Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(lilan @ 2009 04 16, 11:50)
Sveikutes merginos kurios mane dar prisimena  blush2.gif  uzsuku kartais cia paskaitineti, aisku labai mazai yra likusiu senuju planuotoju, kur kartu laukdavom sekmingu stimuliaciju  wub.gif  labai dziaugiuosi kuriom pasiseke ir aisku labai liudna kurioms vis dar nesiseka  verysad.gif
Dulė kuo nuosirdziausiai sveikinu ruzavai  wub.gif  ir labai tau aciu uz palaikyma sunkiu man momentu  wub.gif
velute malonu girdeti kad jau supuoji savo stebukliuka ant ranku  wub.gif  Sveikinu  wub.gif

butinai butinai pasiseks  wub.gif
Kazkaip nesinori cia liundnu istoriju pasakoti  verysad.gif  turejau atsisveikinti 20 sav. su suneliu... nes nustate labai didelius apsigimimus, kurie su gyvybe nesuderinami.... Sunku... bet gyvenimas tesiasi...

Stiprybes tau.Tikra gyvenimas tesiasi ir antra kart jums butinai pasiseks.
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 04 16, 11:02)
Sveikute  4u.gif
Uzjauciu tave labai... Isivaizduoju, kaip turi buti sunku, kai netenki savo vaikucio, su kuriuo jau 20 sav kartu gyvenai...
Jei ne paslaptis ir jei ne per daug skaudu, papasakok, kaip ir kada tau nustate tuos apsigimimus ir nuo ko tai galejo priklausyti. Jei nenori, zinoma, neatsakyk.

Dar nestumo pradzioje gydytoja pasiule pasikalbeti su genetike. Pasikalbejus su genetike ji surase kokius tyrimus rekomenduoja. Tai buvo kraujo tyrimas vadinamas PRISKA. Nors as nepatenku i riziko grupe, vistiek pasidariau. Aisku kiekvienos seimos reikalas ar darytis juos, as kazkaip neteikiau dideles reiksmes siam tyrimui. Buvau pasiskaiciu, kad jis parodo tikimybe, tad jei ir parodys padidejusia tikimybe, padarius vaisiaus vandenu tyrima, gali isaisketi, kad viskas gerai leliukui.
Tai va pirmas tyrimas parode edversono sindromui 1:50 tai yra didele tikimybe, bet kaip gydytoja minejo, kad gali suklysti nes pas mane visada labai nereguliarios mmm buvo, tad pakartojom dar karta si tyrima. Bet deje vistiek parode toki pati rezultata. Israse siuntima pasidaryti vaisiaus vandenu tyrima kaune. Sis tyrimas parode visu chromosomu potologija, susitarem kad po savaites nuvyksiu i kauna, kad dar echo paziuretu ir dar reikejo laukti issamesniu tyrimu rezultatu. Darant echo labai daug visokiu blogumu rado, tai tik patvirtino deagnoze, dar kaip tik ta diena jau genetike tureju ir tuos issamesnius rezultatus. Buvo patvirtinta diagnoze triploidija.
Manoji gydytoja dar pries isvaziuojant i kauna patare, kad pasiimciau daiktus gultis i ligonine ten kaune, ir sake padarysim taip, kad ten tu ir atsigultum. Aisku norejosi pas savaja gydytoja buti klaipedoje, bet deje kur ji dirba ginekologinio skyriaus vedejas uzdraude tokius nestumus nutraukineti verysad.gif aisku sake galejau gimdymu namuose, bet ji patare, kad geriau kaune.
tai va susitarem ten kaune, pasakysiu, kad tikrai labai nuostabios akuseres ir gydytojos pasitaike, labai esu joms visoms dekinga wub.gif Dar pries paguldant docentas paminejo, kad gali buti, kad tai uzsites net iki savaites blink.gif na tai man taip ir atsitiko, pagulde kovo 18 d.treciadieni, o viskas baigesi kovo 23d. pirmadieni vakare... o isleido treciadieni doh.gif
o del ko tai ivyko tai aiskinsimes, darysime genetinius tyrimus. va laukiu dabar balandzio 25d su gydytoja susitiksime su genetike viska aptarti.
Labai atsiprasiau, kad tiek issipleciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 04 16, 11:30)
Labas  4u.gif  . Man buvo irgi balta antra juostele, tai daktarė sakė, kad tai PMS dažniausiai parodo ir tikrai ne nėštumas. Beja po pirmos stimuliacijos aš normalių mm neturėjau, buvo šokoladinės ir tirštos ir visai negausios, na gal kažkiek ir su krauju, bet tikrai ne tokios, kaip visad. Tai čia irgi yra nuo clost.

