Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 02, 20:24)
Sidabrine tai isimylejau...  blush2.gif  biggrin.gif  ir dar viena, ale dar nzn kas tokia...  blush2.gif
----------
siaip nemazai atspejau, pasirodo....  ax.gif

Peperoni ačiū blush2.gif
aš tik kelias atpažinau ...

QUOTE(Sadi @ 2009 04 02, 20:27)

o Sidabrinę baltplaukę nu įsimylėčiau  wub.gif  wub.gif  wub.gif

ačiū blush2.gif aš žinokit laabai greit raudonuot pradedu blush2.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 07, 16:01)
tik 5 metais vyresne uz mano dukra...  blink.gif  doh.gif  va kai taip pamastau - tai tikrai pensininke pasijauciu ...  lotuliukas.gif  blush2.gif  doh.gif

o tai kiek tau metu?pagal foto tai man net uz mane jaunesne atrodai biggrin.gif

Lamella, su praėjusiu Tortadieniu happybday.gif

Rustės šeimai sveikatytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 08, 09:54)

O čia iš šiandieninių bandymų blush2.gif

grazu wub.gif , bet akys bent toj mazoj tai kaip persharpintos atrodo g.gif g.gif gal didesniam formate ir gerai ziuris thumbup.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 08, 09:57)
Aciu merginos..  4u.gif  o kaip fonas? ar labai krenta i akis tas fotogeniskasis doh.gif fonas pirmoj foto?    g.gif

krenta mirksiukas.gif biggrin.gif bet su PS galima kazkiek patvarkyt, jei labai foto noris turet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 08, 09:57)
Aciu merginos..  4u.gif  o kaip fonas? ar labai krenta i akis tas fotogeniskasis doh.gif fonas pirmoj foto?    g.gif

Armana, man truputeli truksta erdves kairej - bet super ir spalvos, ir ryskumas  thumbup.gif

Tą foną gali pabandyti labiau užblurint su PS ax.gif

Šiandien išpyškinau n kadrų, o geri tik vos keli, nes mano mergina jau nebenusėdi vietoje biggrin.gif
Atsakyti
Kiek sparnu bigsmile.gif http://browse.devian...o...yes&q=wings

Debesu teptukai http://www.brusheezy...x-Cloud-Brushes bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 08 balandžio 2009 - 10:09
ok - bandysiu dar ka nros pachimycint su tuo fonu...

nu bet jhus pavaret, tik ka gavau 4 avytess pluginus lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba ryta smile.gif
Ačiū už sveikinimus 4u.gif

Peperoni, man pirmoji labai patinka, tie plaukai ir saulės žaismas juose tiesiog užburia wub.gif Fonas aišku blaško dėmėsį, bet tie plaukai... wub.gif
Armana, su ryškumu ir spalvomis viskas gerai, tik kaip minėjo trūksta erdvės kairėj pusėj ax.gif Kai pamačiau nuotrauka man ji iškart priminė senovės damas mergaitė kaip ponia kokia thumbup.gif
Edeva, per daug užaštrintos spalvos kažkaip... ax.gif
Nikke, graži mergytė, tas atspindys dešnėj blaško ir gal norėtusi, kad kojytės visos būtų kadre arba atvirkčiai iki juosmens kadruota, na nžnau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 08 balandžio 2009 - 10:28
man nelabai sekasi su avytes plug-in'u verysad.gif ten visko tiek daug, viska norisi isbandyti ir rezultatas gaunasi pshhh... dingsta saiko jausmas doh.gif

Armana, labai grazu modeliuka turi, nezinau prie ko prisikabinti.

Peperoni, sviesa mergytes plaukuose labai wub.gif zaidzia, bet visgi fonas man schmoll.gif abejoju ar bliuras labai pataisytu, atrodys dirbtinai. Cia gal tiktu tekstura uzdeti, kaip dabar madinga smile.gif

Noriu ikelti pora nuotraukeliu kritikai. Fotografavau draugu kudiki, dejau action'us. man grazu, tik nezinau kaip kitiems atrodo g.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 08, 10:54)
sako, universaliasiausias yra poliarizacinis mirksiukas.gif nuima atspinzius, ryskesnes spalvos smile.gif

Dabar poliarizacinius ir ziurineju mirksiukas.gif Aciuks 4u.gif

Pukė, man Raw neatidare kol fotiko kompakto neinstaliavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 08, 10:00)
Šiandien išpyškinau n kadrų, o geri tik vos keli, nes mano mergina jau nebenusėdi vietoje  biggrin.gif

man irgo tas pats, zinok doh.gif lotuliukas.gif dar neropoja, bent tuom dziaugiuos, bet sukinejasi i visas puses, malasi, griebia mano fona lotuliukas.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 08, 10:28)
Noriu ikelti pora nuotraukeliu kritikai. Fotografavau draugu kudiki, dejau action'us. man grazu, tik nezinau kaip kitiems atrodo g.gif

pirma man vertikaliai ziuretusi smile.gif spalvos man nelabai - pirma per geltona, antra per salta, gal melynos per daug g.gif geriau jau naturalus rausvas kudikis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 08, 10:31)
Pukė, man Raw neatidare kol fotiko kompakto neinstaliavau unsure.gif

aha, as irgi turiu kazkoki, reiks pabandyt instaliuotis smile.gif
Atsakyti
Kaktuke - pirma tai man nea... labai jau nekudikiskas tas actionas... ax.gif o antra patinka ax.gif

Merginos PS CS3 tikrai atidaro be jokiu priedu rawus - bent jau Boruzka tikrai CS3 turi - tai kas ten nesigauna... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 08 balandžio 2009 - 10:34
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 08, 10:28)

pirmos remas man nepatinka schmoll.gif ir abieju spalvos nelabai ax.gif bet antroji foto geresne mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 08 balandžio 2009 - 10:36
Kalbant apie ps, tai aš diskuose turiu. unsure.gif Ne originalai ten manau, tėtis parnešė iš darbo. rolleyes.gif

Kaktuke, man pirmoj biški per daug to juodumo. g.gif
O antroji gal dėl spalvų nebent galiu prisikabint, kad per daug tokios raudonos. g.gif
Bet tai čia tikriausia grybauja ir vėl mano monitorius, arba supermama.

Bet šiaip, taip labai fainos nuotraukos. wub.gif
Atsakyti