Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(Dangiuks @ 2009 05 12, 10:27)
tai irgi per 14dienų galima grąžinti g.gif  Žinokit mane vis tiek tas baliklis ir TRI-ZYME juodai nervina, nieko visiškai "nepadaro", ką turėtų doh.gif  doh.gif  doh.gif

tai galima, bet kaip suprantu čia kalba eina apie nusivylimo išsakymą praėjus daugiau laiko nuo panaudojimo g.gif

Baliklis labai mylima mūsų šeimos priemonė, man visada padeda. Kažką gal ne taip darot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2009 05 12, 10:35)
tai galima, bet kaip suprantu čia kalba eina apie nusivylimo išsakymą praėjus daugiau laiko nuo panaudojimo  g.gif

Baliklis labai mylima mūsų šeimos priemonė, man visada padeda. Kažką gal ne taip darot?  blush2.gif

Na, nepraėjo DAUG laiko, praėjo 13dienų nuo tada, kada gavau prekę.

Hm, jau aiškinausi, ką kaip daryti, niu dariau, šnipštas, visiškai eilinių dėmių nepašalino, nei spalvų neatgaivino, nei pabalino... Bandžiau ir skalbimui rankomis, ir automatine skalbimo mašina blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2009 05 12, 10:27)
tai irgi per 14dienų galima grąžinti g.gif  Žinokit mane vis tiek tas baliklis ir TRI-ZYME juodai nervina, nieko visiškai "nepadaro", ką turėtų doh.gif  doh.gif  doh.gif

Pasikviesk ta is ko pirkai ir tegul pas tau namie isvalo tavo drabuzius(tuos kuriu tau nepavyko isvalyt su siom priemonem),aisku jei dar nori suzinot ar produktai blogi ar tu kaska netaip darei.Jei tokio smalsumo nebeturi,grazink produktus ir atgauk visus sumoketus pinigus.Kiek zinau grazint gali per tris menesius.
Atsakyti
QUOTE(Laimanjj @ 2009 05 12, 10:50)
Pasikviesk ta is ko pirkai ir tegul pas tau namie isvalo tavo drabuzius(tuos kuriu tau nepavyko isvalyt su siom priemonem),aisku jei dar nori suzinot ar produktai blogi ar tu kaska netaip darei.Jei tokio smalsumo nebeturi,grazink produktus ir atgauk visus sumoketus pinigus.Kiek zinau grazint gali per tris menesius.

va čia tai geras patarimas thumbup.gif Ačiū 4u.gif

Tik tiek, kad pirkau pati blush2.gif Na, nebent distributoriaus prašyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2009 05 12, 10:56)
va čia tai geras patarimas thumbup.gif  Ačiū 4u.gif

Tik tiek, kad pirkau pati blush2.gif  Na, nebent distributoriaus prašyti g.gif

Jei vis dėlto ketvirtadienį vakare trenksimės į Vilnių, gal užvažiuot ir padėt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2009 05 12, 10:56)
va čia tai geras patarimas thumbup.gif  Ačiū 4u.gif

Tik tiek, kad pirkau pati blush2.gif  Na, nebent distributoriaus prašyti g.gif

Kaip suprast "pirkau pati"? Turi licenziją? Tai susisieki su firma ir išsiaiškini, kaip gali gražint prekę ir gaut pinigus.

Jei pirkai per platintoją, tai susirandi jį, jei rimtas žmogus, tai pats išsiaiškins, kaip gražint, jei ne turėsi pavargt, pagrasint visom inspekcijom ir t.t., kad pinigus gražintų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2009 05 12, 11:08)
Jei vis dėlto ketvirtadienį  vakare trenksimės į Vilnių, gal užvažiuot ir padėt?  bigsmile.gif

Kaip suprasti "padėti"? blush2.gif 4u.gif

QUOTE(NiekoTokio @ 2009 05 12, 11:25)
Kaip suprast "pirkau pati"? Turi licenziją? Tai susisieki su firma ir išsiaiškini, kaip gali gražint prekę ir gaut pinigus.

Jei pirkai per platintoją, tai susirandi jį, jei rimtas žmogus, tai pats išsiaiškins, kaip gražint, jei ne turėsi pavargt, pagrasint visom inspekcijom ir t.t., kad pinigus gražintų smile.gif