O tai mmm geriant Clost buvo tokios rudos ir tirstos, arkita cikla, jau po Clost?
Geriant Clost as kazkaip nepastebejau, kad mmm butu pasikeitusios g.gif
Siandien man 9 c.d. Dar vis karts nuo kartelio pasirodo vos vos rusvu isskyru (ypac po slapinimosi). Jau man taip nebe pirma cikla, gine kai pamate, tai jai irgi nelabai patiko tos tokios isskyros... Praeita cikla naudojau zvakutes, bet man atrodo, kad jos nelabai ka man tepadejo...
Atsakyti
QUOTE(jurgva @ 2009 04 16, 12:23)
Buvo antra-trecia diena normalaus kraujo, bet jau labai mazai. Nepalyginti su kt mmm.
As ir manau, kad ne  nestuke.gif , bet norejau pries GN buti tikra.

kelios mano pazystamos ir nestuke.gif sirgo mmm
Atsakyti
Lilan, 4u.gif
Stiprybės tau ir tavo šeimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 16, 11:06)
sveikute  4u.gif 
ex,kaip liudna, o negalejot anksciau pas genetike nueit? ar tik nuo 20sav galima pamatyt? nepyk kad klausiu bet labai idomu.  unsure.gif  o nuo ko tie apsigiminai, nuo stimuliaciju?  unsure.gif

priskos tyrimas pirmas buvo kaip ir priklauso 11 sav ir kelios dieneles. per echo iki pat 3 men tikrai nieko blogo mes nemateme, vaikelis vystesi ir augo kaip reikia. pas genetikus netaip lengva papulti eiles yra 2 - 3 men. doh.gif viskas savaite po savaites ir uzsitese iki tokio laiko, bet as spejau, nes nestuma galima nutraukti kiek zinau iki 22 sav.aisku geriau, kai leliukas mazesnis, padarytu abrazija ir viskas... o cia as turejau ji pati isgimdyti... del ko tai ivyko viska aiskinsiuos kai su genetike susitiksiu mirksiukas.gif

QUOTE(jurgva @ 2009 04 16, 11:13)
Sveika, lilan,
liudziu kartu su tavim, asaros net bega, kaip gaila. Neisivaizduoju, kaip reiktu toki momenta isgyvent ir nepaluzt. Atsimenu tave, gal as forume dar nepasireiksdavau, o tik paskaitinedavau. Lauksim gandru toliau kartu.

wub.gif

QUOTE(raula @ 2009 04 16, 11:28)
Dieve, kaip graudu  cray.gif  stiprybės, nenuleisk rankų, sulauksi antro mažylio, kurį tikrai sūpuosi ant rankų  wub.gif  labai labai to linkiu  wub.gif

cia jau antras mano angelelis verysad.gif pirmas buvo nesivystantis...

QUOTE(dreziuke @ 2009 04 16, 11:32)

Lilan,as tave pamenu, nors tuo metu tik skaitinejau ir pati nerasiau, labai liudna, kad taip nutiko, linkiu tau stiprybes.
As sedziu namuciuose, nes zirniukas sugalvojo pagasdinti mama, kad net ligonineje teko paguleti, bet dabar viskas OK smile.gif As jau maciau savo zirniuka kelis kartus ir girdejau kaip plaka sirdele, visoms linkiu patirti si jausma smile.gif

tave kazkur ir as esu maciusi mirksiukas.gif
o tu labai save saugok wub.gif 4u.gif

QUOTE(slav @ 2009 04 16, 11:34)
Stiprybes tau.Tikra gyvenimas tesiasi ir antra kart jums butinai pasiseks.

