Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos auklytėms:Rugsėjo 1-ąjai, Velykoms,

QUOTE(Naminė @ 2009 08 24, 22:02)
Na ,prisipazinsiu esu nešus šampo ir saldainių,prieš naujus metus,bet iš kitos pusės pagalvojus juk nenorim ir piktinamės kai auklėtojos buna įkalę blush2.gif ,tai bandau įsivaizduot,kaip jos eina namo pilnais maiseliais barskanciu butelių doh.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2009 08 24, 21:02)
tai bandau įsivaizduot,kaip jos eina namo pilnais maiseliais barskanciu butelių doh.gif

biggrin.gif
Na,gelyciu tokia proga akletojom tai tikrai jau kas be ko reikia bis.gif
Atsakyti
Gėlių nešim user posted image. Saldainių nunešim kitą kartą. Kažkaip keista man rugsėjo pirmąją pult nešt. Negi jau ir moksleiviai mokytojam saldainius ir butelius jau rugsėjo pirmąją nėša? bigsmile.gif
Atsakyti
o pirma karta einant ka nesti geriau, ar tik geliu ar dar kazka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2009 08 25, 13:36)
biggrin.gif
Na,gelyciu tokia proga akletojom tai tikrai jau kas be ko reikia  bis.gif

drinks_cheers.gif gėlių nešdavau šia proga visada,ir į mokyklą dabar jau nešim kasmet
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2009 08 25, 15:18)
Negi jau ir moksleiviai mokytojam saldainius ir butelius jau rugsėjo pirmąją nėša?  bigsmile.gif

Labai būtų įdomu sužinot ,kaip šiais laikais daroma g.gif
Papildyta:
QUOTE(ingutera @ 2009 08 25, 15:25)

Na tai prie gėlių gi galima kavos ir saldainių ax.gif visos kitos dovanos mano nuomone atrodo kaip papirkinėjimas,t.y visokie čekiai,kuponai ir t.t.Juos dar spėsit padovanot ir vėliau jei labai norėsit atsidėkot už gerai atliekamą darbą,juk kaip suprantu bus pirmoji pažintis 4u.gif
Atsakyti
Greiciausiai,kad prieisiu vienos isvados: gelyciu abiem aukletojom ir auklytem,nes jos taip pat padeda vaikuciams ir bendrai nupirksiu kavos,saldainiu dezute ir gal kokiu sausainiuku dezute.Galvojau bileitus i spektakli nupirkti,bet ,o jai zmogus nelabai megsta,be to reikia ir laika zinoti ir t.t.Aisku manau yra galimybe paimti dovanu bilieta,su kuriuo zmogus issirinktu kada tik nori ir koki nori spektakli.Del si klausimo dar svarstau umn.gif .
Papildyta:

Cia labai priklauso nuo akletoju,bet aisku pirma karta vedant vaikiuka,gal ir nelabai yra galimybe zinoti esama situacija.Na,as nesciau gal gelyciu.Paskui isibegejus i kolektyva,taps viskas aiskiau. mirksiukas.gif
Pavyzdziui musu aukletojos,kiek supratau per pirmuosius metus,nelabai megsta visokiu dovanu dovaneliu.Todel ir iskeliau si klausima,ka padovanoti tokiam zmogui,kuri galetumei pamaloninti ir neizeisti.Vienu zodziu,aukso viduriukas manu tikrai bus rastas mirksiukas.gif
Atsakyti

nešičau ir nešiu ir neščiau tik gėlių. Bus mokytojo diena, tada galima ir saldainių.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2009 08 25, 15:18)
Gėlių nešim user posted image. Saldainių nunešim kitą kartą. Kažkaip keista man rugsėjo pirmąją pult nešt.

drinks_cheers.gif Rugsėjo 1 d. nešu tik gėlių abiems auklėtojoms ir auklytei. Saldainių, kavos nunešu mokytojų dienos proga. Pati esu pedagogė ir rugsėjo 1 d. gaunu tik gėlių. Pasijusčiau keistai ir tiesą pasakius nejaukiai, jei tą dieną atneštų kavos, saldainių ar kokį butelį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2009 08 26, 21:36)
drinks_cheers.gif  Rugsėjo 1 d. nešu tik gėlių abiems auklėtojoms ir auklytei. Saldainių, kavos nunešu mokytojų dienos proga. Pati esu pedagogė ir rugsėjo 1 d. gaunu tik gėlių. Pasijusčiau keistai ir tiesą pasakius nejaukiai, jei tą dieną atneštų kavos, saldainių ar kokį butelį g.gif

Nesuprantu,kodel aukletojos turetu keistai jaustis,jei joms atnesama saldainiai,kava...aisku ir geles g.gif Juk ne vokeli duoda! ax.gif O be to jos grizta is atostogu,manau parodydami,kad neuzmirso mielos ,geros...aukletojos mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes nesime sveriamos arbatos (zalios ir juodos) bei sokolado plytele smile.gif
Atsakyti
O as sunu siemet antra karta tik leisiu rugsejo 1diena mirksiukas.gif ,nes mes is lopselinuku tapome darzelinukai,pirma karta nesiau abiejom aukletojoms gelyciu,auklytei gelyciu ir bendra dovanele visoms,kavos ir saldainiu dezute,siemet mastau ir apie panasiu dovanele,ir manyciau kad kaip rugsejo 1-dienai yra gerai.....
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2009 08 30, 21:48)
O as sunu siemet antra karta tik leisiu rugsejo 1diena  mirksiukas.gif ,nes mes is lopselinuku tapome darzelinukai,pirma karta nesiau abiejom aukletojoms gelyciu,auklytei gelyciu ir bendra dovanele visoms,kavos ir saldainiu dezute,siemet mastau ir apie panasiu dovanele,ir manyciau kad kaip rugsejo 1-dienai yra gerai.....

drinks_cheers.gif
Atsakyti