Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos auklytėms:Rugsėjo 1-ąjai, Velykoms,

QUOTE(Mirka @ 2005 08 15, 08:25)
Pas mano atzala darzelyje kas menesi i grupes fonda po 20 lt. nesdavom biggrin.gif  Arba kai pakeitem miesta kitam darzeli rugseji sumokejom iskart uz metus. Uz tai niekada nepirkau jokiu priemoniu istysus metus mirksiukas.gif  nezinau, bet mane tai tenkino.

Dovanos? Geles istysus metus pagal progas ir nuotaikas biggrin.gif  Saldainiu nepriimdavo, bet kava su sokoladu -taip.  Kaledoms cekiai i "Sarma". Na, su tom Kaledom tai,manau, tokia tradicija islikusi ...Tevai ziauriai supanikuoja ar tik ne mazai sumesim, ar tik ne pigus sampanas, ar neprasta dovana( gal koki aukso dirbini doh.gif )...As jauniausia is mamu buvau tai man taip apsurdiskai stebeti budavo...Aukletoju lepinimas konkretus blink.gif

Pas mus aukletojos saldainius priima, tik paskui vaikams po truputi atiduoda: uz gera atsakyma, spalvos pazinima ir pan(vienas berniukas saldumynu negali, tai jam turi specialius). Grupes fondas- 2LTL i menesi. Per Kaledas rinkom po 15LTL (dvi aukletojos ir seimininkute) cekiams.
Nieko tos aukletojos neislepintos, nereikia persistengti biggrin.gif .
Atsakyti
Pas mus tai į grupės fondą neberenka. Nes tipo "užtenka" tų pinigėlių, kur ugdymo reikmėms po 50 cnt. per dieną moki smile.gif Užtai ir reikia pirkti priemones.
O va dėl dovanų auklėtojoms, tai pas mus atvirkščiai - gailina pinigėlių. Yra viena mama "didžioji organizatorė", bet nei skonio neturi, nei normaliai susiskaičiuoti gali. Pernai per Kalėdas surinko po 20 lt. (vaikams dovanai ir auklėtojoms), o ką nupirko, tai net nežinau, nes manęs Lietuvoj tuo metu nebuvo, bet mano mama sakė, kai pamatė dovanas ir auklėtojų reakciją, tai nuėjo ir dar kažką visoms nupirko doh.gif
Birželio mėnesį buvo išleistuvės, nes į paruošiamukų grupę išeina, tai nupirko nuo grupės auklėtojoms ir auklytei čekius į Drogą po 20 lt biggrin.gif Na man tai kraupu. Jos su tais vaikais nuo lopšelio buvo. Tai aš dar nuo savęs dovanėles suruošiau, nes tikrai esu joms be galo dėkinga už tai, ką davė mano vaikui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Insomnia: 15 rugpjūčio 2005 - 09:14
QUOTE(Mirka @ 2005 08 15, 09:25)
As jauniausia is mamu buvau tai man taip apsurdiskai stebeti budavo...Aukletoju lepinimas konkretus blink.gif

keistai tu galvoji g.gif tai gi del savo vaiko ko nepadarysi,juk kiekviena is musu nori kuo geriau savo vaikuciui,o be to mes juk paliekam savo vaika visai dienai,tos aukletojos kaip antra mama,mes gi maziau bunam su vaiku negu jos doh.gif ,man tai gaila savo vaiku budavo,AS VISADA NESDAVAU KAZKA,ir dar aukletoju darbas tikrai sunkus.
Atsakyti
Manau nera ko cia gaileti, zinoma jei tik turi is ko duoti juk jos tiek laiko praleidziai su musu vaikais, tai ko ir nenupirkus dovaneles... biggrin.gif
Atsakyti
Mielos mamos, artėja didžiausios metų šventės 4u.gif Manau, ne vienai iš mūsų aktualu, ką dovanosim darželio auklėtojoms, savo vaikams, galbūt ir grupei kažko švenčių proga reiktų? rolleyes.gif Kviečiu pasidalinti idėjom, kas ką žadat dovanoti ar papasakokit pvz., ka dovanojot pernai smile.gif
Atsakyti
Na, mamos, negi apie dovanas negalvojate? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2005 11 18, 01:49)
Na, mamos, negi apie dovanas negalvojate?  rolleyes.gif

Galwojam galwojam, bet niekaip nesugalwoju doh.gif

Galwojau gal nupirkti abiem po salika, saldainiu ir alc.gif , bet gal negrazu g.gif
galima paweiksla,knyga, dovanu ceki, nzn, nesugalwoju.