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lilan @ 2009 04 16, 12:34)
Dar nestumo pradzioje gydytoja pasiule pasikalbeti su genetike. Pasikalbejus su genetike ji surase kokius tyrimus rekomenduoja. Tai buvo kraujo tyrimas vadinamas PRISKA. Nors as nepatenku i riziko grupe, vistiek pasidariau. Aisku kiekvienos seimos reikalas ar darytis juos, as kazkaip neteikiau dideles reiksmes siam tyrimui. Buvau pasiskaiciu, kad jis parodo tikimybe, tad jei ir parodys padidejusia tikimybe, padarius vaisiaus vandenu tyrima, gali isaisketi, kad viskas gerai leliukui.
Tai va pirmas tyrimas parode edversono sindromui 1:50 tai yra didele tikimybe, bet kaip gydytoja minejo, kad gali suklysti nes pas mane visada labai nereguliarios mmm buvo, tad pakartojom dar karta si tyrima. Bet deje vistiek parode toki pati rezultata. Israse siuntima pasidaryti vaisiaus vandenu tyrima kaune. Sis tyrimas parode visu chromosomu potologija, susitarem kad po savaites nuvyksiu i kauna, kad dar echo paziuretu ir dar reikejo laukti issamesniu tyrimu rezultatu. Darant echo labai daug visokiu blogumu rado, tai tik patvirtino deagnoze, dar kaip tik ta diena jau genetike tureju ir tuos issamesnius rezultatus.  Buvo patvirtinta diagnoze triploidija.
Manoji gydytoja dar pries isvaziuojant i kauna patare, kad pasiimciau daiktus gultis i ligonine ten kaune, ir sake padarysim taip, kad ten tu ir atsigultum. Aisku norejosi pas savaja gydytoja buti klaipedoje, bet deje kur ji dirba ginekologinio skyriaus vedejas uzdraude tokius nestumus nutraukineti  verysad.gif aisku sake galejau gimdymu namuose, bet ji patare, kad geriau kaune.
tai va susitarem ten kaune, pasakysiu, kad tikrai labai nuostabios akuseres ir gydytojos pasitaike, labai esu joms visoms dekinga  wub.gif  Dar pries paguldant docentas paminejo, kad gali buti, kad tai uzsites net iki savaites  blink.gif  na tai man taip ir atsitiko, pagulde kovo 18 d.treciadieni, o viskas baigesi kovo 23d. pirmadieni vakare... o isleido treciadieni  doh.gif
o del ko tai ivyko tai aiskinsimes, darysime genetinius tyrimus. va laukiu dabar balandzio 25d su gydytoja susitiksime su genetike viska aptarti.
Labai atsiprasiau, kad tiek issipleciau  blush2.gif

kaip skaudu verysad.gif bet linkiu jums visko ko geriausio. verysad.gif
o nesupyksi jei dar paklausiu, o kiek kainuoja tie genetiniai tyrimai?
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2009 04 16, 11:39)
Lilan, 4u.gif
Stiprybės tau ir tavo šeimai 4u.gif

wub.gif
Labai dziaugiuosi, kad likimas suvede su tikrai nuostabia gydytoja Sąlygienę wub.gif Ne kiekviena gydytoja atsigulus tau i ligonine skambintu ir teirautus, kaip sekasi, padrasintu, pergyventu del savo pacientes wub.gif Gydytoja is didziosios raides wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 04 16, 10:38)
O tai mmm geriant Clost buvo tokios rudos ir tirstos, arkita cikla, jau po Clost?
Geriant Clost as kazkaip nepastebejau, kad mmm butu pasikeitusios  g.gif
Siandien man 9 c.d. Dar vis karts nuo kartelio pasirodo vos vos rusvu isskyru (ypac po slapinimosi). Jau man taip nebe pirma cikla, gine kai pamate, tai jai irgi nelabai patiko tos tokios isskyros... Praeita cikla naudojau zvakutes, bet man atrodo, kad jos nelabai ka man tepadejo...

Geriant clost mm buvo tokios nenormalios, aš persigandau, kad endo, pasisakiau gydytojai,jinai pasakė, kad normalu ir kad čia nuo vaistų. Nu gydytoja sako, vadinasi žino g.gif
Atsakyti
Lilan, stiprybės jūsų šeimai console.gif

QUOTE(jurgva @ 2009 04 16, 11:23)
Buvo antra-trecia diena normalaus kraujo, bet jau labai mazai. Nepalyginti su kt mmm.
As ir manau, kad ne  nestuke.gif , bet norejau pries GN buti tikra.

Gal vis tik pasidaryk hcg g.gif Tada tikrai bus aišku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 16, 11:47)
kaip skaudu  verysad.gif  bet linkiu jums visko ko geriausio. verysad.gif 
o nesupyksi jei dar paklausiu, o kiek kainuoja tie genetiniai tyrimai?

wub.gif
priskos tyrimai kainuoja 150 - 140 lt
jei prireikia vandenu tyrimo su siuntimu niekas nekainuoja.

Papildyta:
QUOTE(niuma @ 2009 04 16, 11:51)
Lilan, stiprybės jūsų šeimai console.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lilan @ 2009 04 16, 12:54)
wub.gif
priskos tyrimai kainuoja 150 - 140 lt
jei prireikia vandenu tyrimo su siuntimu niekas nekainuoja.

Papildyta:

wub.gif

o tai gal galima jau dabar uzsiregistruot kur ten reikia tik nezinau unsure.gif
Atsakyti