Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 05 04, 09:38)
kokius siulet?

As tik gelezi pasiuliau, bet nesusidomejo ax.gif o siaip tai aisku, kad geriausia pasidaryti Folio drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linabalt: 04 gegužės 2009 - 09:12
smile.gif kas gali paaiškinti kaip naudoti tualeto valiklį?Ar tai yra koncentratas ar ne?
Atsakyti
Kokia yra Loco sudetis?
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 05 05, 10:25)
Kokia yra Loco sudetis?

prašau: http://www.amway-eur...o...4&HC_Zone=P 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(joleee @ 2009 05 05, 10:22)
smile.gif kas gali paaiškinti kaip naudoti tualeto valiklį?Ar tai yra koncentratas ar ne?

Originalus valiklio įpakavimas su integruota rankena leidžia patogiai ir lengvai paskirstyti valiklį net ant sunkiai prieinamų klozeto vietų. Tolygiai paskirstyti ant valomojo paviršiaus ir šepečio pagalba nuvalyti, įsisenėjusias nuosėdas valyti po 15 - 30 minučių. Esant labai dideliam užterštumui, panaudoti WC valiklį 2 - 3 kartus.
WC valiklio su organinėmis rūgštimis sudėtyje nėra stiprių chemikalų, nors valo gerai. Sudėtyje yra originali sudėtinė medžiaga "Neutralodor", kuri chemiškai reaguoja su nemaloniais kvapais absorbuodama kvapų molekules.
4u.gif

Man patinka jis ne tik tuo, kad gerai išvalo, bet ir kad įėjus į WC patalpą nesijaučia aštraus kvapo, kaip kad nuo kitų WC valiklių wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 05 gegužės 2009 - 09:29
QUOTE(bambyze @ 2009 05 05, 09:26)

aciu, bet kaip juo galima geles laistyt ir ant ranku vietoj kremo, ir silke marinuot, galva neisnesa. Man sake, kad jis ekologiskas, pasirodo, kad ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 05 05, 10:29)
aciu, bet kaip juo galima geles laistyt ir ant ranku vietoj kremo, ir silke marinuot, galva neisnesa. Man sake, kad jis ekologiskas, pasirodo, kad ne  schmoll.gif

jo, kiti ir gerai lotuliukas.gif Jau kaip nemėgstu tokių žmonių, kurie norėdami parduoti produktą prišneka bet ko, kad tik pirktų schmoll.gif
Šiaip man jis labai patinka, valau visus paviršius namie su juo, sienas, superinis dalykas. Į save nepilu, kitiems gerti vietoj sulčių nesiūlau.
LOC yra 100 proc. tirpus vandenyje, todėl puikiai nusiplauna, nelieka ant paviršių.
Atsakyti
4u.gif gal kam reikia, galiu parduot turiu dar tris šveistukus.Man asmeniškai jie nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2009 05 05, 09:35)
jo, kiti ir gerai  lotuliukas.gif  Jau kaip nemėgstu tokių žmonių, kurie norėdami parduoti produktą prišneka bet ko, kad tik pirktų  schmoll.gif 
Šiaip man jis labai patinka, valau visus paviršius namie su juo, sienas, superinis dalykas. Į save nepilu, kitiems gerti vietoj sulčių nesiūlau.
LOC yra 100 proc. tirpus vandenyje, todėl puikiai nusiplauna, nelieka ant paviršių.

o ranku vietoj kremo netepat? nes mums tai patepe, sako, va, ziurekit. Geles sake galima laistyt vietoj trasu, karta per men biggrin.gif Ir vaikui galva plauti, sake savo vaikuciams plauna
Papildyta:
QUOTE(nep @ 2009 05 05, 09:38)
o ranku vietoj kremo netepat? nes mums tai patepe, sako, va, ziurekit. Geles sake galima laistyt vietoj trasu, karta per men biggrin.gif Ir vaikui galva plauti, sake savo vaikuciams plauna

