Sveikos, as ir isbandziau sias kapsules.
Papildyta:Visu pirma, kiekviena turim savo moterisku problemu. Tik vienos ju turi daugiau, kitos maziau, kitos didesniu, kitos visai neturi. Pastarosiom tada neverta net cia skaityti visu tu komentaru, nes joms uztenka kiekviena diena isgerti po stikline kefyro/jogurto/pasuku ar suvalgyti skiltele cesnako. Tai pats naturaliausias budas islikti sveikoms.
O tos, kurios turi begales problemu griebiasi ivairiausiu gydymosi budu... Ir cia yra kiekvienos asmeninis pasirinkimas. Bet mano manymu reikia isbandyti viska, kas yra naturaliu pagrindu, o po to bet kada gali pereiti prie kitu instrumentu (antibiotiku, kt. cheminiu preparatu, operaciju ir kt...) .
Papildyta:Mes nesusilaukiam vaikelio, tai ir yra ta priezastis, kodel isbandziau kapsuels. Gydytoju atlikti tyrimai geri, belieka atlikti laparaskopija. Operacija kad ir nesudetinga, bet visgi yra operacija (pilna narkoze, intervencija i pilva ...). Tai todel man drauge (kuri domisi netradicine medicina) pasiule pabandyti sias kapsules, kaip dar viena nekenksminga gydymosi/valymosi buda ... O gal ? ?? Gal tau pavyks?
Taigi, susidejau 2 kapsules. Galiu teigti, kad pas mane nebuvo kazkokiu ten "baisiai daug nesvarumu", jokiu kresuliu, gabalais krentanciu iskyru ir t.t., tik kaip ir anksciau merginos rase, toks baltas kaip slapias polierius atsiskiria nuo sieneliu. bet po 2 kapsules ju beveik nebuvo visai. Mano drauge sako, kad vadinasi organizmas yra pakankamai svarus. Jokiu skausmu nejutau, nieko neperstejo, nieko neskaudejo, niekas nesidare

.
Tai sakau susidesiu profilaktiskai 3 kapsules ir lauksiu rezultatu
Tai as ir juokauju, jei po men ar 2 nepastosiu, vadinasi jos neturi jokio poveikio ...

Rezultatus, jei bus dar idomu, butinai parasysiu