QUOTE(spin2liux @ 2009 05 12, 12:00)
o man baliklis super

aisku jei rubo spalva jau gerai nuskalbta, tai nemanau kad ir tas baliklis padarys stebukla ir vel ruba padarys rysku, bet manes dar nenuvyle, vaikas issipepa kad ohoho, paprastai skalbiant su SA8 Premium ir prie milteliu iberus baliklio ( nedejau ant demes atskirai) isvale ir zoles ir Kubus sulciu demes, ranksluostis su kuriuo valom suniui kojas ir ji pati kai ismaudom buvo jau toks pilkas ir baisus, kad ji tik ismesti reikejo, o po kokiu 3 skalbimu vyras sako juk nevalysi su geru ranksluosciu suniui koju

o ranksluostis tai pas pats

viskas su baltom kojinem palakste per darza ir zolynu, galvojau kad viskas, bet isskalbiau ir vel kaip naujos

zodziu tik geri atsiliepimai
va būtent, kad tikrai spalva nenuskalbta

Išvis rūbus saugau, neturiu nuskalbtų

Niu nieko nesuprantu, va būtent sulčių, kakiaus, žolės dėmių man ir neišvalo, mirkiau bele žino kiek kartų, tada dar ir skalbiankėn bėriau, ir su tom skepetaitėm bandžiau... Ir kas įdomiausia - dėmės NEĮSISENĖJUSIOS

Ir kojines mirkiau, irgi nebuvo baisiai purvinos, tikrai nedaug, irgi tik vos vos tą purvą teištraukė. Niu ok, bandysiu dar kelis kartus, gal per kelis kartus atplaus mano sūnaus apkakotas pėdkelnes, sultim apipiltą paklodę, žole išteptas kelnes, sultim apipiltą liemenę, patamsėjusią baltą maikutę pabalins...