Aha, turiu licenziją, jau kai pradžioj pasakojau, sakiau, kad ne šiaip peikiu, pati platinu, tiesiog nemeluoju, jei nepatinka produktas, taip ir sakau blush2.gif Bet vis tiek yra žmogus, per kurį gaunu prekes, kurio pagalba "įsitraukiau" į Amway, tai jo dabar ir užklausiau mirksiukas.gif Ne grasinti nežadu, jeigu ką, sunaudosiu tas prekes, o ką daryt... Šiaip iki šiol kiek ką turėjau Amway, labai tiko ir patiko, tik va kažko šios dvi priemonės manęs nedžiugina biggrin.gif
Atsakyti
o man baliklis super thumbup.gif aisku jei rubo spalva jau gerai nuskalbta, tai nemanau kad ir tas baliklis padarys stebukla ir vel ruba padarys rysku, bet manes dar nenuvyle, vaikas issipepa kad ohoho, paprastai skalbiant su SA8 Premium ir prie milteliu iberus baliklio ( nedejau ant demes atskirai) isvale ir zoles ir Kubus sulciu demes, ranksluostis su kuriuo valom suniui kojas ir ji pati kai ismaudom buvo jau toks pilkas ir baisus, kad ji tik ismesti reikejo, o po kokiu 3 skalbimu vyras sako juk nevalysi su geru ranksluosciu suniui koju lotuliukas.gif o ranksluostis tai pas pats thumbup.gif viskas su baltom kojinem palakste per darza ir zolynu, galvojau kad viskas, bet isskalbiau ir vel kaip naujos thumbup.gif zodziu tik geri atsiliepimai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2009 05 12, 12:00)
o man baliklis super thumbup.gif aisku jei rubo spalva jau gerai nuskalbta, tai nemanau kad ir tas baliklis padarys stebukla ir vel ruba padarys rysku, bet manes dar nenuvyle, vaikas issipepa kad ohoho, paprastai skalbiant su SA8 Premium ir prie milteliu iberus baliklio ( nedejau ant demes atskirai) isvale ir zoles ir Kubus sulciu demes, ranksluostis su kuriuo valom suniui kojas ir ji pati kai ismaudom buvo jau toks pilkas ir baisus, kad ji tik ismesti reikejo, o po kokiu 3 skalbimu vyras sako juk nevalysi su geru ranksluosciu suniui koju lotuliukas.gif  o ranksluostis tai pas pats thumbup.gif viskas su baltom kojinem palakste per darza ir zolynu, galvojau kad viskas, bet isskalbiau ir vel kaip naujos thumbup.gif zodziu tik geri atsiliepimai mirksiukas.gif

va būtent, kad tikrai spalva nenuskalbta schmoll.gif Išvis rūbus saugau, neturiu nuskalbtų blush2.gif Niu nieko nesuprantu, va būtent sulčių, kakiaus, žolės dėmių man ir neišvalo, mirkiau bele žino kiek kartų, tada dar ir skalbiankėn bėriau, ir su tom skepetaitėm bandžiau... Ir kas įdomiausia - dėmės NEĮSISENĖJUSIOS blush2.gif Ir kojines mirkiau, irgi nebuvo baisiai purvinos, tikrai nedaug, irgi tik vos vos tą purvą teištraukė. Niu ok, bandysiu dar kelis kartus, gal per kelis kartus atplaus mano sūnaus apkakotas pėdkelnes, sultim apipiltą paklodę, žole išteptas kelnes, sultim apipiltą liemenę, patamsėjusią baltą maikutę pabalins... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2009 05 12, 13:10)
va būtent, kad tikrai spalva nenuskalbta schmoll.gif  Išvis rūbus saugau, neturiu nuskalbtų blush2.gif  Niu nieko nesuprantu, va būtent sulčių, kakiaus, žolės dėmių man ir neišvalo, mirkiau bele žino kiek kartų, tada dar ir skalbiankėn bėriau, ir su tom skepetaitėm bandžiau... Ir kas įdomiausia - dėmės NEĮSISENĖJUSIOS blush2.gif  Ir kojines mirkiau, irgi nebuvo baisiai purvinos, tikrai nedaug, irgi tik vos vos tą purvą teištraukė. Niu ok, bandysiu dar kelis kartus, gal per kelis kartus atplaus mano sūnaus apkakotas pėdkelnes, sultim apipiltą paklodę, žole išteptas kelnes, sultim apipiltą liemenę, patamsėjusią baltą maikutę pabalins... blush2.gif  4u.gif

na, labai keista g.gif gal per mazai dedat priemoniu, nes visas minetas demes isplaunu be vargo ir nemirkau, o ir papikejusius bodikus vaiko( nes per remonta buvom parsinese tokia sena skalbimo masina, kuri neplove o istraukus rubai budavo vis pilekesni) tai po 3 plovimu jau balti tapo, nors vistiek nesiojam, ne is eiles 3 kartus skalbiu, nemanau kad sitaip kokybe gali skirtis g.gif
Atsakyti
Kaip tik turiu smarkiai smarkia išžolintus džinsus rolleyes.gif Pažiūrėsim, kaip suveiks priemonės g.gif

Noriu paklaust, gal kas naudojot vitaminus akims mėlynės su liuteinu? Koks poveikis? Tiuriu galvoj trumparegius ir akiaizdų poveikį 4u.gif
Atsakyti
As ir LOC universaliu valikliu nesu patenkinta, na kaip ne tai kad nepatenkinta, bet jis man nieko ypatingo nedaro. Bet kuris prekybos centre pirktas valiklis daro ta pati, gal net askyciau geriau smile.gif ir dar kainuoja pigiau.

Na orkaites valiklis tai pasirode stebuklas, bet kai pasiskaitai, tai tikiuosi, kad nesues man tos orkaites smile.gif
Atsakyti