Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Sveikutes 4u.gif

Ka tik musu mazoji pasiciupusi suvalge 4 Influcido tabletes. unsure.gif Daviau keleta grudeliu kavos. g.gif Turbut panikuoti neverta,bet gal dar ka patartumete ax.gif
Atsakyti
Manau, tikrai nereikia nei panikuot, nei ka daryt.
Manoji pusė buteliuko Spongios buvo sulesus.
Kava i tema, metiniu kokiu ciulpinuku dar galima duot ar guma pakramtyt.
Atsakyti
Labas visoms,
turiu 2 rimtus klausimus :
1.Ar galima homeopatinių vaistų pagalba išgydyti šlapimo nelaikymą suaugusiai moteriai? Ta bėda atsirado po gimdymo.Šlapimo nelaikymas pasireiškia čiaudant, kosint, bėgant, šokinėjant.T.y.fizinio veiksmo metu, visais kitais atvejais viskas ok.Po gimdymo daryti Kegelio pratimai situacijos nepagerino, aišku ko gero tų pratimų reikėjo daugiau ir intensyviau.Skirti vaistai "Detrusitolis" poveikio nepadarė jokio.Gyd.ginekologo rekomendacija-rudenį numatyta operacija. Kadangi ligonių kasos tokio tipo operacijų nefinansuoja, tai reikės ir savo kišenę paploninti apie 2000 Lt.(pačiam reikia nusipirkti taip vadinamą "juostelę"). Dar ir narkozę gausiu. Žinoma, per prievartą operuotis niekas neverčia, bet... reikia kažkaip tą problemą spręsti.
2. Kasnakt užtirpsta abiejų rankų trys pirštai-nykštys, smilius ir didysis.Vėlgi, bėdos po gimdymo paaštrėjo.Kažkaip galvojau, kad su laiku praeis kai nustosiu mažąjį maitinti,tačiau jau nebemaitinu 2 mėn., o rankos vis tirpsta naktimis.Poilsio jokio verysad.gif Žinoma, mažasis dar ant rankų mėgsta .Darė kaklo rentgeno nuotrauką, nieko gudraus nepasakė-na, yra druskų susikaupusių.Neurologė pasiūlė eufilino susileisti, gal padės (gal...), jei ne-kreiptis į traumatologą dėl tunelinio riešo sindromo.
Žodžiu-jaučiuosi kaip kokia senutė su tokiom savo bėdom...nors iki pensijos dar toloka rolleyes.gif
Dėl rankų tirpimo vienam rusiškam saite skaičiau, kad rekomenduoja Rhus toksikodendroną, bet plačiau nieko nebuvo parašyta.
Pasidalinkit mintimis, ar įmanoma įveikti tokias bėdas su homeopat.
Papildyta:
Tiesa, dar viena nuoroda info skaitančioms rusiškai, atsiprašau, jei jau pasikartosiu,gal Obuoliausia ir buvo nurodžiusi INFO
Atsakyti
QUOTE(disi @ 2009 06 15, 15:29)
Labas visoms,
turiu 2 rimtus klausimus :
1.Ar galima homeopatinių vaistų pagalba išgydyti šlapimo nelaikymą suaugusiai moteriai? Ta bėda atsirado po gimdymo.Šlapimo nelaikymas pasireiškia čiaudant, kosint, bėgant, šokinėjant.T.y.fizinio veiksmo metu, visais kitais atvejais viskas ok.Po gimdymo daryti Kegelio pratimai situacijos nepagerino, aišku ko gero tų pratimų reikėjo daugiau ir intensyviau.Skirti vaistai "Detrusitolis" poveikio nepadarė jokio.Gyd.ginekologo rekomendacija-rudenį numatyta operacija. Kadangi ligonių kasos tokio tipo operacijų nefinansuoja, tai reikės ir savo kišenę paploninti apie 2000 Lt.(pačiam reikia nusipirkti taip vadinamą "juostelę"). Dar ir narkozę gausiu. Žinoma, per prievartą operuotis niekas neverčia, bet... reikia kažkaip tą problemą spręsti.
2. Kasnakt užtirpsta abiejų rankų trys pirštai-nykštys, smilius ir didysis.Vėlgi, bėdos po gimdymo paaštrėjo.Kažkaip galvojau, kad su laiku praeis kai nustosiu mažąjį maitinti,tačiau jau nebemaitinu 2 mėn., o rankos vis tirpsta naktimis.Poilsio jokio verysad.gif Žinoma, mažasis dar ant rankų mėgsta .Darė kaklo rentgeno nuotrauką, nieko gudraus nepasakė-na, yra druskų susikaupusių.Neurologė pasiūlė eufilino susileisti, gal padės (gal...), jei ne-kreiptis į traumatologą dėl tunelinio riešo sindromo.
Žodžiu-jaučiuosi kaip kokia senutė su tokiom savo bėdom...nors iki pensijos dar toloka rolleyes.gif
Dėl rankų tirpimo vienam rusiškam saite skaičiau, kad rekomenduoja Rhus toksikodendroną, bet plačiau nieko nebuvo parašyta.
Pasidalinkit mintimis, ar įmanoma įveikti tokias bėdas su homeopat.
Papildyta:
Tiesa, dar viena nuoroda info skaitančioms rusiškai, atsiprašau, jei jau pasikartosiu,gal Obuoliausia ir buvo nurodžiusi INFO

