jei kelyje, nereikia jokio vandens. Išsitrini, nusivalai servetėle ir psio
Papildyta:
mhm
Vienu zodziu, tas Locas svelnus valiklis, medziagu matau jame yra tokiu pat, kaip veido prausimo zele, plauku sampune. Kita vertus, ar reikia Loco, jeigu kaip svelnu valikli jei neturi iseities gali panaudoti paprasciausia pigu sampuna...Dar bijausi, kad tai, kas tinka viskam, netinka niekam. Zodziu, nusipirkau puodu sveitikli, ziuresiu ar tiks. Dar sudomino dantu pasta, dantu sepetukas, skalsus skalbimo milteliai, 150 lt kainuoja, bet sako uztenka 2 metus. Tik kazi kaip skalbia, sake kad gerai...
Papildyta:
QUOTE(spin2liux @ 2009 05 05, 09:46)
taip man viena moteriske sake kad jei dantis skauda dantenas patepa, tai vienas vyriskis grubokai pajuokavo" kad jei ana gala dar su LOC pasitepi tai ir vyro nereikia"

nu juk absoliuti nesamone

kad ir kaip man irodinetu, na vaiko galvos tikrai neplausiu ir negersiu, o siaip tai

ir grindis plaunu, kaip kazkas minejo sienas valau, nes siesiai dazytos ir vaikas nuteplioja, teta laisto savo kaktusus ir sake labai gerai auga, jau reikia atsirinti kuotiketi, nes juk pripasakot gali velniai zino ko