Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

apie keptuves tik gera nuomonė, blogos kol kas nė vienos negirdėjau ir pati tik geros nuomonės esu. jau yra apkalbėtos jų savybės, galima paieškoj susirast.

QUOTE(kkristina @ 2009 05 14, 14:17)
Laba diena
dar niekada nerasiau jokio komentaro bet daznai paskaitineju  supermamu foruma.Noreciau suzinoti kaip galima isigyti amway licenzija?
aciu uz atsakyma
smile.gif

atsakiau.
Atsakyti
o man nepatinka, kad rinkinyje pvz mazoji keptuve kaip zaisline. T.y. dugnas labai siauras, o virsutinis rinkis tai tipo 20cm, o dugnas virs 10 gal g.gif vaikam pupas nebent galiu kepti joje lotuliukas.gif
Atsakyti
Kas del Amway produkcijos tai musu seimai susidare skirtinga nuomone ,skalbimo priemones neskalbia , iskalbus drabuziai nesvyti kaip nuo tradiciniu is parduotuves ,nebent jie tiktu skalbti svarius drabuzius . Kol pirkom Amway miltelius visi vaiskciojom murzinais papilkejusiais drabuziais blush2.gif ,del ekologijos tai galbut...ekonomija taip pat ... bet svaros tai irgi noretusi prie to .Naudojom vaikiskus miltelius + balikli + minkstikli , TRI -ZYME is viso nuvyle.
Papildai geri ,profilaktikai bet ne gydymui , kai turejau didele mazakraujyste nestumo metu vos nenusikakaliavau gerdama gelezi po 2 tabletes verysad.gif
Keptuves geros ,naudojam visas tris ,bet dazniausiai tai vidutine rolleyes.gif
Pati turiu licenzija ir ismeginus daug produktu ,kai kas tikrai nevertas tokiu kainu , kad jie ir ekonomiski ir ekologiski ,bet man svarbiausia kokybe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aksome @ 2009 05 14, 18:09)
Kas del Amway produkcijos tai musu seimai susidare skirtinga nuomone ,skalbimo priemones neskalbia , iskalbus drabuziai nesvyti kaip nuo tradiciniu is parduotuves ,nebent jie tiktu skalbti svarius drabuzius . Kol pirkom Amway miltelius visi vaiskciojom murzinais papilkejusiais drabuziais  blush2.gif ,del ekologijos tai galbut...ekonomija taip pat ... bet svaros tai irgi noretusi prie to .Naudojom vaikiskus miltelius + balikli + minkstikli , TRI -ZYME is viso nuvyle.
Papildai geri ,profilaktikai bet ne gydymui , kai turejau didele mazakraujyste nestumo metu vos nenusikakaliavau gerdama gelezi po 2 tabletes  verysad.gif
Keptuves geros ,naudojam visas tris ,bet dazniausiai tai vidutine rolleyes.gif
Pati turiu licenzija ir ismeginus daug produktu ,kai kas tikrai nevertas tokiu kainu , kad jie ir ekonomiski ir ekologiski ,bet man svarbiausia kokybe  mirksiukas.gif

Aksome, o Tau nepasakojo, kad skalbiant Amway milteliais nukalkinama skalbimo mašina ir todėl rekomenduojama praskalbti su tamsiais drabužiais, nes nuo besivalančių kalkių patamsėja drabužiai. Mes per pristatymą visada perspėjam žmones. Po to su drabužiais viskas būna normaliai. Pati namie skalbiu su tai milteliais ir drabužiai švarūs.
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2009 05 14, 20:43)
Aksome, o Tau nepasakojo, kad skalbiant Amway milteliais nukalkinama skalbimo mašina ir todėl rekomenduojama praskalbti su tamsiais drabužiais, nes nuo besivalančių kalkių patamsėja drabužiai. Mes per pristatymą visada perspėjam žmones. Po to su drabužiais viskas būna normaliai. Pati namie skalbiu su tai milteliais ir drabužiai švarūs.

O tai kiek laiko reikia praskalbti ,nes mes jais kokie 2 metai kaip skalbemes ax.gif Sakyciau jau per tiek laiko turejo masina nusikalkint g.gif
Atsakyti
QUOTE(aksome @ 2009 05 14, 19:50)
O tai kiek laiko reikia praskalbti ,nes mes jais kokie 2 metai kaip skalbemes  ax.gif Sakyciau jau per tiek laiko turejo masina nusikalkint g.gif

Tu nesupyk, gal klausimas nuskambės kvailai: skalbi tik su vaikiškais ir kitokių ne Amway nenaudojai? Ar vaikui su amway, o sau su paprastais? Aš tikrai nežinau, kodėl jums neskalbia, mums tikrai normaliai skalbia.
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2009 05 14, 15:52)
o man nepatinka, kad rinkinyje pvz mazoji keptuve kaip zaisline. T.y. dugnas labai siauras, o virsutinis rinkis tai tipo 20cm, o dugnas virs 10 gal  g.gif vaikam pupas nebent galiu kepti joje  lotuliukas.gif

ypac smagu kad sudejus kotletus, bulves morkas ir uzdengus dangciu viskas iskepa vienu metu, niam niam;)

Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2009 05 14, 20:43)

Tai kad nukalkina ir Ariel ar Persil g.gif bet skalbia, o ne imituoja skalbimą. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2009 05 14, 22:08)
Tu nesupyk, gal klausimas nuskambės kvailai: skalbi tik su vaikiškais ir kitokių ne Amway nenaudojai? Ar vaikui su amway, o sau su paprastais? Aš tikrai nežinau, kodėl jums neskalbia, mums tikrai normaliai skalbia.

nu zinok ne man vienai taip neskalbe ,teko gristi prie iprastu ,nezinau gal kieki padidint ar kaip ,bet visaip buvo bandyta ,o tuos 2 metus skalbem istisai tik su Amway produktais g.gif .
Atsakyti
mes irgi 2metus naudojam ir skalbia,
dedam milteliu, loco, minkstiklio, dar baliklio ar tryzyme kartais , reik det visko t.y visu paminetu priemoniu kartu ,-tik po truputi ir isskalbia:)
Atsakyti
Sveiki, ką domina žymiai mažesnės "amway" produkcijos kainos, teiraukitės į AŽ ;-)

Pagarbiai,
Mindaugas
Atsakyti
O mindaugelis su reklama sugrizo.. taves dar neismete is sm????
Atsakyti