Manau, kad tau reiktų kreiptis į gydytoją homeopatą. Yra jų keletas Klaipėdoj ir Palangoj. Jei neturi kontaktų, galiu parašyti
Papildyta:
Esu pasiklydusi monopreparatų gausybėje g.gif . Padėkit pasiskirti gydymą .
Skauda gerklę. Rytais išsikosiu skaudžiai iš gerklės kietus žalius darinius. Išėjus į lauką iš karto užkimsta balsas. Sloga rytais geltona pūlinga. Diena slogos kaip ir nėra, o nosis užgulusi ir nesmarkiai maudžia lyg būtų sinusitas. Geriu phosphorus 30.
Atsakyti
viksvaite, pas mane panašiai būna. tai kalium bichr.200, belladona30. Bet kartu ir skalauju įvairiai. Paprastai po kelių dienų praeina. Va tik šį kartą + totalus užkimimas. nekalbu. nerandu vaisto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opium: 15 birželio 2009 - 19:06
QUOTE(vilytte @ 2009 06 15, 08:09)
Pingvinuk, neivedei paieskoj miesto, todel parode visas vaistines is A raides, t.y. tik dali paieskos.
Paieska rodo, kad Eurovaistines turi, kaip Obuoliausia ir raso.
http://www.vaistai.l.....era homaccord

Atsiprašau blush2.gif
QUOTE(1-oji mama @ 2009 06 15, 12:02)
Ka tik musu mazoji pasiciupusi suvalge 4 Influcido tabletes. unsure.gif Daviau keleta grudeliu kavos. g.gif Turbut panikuoti neverta,bet gal dar ka patartumete ax.gif

Nieko nenutiks 4u.gif

Aš jau turiu A. Popovo knygą su jo autografu wub.gif Skaitysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2009 06 15, 20:06)
viksvaite, pas mane panašiai būna. tai kalium bichr.200, belladona30. Bet kartu ir skalauju įvairiai. Paprastai po kelių dienų praeina. Va tik šį kartą + totalus užkimimas. nekalbu. nerandu vaisto.

Ačiū 4u.gif , pabandysiu išsigydyti su šių preparatų 30 potencijom
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 06 15, 18:50)
Rytais išsikosiu skaudžiai iš gerklės kietus žalius darinius. Išėjus į lauką iš karto užkimsta balsas. Sloga rytais geltona pūlinga. Diena slogos kaip ir nėra, o nosis užgulusi ir nesmarkiai maudžia lyg būtų sinusitas. Geriu phosphorus 30.

Viksvaite, aš vieną kartą panašiu atveju pasiūliau Antigripiną 3 ir padėjo (buvo užimta gerklė, tiršta sloga) - tada valėsi panašiai ir gausiai.

QUOTE(opium @ 2009 06 15, 19:06)

Opium, Homeovox bandei? Šitame yra daug sudedamųjų, vartotinų nuo užkimimo.

