Homeopatija susidomejau pries gerus du menesius, kai mano pupai "islindo" neaiskios kilmes berimai ir keli daktarai negalejo ustatyti diagnozes (pradedant vejaraupiais, baigiant alerginiu berimu ir, galiausiai apsistojome ties AD). Sia diagnoze mano mamiska nuojaua ir kuzdejo

Nors forma apylengve, betnegaliu teigti, kad visai nekelia rupesciu, todel uzbegant ivykiams uz akiu kreipiausi i homeopata. Paskyre mums sunkiai ir skausmingai dygstantiems dantims Chamomilla, o AD berimu gydymui-Calcium fluoratum.
Noriu kreiptis patarimo i
Obuoliausia
Pas mano dukryte ant zanduko igimta demele. Kaip Posiunas pasake-vyno deme arba kitaip tariant kraujagyslinis odos darinys, kuri nera sansu, kad isnyks, iskart primygtinai siule gultis po lazeriu. As kazkaip nelinkus kudikio atiduot pilnai narkozei...Juolab kazkur giliai giliai nuojauta kuzda, kad ta deme begant laikui kazkiek pablanks...Aisku, ta demele nera tokia, kad krenta i akis, bet man visgi kliuna, todel sakiau, kad desiu visas pastangas ja panaikinti (na, lazeris paciu krastutiniu atveju). Homeopate mums patare bandyt isgydyt ar pablankint demele homeopatijos pagalba. Tad klausimas-koki preparata patartumet metinukei siai problemai spresti?