Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

Niu tai tas žaidimas turbūt tada, kai paprastai nepadeda, va kaip man kad buvo blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2009 05 26, 14:27)
cia perskaicius pagalvojau kad labai cia sudetingai su tais milteliais skalbti reikia, visada darau paprastai sudedu miltelius ir balikti i vieta skirta milteliams arba i backute ir i bugna su skalbiniais, nieko netirpinu ir man visada iskalbia kuo puikiausiai g.gif

drinks_cheers.gif as irgi beriu i stalciuka, tik as dar panaudoju ir tri-zyme ir tuos 2 LOC p.p., tai man puikiai isskalbia, aisku as neturiu vaiku ir mano demes tokios paprastos smile.gif bet melyniu itrintu i sviesius dzinsus demes po paros neapdorojimo puikiai isplove skystas skalbiklis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2009 05 26, 16:42)
drinks_cheers.gif as irgi beriu i stalciuka, tik as dar panaudoju ir tri-zyme ir tuos 2 LOC p.p., tai man puikiai isskalbia, aisku as neturiu vaiku ir mano demes tokios paprastos smile.gif bet melyniu itrintu i sviesius dzinsus demes po paros neapdorojimo puikiai isplove skystas skalbiklis wink.gif

Man melynes is baltu marskinuku Pre Wash iseme, ne zymes neliko po skalbimo thumbup.gif
Atsakyti
[quote=linabalt,2009 05 26, 08:55]
Pas mane tai niekas nesustoja ir nepypsi, sukasi be sustojimu - mirkymas, skalbimas, skalavimas. Todel tektu budeti prie masinos. O tai jau butu zaidimas, nes turiu ka veikti be to, paprastai masina ijungiu ir pamirstu, prisimenu tik kai isgirstu centrifuga smile.gif Zodziu, prastas variantas, su standartiniais milteliais sitoj vietoj patogiau - supili kaip priklauso priemones i atskirus stalciukus ir ramybe, skalbiasi sau
Papildyta:

Pas mane irgi yra viskas is karto, bet as jau metus laiko skalbiu su Amway milteliais ir esu be galo patenkinta. O darau taip: kai skalbiu patalyne ar reikia ka atmirkyti, tai i indeli dedu milteliu ir balikli, o i skalbimo masinos tapla milteliams dedu taip pat miltelius.Kai mirko naudoja is indelio, o kai sklabia ima is talpos. ir viskas smile.gif

Kai isigijau Amway miltelius, pirmus kokius 8 sklabimus, keikiau sios firmos miltelius. Baltos maikes budavo pilkos. Bet dabar nebeisivaizduoju kaip galeciau be ju skalbti. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta123 @ 2009 05 26, 15:56)
Kai isigijau Amway miltelius, pirmus kokius 8 sklabimus, keikiau sios firmos miltelius. Baltos maikes budavo pilkos. Bet dabar nebeisivaizduoju kaip galeciau be ju skalbti.  thumbup.gif  thumbup.gif

pa pa pala, o kodėl buvo pilkos? blink.gif Ką tuomet daryt, kad iškart nebūtų pilkos? blush2.gif 4u.gif Negasdinkit, nes kaip tik žadu įsigyti tuos miltelius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2009 05 26, 16:00)
pa pa pala, o kodėl buvo pilkos? blink.gif  Ką tuomet daryt, kad iškart nebūtų pilkos? blush2.gif  4u.gif  Negasdinkit, nes kaip tik žadu įsigyti tuos miltelius blush2.gif

aš jau aiškinau kodėl būna pilkos. Šie skalbimo milteliai kartu nukalkina ir skalbimo mašiną, (o kalkės pilkos), jei ji niekad nebuvo valoma, kad nebūtų papilkėjusių darbužių, tai pirmus skalbimus išskalbi arba tamsius drabužius arba pravarai mašiną su milteliais tusčia eiga, kad išsivalytų kalkės iš būgno.
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2009 05 26, 16:08)
aš jau aiškinau kodėl būna pilkos. Šie skalbimo milteliai kartu nukalkina ir skalbimo mašiną, (o kalkės pilkos), jei ji niekad nebuvo valoma, kad nebūtų papilkėjusių darbužių, tai pirmus skalbimus išskalbi arba tamsius drabužius arba pravarai mašiną su milteliais tusčia eiga, kad išsivalytų kalkės iš būgno.

oi, jo, sorry, jau perdaug informacijos mano galvai doh.gif doh.gif doh.gif 4u.gif
Atsakyti
o geras gerai kad pasaket reik gal nusipirkti kur nukalkina ir pravaryt pirmiau su ja, o paskui jau skalbti su milteliais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2009 05 26, 16:13)
oi, jo, sorry, jau perdaug informacijos mano galvai doh.gif  doh.gif  doh.gif  4u.gif

nieko tokio, tiesiog šiandien kažkur ieškodama šią info mačiau angliškai dar kartą 4u.gif Pažiūrėsim, ką dar pamokėlėj apie skalbimo priemones pasakos.
Atsakyti
lauksim nauju ziniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2009 05 26, 16:23)
lauksim nauju ziniu  lotuliukas.gif

būtinai
Atsakyti
Sveiki, organizuojame SAM veido tyrimą Kaune sekmadienį ( 31d. ). Galime ištirti Jūsų odą,kad vėliau nebereiktų eksperimentuoti įvairiom kosmetikom, kurios galbūt netinka Jūsų odai, bet tik tuština pinigines. Tyrimas bus atliekamas aparatu, kuris naudojamas NASA (mėnulio priartinimui). Taip pačiai bus priartinama Jūsų oda ir ištirta.
Veido tyrimo kainą partneriui 40lt, ne partneriui 45lt .
Ką domina rašykite i AŽ arba kardamavicius@gmail.com
Pagarbiai,
Mindaugas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MindaugasK.: 26 gegužės 2009 - 19:38