Ir ar kasnors, kas platina, surinkes atrodo 2000 tasku nemokamai isvaziuoja i kelione kruiziniu laivu? Pasakojo man
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 05 05, 10:38)

aš vaikui prieš maudantis vonią plaunu su LOC arba su LOC vonios valikliu. Labai puikiai išsiplauna, alergijos nesukelia, nors vaikas alergiskas. Rankoms turiu rankų kremą, tai netepu, bet rankoms tikrai nekenkia, vyras po mašinos remontų ar kitų tepaluotų darbų su LOC nepriekaištingai nusiplauna rankas 4u.gif Jei kelyje, nereikia jokio vandens. Išsitrini, nusivalai servetėle ir psio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(nep @ 2009 05 05, 10:41)
Ir ar kasnors, kas platina, surinkes atrodo 2000 tasku nemokamai isvaziuoja i kelione kruiziniu laivu? Pasakojo man

mhm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 05 05, 11:41)
Papildyta:

taip man viena moteriske sake kad jei dantis skauda dantenas patepa, tai vienas vyriskis grubokai pajuokavo" kad jei ana gala dar su LOC pasitepi tai ir vyro nereikia" blush2.gif nu juk absoliuti nesamone doh.gif kad ir kaip man irodinetu, na vaiko galvos tikrai neplausiu ir negersiu, o siaip tai thumbup.gif ir grindis plaunu, kaip kazkas minejo sienas valau, nes siesiai dazytos ir vaikas nuteplioja, teta laisto savo kaktusus ir sake labai gerai auga, jau reikia atsirinti kuotiketi, nes juk pripasakot gali velniai zino ko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spin2liux: 05 gegužės 2009 - 09:48
tiesa, dėl gėlių laistymo. Mano anyta laisto gėles juo, nežinau ar nuo to, ar šiaip gera aura, bet pas ją gėlių lapai sodrios žalios spalvos, taip sveikai gėlės atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2009 05 05, 09:43)
aš vaikui prieš maudantis vonią plaunu su LOC arba su LOC vonios valikliu. Labai puikiai išsiplauna, alergijos nesukelia, nors vaikas alergiskas. Rankoms turiu rankų kremą, tai netepu, bet rankoms tikrai nekenkia, vyras po mašinos remontų ar kitų tepaluotų darbų su LOC nepriekaištingai nusiplauna rankas  4u.gif Jei kelyje, nereikia jokio vandens. Išsitrini, nusivalai servetėle ir psio  smile.gif
Papildyta:

mhm  mirksiukas.gif

Vienu zodziu, tas Locas svelnus valiklis, medziagu matau jame yra tokiu pat, kaip veido prausimo zele, plauku sampune. Kita vertus, ar reikia Loco, jeigu kaip svelnu valikli jei neturi iseities gali panaudoti paprasciausia pigu sampuna...Dar bijausi, kad tai, kas tinka viskam, netinka niekam. Zodziu, nusipirkau puodu sveitikli, ziuresiu ar tiks. Dar sudomino dantu pasta, dantu sepetukas, skalsus skalbimo milteliai, 150 lt kainuoja, bet sako uztenka 2 metus. Tik kazi kaip skalbia, sake kad gerai...
Papildyta:
QUOTE(spin2liux @ 2009 05 05, 09:46)
taip man viena moteriske sake kad jei dantis skauda dantenas patepa, tai vienas vyriskis grubokai  pajuokavo" kad jei ana gala dar su LOC pasitepi tai ir vyro nereikia" blush2.gif  nu juk absoliuti nesamone doh.gif  kad ir kaip man irodinetu, na vaiko galvos tikrai neplausiu ir negersiu, o siaip tai thumbup.gif ir grindis plaunu, kaip kazkas minejo sienas valau, nes siesiai dazytos ir vaikas nuteplioja, teta laisto savo kaktusus ir sake labai gerai auga, jau reikia atsirinti kuotiketi, nes juk pripasakot gali velniai zino ko doh.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 05 gegužės 2009 - 10:04