Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Labas visoms 4u.gif
Man homeopatija labai prie sirdies,gyvenam mes vokietijoj , savo sunu gydau irgi daug homeopatiskai, bet deja be normalios medicinos irgi neapseinam. ax.gif
Norejau pasidalinti patarimais, visko cia neperskaiciau gal jau ir patys zinot.
Jeigu zirniukus tirpinat vandenyje butinai naudokit plastmasini sauksteli, jokiu budu ne metalini. Homeopatinius vaistus kuo toliau nuo elektriniu prietaisu laikyti ypac kaip televizorius, radijas, mobilus telefonas.Rankinuke mobilus telefonas ir zirniukai nepatartina.Manau kaip kava, metini ar ramuneliu arbata irgi silpnina ju veikima jau zinoma jums. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meinherz: 18 balandžio 2009 - 12:13
nezinau kur paklausti- manau ir Jus galite atsakyti 4u.gif
2 metu dukryte pradejo gerti Amoxicilini (antibijotikai skysti) ir ar gali buti nuo vaistu dirglumas? nu jau beveik visa para (tiek ir vaistus geriam) zyzia, verkslena, pikta visa... kazkaip nuo kitu antibu taip nebuvo. ka galeciau is homeopatijos duoti?
aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(meinherz @ 2009 04 18, 12:12)
Labas visoms 4u.gif
Man homeopatija labai prie sirdies,gyvenam mes vokietijoj , savo sunu gydau irgi daug homeopatiskai, bet deja be normalios medicinos irgi neapseinam. ax.gif
Norejau pasidalinti patarimais, visko cia neperskaiciau gal jau ir patys zinot.
Jeigu zirniukus tirpinat vandenyje butinai naudokit plastmasini sauksteli, jokiu budu ne metalini. Homeopatinius vaistus kuo toliau nuo elektriniu prietaisu laikyti ypac kaip televizorius, radijas, mobilus telefonas.Rankinuke mobilus telefonas ir zirniukai  nepatartina.Manau kaip kava, metini ar ramuneliu arbata irgi silpnina ju veikima jau zinoma jums. mirksiukas.gif

va, del mobilaus tai tikrai zinau! bet del radijo ir Tv, kazkaip nesusimastydavau.. tai kur tuos vaistus laikyt?? kur Jus laikot?
Atsakyti
Hela, gerąsias bakterijas duodat? Tikriausiai sudirgo virškinimo sistema. Šiaip, antibiotikai dirglumą gali duoti (vienas pašalinių poveikių). Prie antibiotikų tiktų Nux vomica 6 (geriau praėjus apie porai val. po antibiotikų).

Vaistus homeopatinius laikau miegamajame, stalčiuje. Tiesiog susiraskit, kur mažiausiai rozečių ir el. prietaisų.
Atsakyti
as laikau kur stovi maziuko buteliukai, lekstutes, spintelej su stiklu. mirksiukas.gif
netamsu ten, sake homeopatas, kad labai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif labas, gal galite paaiskinti kaip duoti oscillococcinum tik pasireiskus pozymiams? Ar as gerai suprantu, kad po doze kas 3 valandas?
Atsakyti
Homeopatija susidomejau pries gerus du menesius, kai mano pupai "islindo" neaiskios kilmes berimai ir keli daktarai negalejo ustatyti diagnozes (pradedant vejaraupiais, baigiant alerginiu berimu ir, galiausiai apsistojome ties AD). Sia diagnoze mano mamiska nuojaua ir kuzdejo verysad.gif Nors forma apylengve, betnegaliu teigti, kad visai nekelia rupesciu, todel uzbegant ivykiams uz akiu kreipiausi i homeopata. Paskyre mums sunkiai ir skausmingai dygstantiems dantims Chamomilla, o AD berimu gydymui-Calcium fluoratum.
Noriu kreiptis patarimo i Obuoliausia 4u.gif
Pas mano dukryte ant zanduko igimta demele. Kaip Posiunas pasake-vyno deme arba kitaip tariant kraujagyslinis odos darinys, kuri nera sansu, kad isnyks, iskart primygtinai siule gultis po lazeriu. As kazkaip nelinkus kudikio atiduot pilnai narkozei...Juolab kazkur giliai giliai nuojauta kuzda, kad ta deme begant laikui kazkiek pablanks...Aisku, ta demele nera tokia, kad krenta i akis, bet man visgi kliuna, todel sakiau, kad desiu visas pastangas ja panaikinti (na, lazeris paciu krastutiniu atveju). Homeopate mums patare bandyt isgydyt ar pablankint demele homeopatijos pagalba. Tad klausimas-koki preparata patartumet metinukei siai problemai spresti?
Atsakyti
Mamuci, aš gi ne homeopatas 4u.gif Galiu tik info bandyti prižvejoti. Jeigu pasitikit sava homeopate - ieškokit sprendimo.