Bet cia turiu omeny, nuo wisu teweliu, bet dar reikia wisiems skambinti klausti po kiek lituku gali mestis, bet wis laiko tam neatrandu wisiems perskambinti unsure.gif
Atsakyti
Mes jau kelinti metai auklėtojai dovanojam vokelį su pinigėliais arba čekį. Patys paklausėm kas jai būtų geriau: ar ten kokie kvepalai ir pan., ar pinigėliai. Esam suaugę žmonės ir nėra čia ko bijoti vieniems kitų. Mūsų auklėtoja labai mielas ir šiltas žmogus, betarpiškai bendrauja su visais tėveliais, todėl ir visų mylima. smile.gif Šeimininkei pirkom kažkokią dovanėlę (nepamenu), vedėjai lyg ir vazą, knygą, visom virtuvės darbuotojom po nedidelį suvenyrą. smile.gif
Atsakyti
Kokią dovaną vaikai darželyje galėtų gauti iš Kalėdų Senelio?

Papuoliau. Esu įpareigota (na, tiksliau pati įsipareigojau, nes daugiau norinčių kaip ir nebuvo) darželyje vaikučiams nupirkti kalėdines dovanėles. Visiems vienodas, na galima berniukams vienokias, mergaitėms kitokias. Vaikams 5 metai. Kaina 15 litų. Vieningos nuomonės nepriėjom, na nebent tos, kad pretenzijų man nereikš ir ant kalėdinio stalo aš nebūsiu patiekta smile.gif Pasiūlymai buvo tokie:
1. Knyga
2. Saldainiai
3. Kortos
4. Flomasteriai
Daugiau neprisimenu...tik visi išvardinti variantai sulaukė audringų prieštaravimų. Gal turit kokių nors pasiūlymų? O gal prisimintumėt, kokiom dovanėlėm džiaugėsi jūsų vaikai darželyje?
Atsakyti
QUOTE(Aries @ 2005 11 22, 20:35)
Kokią dovaną vaikai darželyje galėtų gauti iš Kalėdų Senelio?

Papuoliau. Esu įpareigota (na, tiksliau pati įsipareigojau, nes daugiau norinčių kaip ir nebuvo) darželyje vaikučiams nupirkti kalėdines dovanėles. Visiems vienodas, na galima berniukams vienokias, mergaitėms kitokias. Vaikams 5 metai. Kaina 15 litų. Vieningos nuomonės nepriėjom, na nebent tos, kad pretenzijų man nereikš ir ant kalėdinio stalo aš nebūsiu patiekta smile.gif Pasiūlymai buvo tokie:
1. Knyga
2. Saldainiai
3. Kortos
4. Flomasteriai
Daugiau neprisimenu...tik visi išvardinti variantai sulaukė audringų prieštaravimų. Gal turit kokių nors pasiūlymų? O gal prisimintumėt, kokiom dovanėlėm džiaugėsi jūsų vaikai darželyje?

Dirbu darzelyje ir kiek girdejau daugelis tevu pritaria,kad vaikai gautu tik saldainiu smile.gif O zaislus ar kt. namie po eglute vaikai gaus. as irgi manau,kad taip geriausia,nes kokybislko zaislo ir dar saldainiu uz 10-15lt nemanau kad nupirksi...
Atsakyti
siaip as irgi pritariu, kad uztektu grazios saldainiu ezutes. bet as buvau viena is 2 ar 3.
zaislo nenupirksi, ypac penkiameciui. na bet galima delione, ar knygute kokia. pav., yra enciklopediju tokiu mazu , na, keliasdesimties puslapiu. uz 14,99. mano vaikui tai butu super dovana, bet velgi is keliu isgirdau, kad "knyga kaip dovana paskutinej vietoj"
vat.
ikliuvau kaip musele i isrugas ©
Atsakyti
Aries thumbup.gif as irgi viena is tu, kurios ipareigotos (ar isipareigoje) dovaneles pirkti 4u.gif
Del saldainiu pas mus beveik kategoriska nuomone: jokiu saldainiu schmoll.gif tai alergisku vaiku darzelis ir manom, kad nereikia. Taigi, "nevalgomai" dovanelei bet kokiu atveju prioritetas... as tai mastau, kad berniukams praktiska butu kokius konstruktorius, kaladeles ar kazka panasaus deliojamo/konstruojamo padovanot. kad rankeles ir galvele lavintu biggrin.gif neturiu nikeo pries puzzles, bet lyg ir praeina ju era jau... O va del mergaiciu tai nezinau, nesugalvoju... leles, kaip ir berniukams masinos, kazkaip banalu atrodo... nu, bet skudurines leles tai gal visai nieko, a? mirksiukas.gif

Ir dar: vaiku skirtingas amzius pas mus, tai pataikyti itin sunku rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spragtukas: 22 lapkričio 2005 - 22:07