Aš čia mažumėlę profaniškai. blush2.gif Tiesiog distanciniu būdu visų niuansų neišanalizuosi (o kartais nepavyksta ir tiesiogiai rasti), tik žinau, kas iš patirties padėjo.
Atsakyti
O aš pasidaviau verysad.gif
Mazgiui (9 mėn) jau 3 savaitė sloga vis nepraeina. Prasidėjo nuo žiauriai varvančios kai daviau pradžioj Allium Cepa 3. Per 1 dieną pagerėjo, dar pora dienų paskui daviau Coryzalia. Jau viskas buvo lyg ir neblogai. Tada vyras kažkokį virusą pasigavo ir po poros dienų mazgiui sustiprėjo sloga, pradėjo kosėt. Daviau Tartephedreel ir Drosera (nes spazmuot trachėjau pradėjo), dar Hepar Sulfuris 12. Po 4 dienų pradėjo gan stipriai spazmuot trachėjoj. Vien Droseros neužteko, teko duot ir Ventolino pakvėpuot. Bet va jau 5 dienos kai žiauriai kosti naktim ir kiek mažiau dieną. Nepadeda nei Tartephedreel, nei Drosera, nei duodamas kompleksas Rumex/Aralia/cocus cachti... Nu niekaip nepradeda atsikosėt. Greičiausiai (pagal gydytoją) jam kaip ir dukrai jei ir mažiausias snargliukas nosiaryklėj kabo, tiesiog iki tampymo kosti.
Todėl ir sakau, kad pasidaviau, nes padariau sudėtinius lašus į nosį su Gentamicinu ir Dexamitezonu, kad muštų tą slogą kaip reikiant doh.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 06 15, 23:40)
Opium, Homeovox bandei? Šitame yra daug sudedamųjų, vartotinų nuo užkimimo.

viena karta labai jis mane isgelbejo, bet dabar man atrodo, kad jie man per silpni arba mano "persalimas" labais stiprus. Nors sudetis ten tikrai nebloga, dalis is "mano vaistineles" tik kad pas mane viskas 30 arba 200. Vakar visa diena darbe juos ciulpinejau-nepramuse. Meciau juos. Vakare prigeriau bellad., ka.bich.-is kart geriau pasijauciau, snd jau kalbu biggrin.gif Arba taip suletintai Homeovox suveike mastau.gif Siaip mano nuomone jis lengvam uzkimimui ir profilaktikai daug kalbantiems ir linkusiems kimt.

Eima, na nevisagale ta homeopatija. arba kazkas laiku nepataikyta. arba visko tiesiog perdaug (kaip butu pgl musu gyd.) arba tiesiog reikia tos chemijos. viena karta isgydysi normaliai sloga kitokiu budu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2009 06 16, 09:51)
Eima, na nevisagale ta homeopatija. arba kazkas laiku nepataikyta. arba visko tiesiog perdaug (kaip butu pgl musu gyd.) arba tiesiog reikia tos chemijos. viena karta isgydysi normaliai sloga kitokiu budu mirksiukas.gif

Deja, ne pirmą kart jau... Gyd. sako, kad jis mažiau atsparus, nes gimė su kefalohematomom. Tokie vaikučiai iki metukų irzlesni ir mažiau atsparūs infekcijom ar virusams. Bet kokiu atveju kas mėnesį slogos, kurios visada nueina iki kosuliukų su spazmavimu trachėjoj...
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 06 16, 09:16)
O aš pasidaviau verysad.gif
Mazgiui (9 mėn) jau 3 savaitė sloga vis nepraeina. Prasidėjo nuo žiauriai varvančios kai daviau pradžioj Allium Cepa 3. Per 1 dieną pagerėjo, dar pora dienų paskui daviau Coryzalia. Jau viskas buvo lyg ir neblogai. Tada vyras kažkokį virusą pasigavo ir po poros dienų mazgiui sustiprėjo sloga, pradėjo kosėt. Daviau Tartephedreel ir Drosera (nes spazmuot trachėjau pradėjo), dar Hepar Sulfuris 12. Po 4 dienų pradėjo gan stipriai spazmuot trachėjoj. Vien Droseros neužteko, teko duot ir Ventolino pakvėpuot. Bet va jau 5 dienos kai žiauriai kosti naktim ir kiek mažiau dieną. Nepadeda nei Tartephedreel, nei Drosera, nei duodamas kompleksas Rumex/Aralia/cocus cachti... Nu niekaip nepradeda atsikosėt. Greičiausiai (pagal gydytoją) jam kaip ir dukrai jei ir mažiausias snargliukas nosiaryklėj kabo, tiesiog iki tampymo kosti.
Todėl ir sakau, kad pasidaviau, nes padariau sudėtinius lašus į nosį su Gentamicinu ir Dexamitezonu, kad muštų tą slogą kaip reikiant doh.gif  unsure.gif  verysad.gif

Eima, o kas kiek Drosera davei? Reikia pasiskaityti Materia Medica Drosera aprašą - Vithoulkas duoda gretutinius, t.y. panašius vaistus. Gal pavyktų ką atrasti?
Dar variantas Crystalline aprašytas Cynnabaris. Arba Bronchalis heel (nors jis bronchitiniams, bet reikia paanalizuoti sudedamąsias, jų poveikį kosuliui). Tikrai turi kažkas būti. O pas homeopatą kokį lankotės?
Atsakyti