Informacijos paieška ir pati gali užsiimti: eini į google, "hemangioma, homeopathy", atsirinkinėji informaciją, lygini su tuo, ką matai ant vaiko.
Sorry, aš niekam nenoriu sudaryti klaidingos nuomonės. Tik dalinuosi tuo, ką turiu ir randu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(linosska @ 2009 04 18, 18:16)
mirksiukas.gif  labas, gal galite paaiskinti kaip duoti oscillococcinum tik pasireiskus pozymiams? Ar as gerai suprantu, kad po doze kas 3 valandas?

http://www.vaistai.l...amp;searchword=

Šitą jau tikriausiai skaitėt. Kažkas iš merginų juos sėkmingai naudojo, turėtų atsiliepti. 4u.gif
Dar pačiai pradžiai bandykit Ferrum phosphoricum ir Aconitum/Belladonna (žiūrint, kas labiau atitinka).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 18 balandžio 2009 - 21:18
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 04 17, 20:36)
LinaLi, pasiskaitykit apie Kali Muriaticum:

http://www.vithoulka...n...&Itemid=118

Jam dar prie charakteringesnių yra baltai-pilkšvos liežuvio pagrindo apnašos, baltos tirštos išskyros iš nosies, nosis užgulta. Nevirškina riebaus maisto (jūsų atveju nebūtinai).
Jeigu iš kompleksų universalesnių yra Mercurius heel.
Dar šitoje nuorodoje yra panašūs vaistai nurodyti (jeigu šitas neatitiktų, gal pavyktų tikslesnį rasti).

Aciu labai 4u.gif
Kali Muriaticum isigijom, daviau 3 k. po 4 zirniukus, nelabai dar dozavime gaudausi blush2.gif
Beje, liezuvis apsineses taip pat... turbut butu tikslinga pradziai tepineli is gerklytes pasidaryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2009 04 18, 20:16)
mirksiukas.gif  labas, gal galite paaiskinti kaip duoti oscillococcinum tik pasireiskus pozymiams? Ar as gerai suprantu, kad po doze kas 3 valandas?

Gydytojo Misiaus rekomendacijos:
Tik pajutus, kad "kažkas ne taip" -"Oscilococcinum" užtenka gerti po ketvirtadalį flakonėlio pusei stiklinės vandens kas pusvalandį. Epidemijos metu gerti profilaktiškai 1-2 kartus per savaitę. smile.gif
Atsakyti
sveiki,
ka galetumete patarti gerti kai 2,6metuku vaikas neatsikojo.Kosulys sausas. Koso visa diena.
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2009 04 18, 21:09)
Homeopatija susidomejau pries gerus du menesius, kai mano pupai "islindo" neaiskios kilmes berimai ir keli daktarai negalejo ustatyti diagnozes (pradedant vejaraupiais, baigiant alerginiu berimu ir, galiausiai apsistojome ties AD). Sia diagnoze mano mamiska nuojaua ir kuzdejo  verysad.gif Nors forma apylengve, betnegaliu teigti, kad  visai nekelia rupesciu, todel uzbegant ivykiams uz akiu kreipiausi i homeopata. Paskyre mums sunkiai ir skausmingai dygstantiems dantims Chamomilla, o AD berimu gydymui-Calcium fluoratum.
Noriu kreiptis patarimo i Obuoliausia   4u.gif
Pas mano dukryte ant zanduko igimta demele. Kaip  Posiunas pasake-vyno deme arba kitaip tariant kraujagyslinis odos darinys, kuri nera sansu, kad isnyks, iskart primygtinai siule gultis po lazeriu. As kazkaip nelinkus kudikio atiduot pilnai narkozei...Juolab kazkur giliai giliai nuojauta kuzda, kad ta deme begant laikui kazkiek pablanks...Aisku, ta demele nera tokia, kad krenta i akis, bet man visgi kliuna, todel sakiau, kad desiu visas pastangas ja panaikinti (na, lazeris paciu krastutiniu atveju). Homeopate mums patare bandyt isgydyt ar pablankint demele homeopatijos pagalba. Tad klausimas-koki preparata patartumet metinukei siai problemai spresti?

Musu sunus turi ne vyno deme, o hemangioma ant skruosto. Pagal ja ir kitus pozymius mums buvo parinktas irgi Calcium Fluoricum, kuris ir turetu ja panaikinti arba sumazinti. Dabar sunus jau beveik metinukas, tai ta demele labai mazyte patapo, beveik nebesimato.
Atsakyti
Vilnele, o jūs pasveikot? Kaip vėjaraupiai?
Man kažkaip įdomu kuo baigiasi ligos ir kuom buvo gydyta wub.gif

Sirdeles, man rodos jums laikas pas profesionalų homeopatą. Gan senokai klausiat apie kosulį, kaip suprantu nelabai sekąs jį gydyt. Pavartykit šią temelę, apie sausą kosulį turbūt daug ką rasit, tik bėda tame, kad jei kosulys ne ūminės kilmės man rodos pačiai jį suvaldyt gan sunkoka.
Atsakyti