Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų ortopedas Vilniuje

QUOTE(pukiota @ 2012 02 03, 18:45)
Aciu kad pasidalinote savo patirtimi.
Mes konsultavomes pas Saniuka, liepe operuotis achilo sausgysles. Iki 7 metu kaip ir reiketu ta reikala sutvarkyti. Buvome nustate operacijos data, bet turejome atideti keliems menesiams. Po keliu menesiu nuvaziavome pas Urbonaviciu, sis gydytojas pasake kad operacijos nereikia. Abu daktarai tikrai geri, bet kuriuo tiketi nezinau. Urbonavicius liepe stebeti, pasitikrinti po 6 men, po 1 metu, ir sake kad operacija gali buti atliekama net iki 18 metu.
Tai vat esu labai pasimetusi.

Na ir kaip jauciates dabar? gal jau sugijo? ar dar vis gipse?

Kalbant apie achilo ilginimą,tai amžius nemanau,kad yra kažkoks svarbus veiksnys.Man prieš 2 sav.operavo achilą (per trumpa sausgyslė buvo,ilgino),man 19,5,metų.Iki šiol nieks nepastebėjo to,o eisena mano nelabai gera buvo,bet aš pati nejutau net,nes įpratus buvau.Vasarą operuos kitą koją.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 02 06, 21:32)
Kalbant apie achilo ilginimą,tai amžius nemanau,kad yra kažkoks svarbus veiksnys.Man prieš 2 sav.operavo achilą (per trumpa sausgyslė buvo,ilgino),man 19,5,metų.Iki šiol nieks nepastebėjo to,o eisena mano nelabai gera buvo,bet aš pati nejutau net,nes įpratus buvau.Vasarą operuos kitą koją.

O tai kaip suzinojot kad Jums reikia operacijos? Jautete tempima, skausma ar ka? O kaip ta eisena Jusu nelabai gera buvo? Aciu jei atsakysit, vis daugiau info. Sekmes Jums 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,mano vaikui kaires kojos monoplegija,laukia operaciju virtine.Gal atsiras mamyte kurios vaikui tokia pati diagnoze.Labai noreciau pabendrauti pasidalinti informacija. 4u.gif ax.gifi az butu greiciau nes temos neseku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAIVA1972: 14 vasario 2012 - 10:01
QUOTE(pukiota @ 2012 02 07, 15:12)
O tai kaip suzinojot kad Jums reikia operacijos? Jautete tempima, skausma ar ka? O kaip ta eisena Jusu nelabai gera buvo? Aciu jei atsakysit, vis daugiau info. Sekmes Jums  4u.gif

Eisena man atrodė lyg ir normali,nes tiesiog prisitaikiau prie kitokio ėjimo(nes achilas seniai per trumpas,bent jau taip sako ortopedas),achilo sritį kartais pamausdavo.Sužinojau nuėjusi pas ortopedą dėl kojos pišto operacijos.Jis mygam man pasakė,kad eisena nagera ir dėl to kalta achilo sausgyslė.Žodžiu,aš kai statau koją,tai iškart visą pėdą,o ne nuo kulno,nes kai statai nuo kulno įsitempia achilas ir pas mane ilgio neužtenka statyt nuo kulno.Tai va,vakar gyd.Saniukas patvirtino,kad ir su kita koja tas pats,tai bent esu tikra,kad ne veltui operavo tą sausgyslę.Kol kas pasikeitimų nematau,nes dar 3 sav.langetėje liko.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 02 14, 19:10)
Eisena man atrodė lyg ir normali,nes tiesiog prisitaikiau prie kitokio ėjimo(nes achilas seniai per trumpas,bent jau taip sako ortopedas),achilo sritį kartais pamausdavo.Sužinojau nuėjusi pas ortopedą dėl kojos pišto operacijos.Jis mygam man pasakė,kad eisena nagera ir dėl to kalta achilo sausgyslė.Žodžiu,aš kai statau koją,tai iškart visą pėdą,o ne nuo kulno,nes kai statai nuo kulno įsitempia achilas ir pas mane ilgio neužtenka statyt nuo kulno.Tai va,vakar gyd.Saniukas patvirtino,kad ir su kita koja tas pats,tai bent esu tikra,kad ne veltui operavo tą sausgyslę.Kol kas pasikeitimų nematau,nes dar 3 sav.langetėje liko.

Atsakyti
Mes jau po visų operacijų(achilo sasgyslių) langečių, sanatorijų. thumbup.gif
Lyg ir viskas gerai, vaikšto pilna kojyte. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ukristina @ 2012 04 12, 21:35)
Mes jau po visų operacijų(achilo sasgyslių) langečių, sanatorijų.  thumbup.gif
Lyg ir viskas gerai, vaikšto pilna kojyte.  thumbup.gif

O kiek laiko užtruko visas gydymas?(Kiek laiko su gipsu, kiek su langete vaikščiojot?) Beje kiek sūnui metų? Man viskas labai įdomu, nes mano sūnui tuoj darys tokią operaciją ir nerimauju...
Atsakyti
QUOTE(zakara @ 2012 04 14, 23:37)
O kiek laiko užtruko visas gydymas?(Kiek laiko su gipsu, kiek su langete vaikščiojot?) Beje kiek sūnui metų? Man viskas labai įdomu, nes mano sūnui tuoj darys tokią operaciją ir nerimauju...

Gydymas gana netrumpas: operacija (3-4 dienos ligoninėje), tada trys savaitės gipse, nuėmus gipsą(įstato į langetes) 5 dienos reabilitacija ligoninėje, po to mėnesis sanatorijoje. Tai va su viskuo apie 2 mėn. Mano sūnui 6 metai.
Atsakyti
Laba diena,gal kam yra daryta stuburo operacija?mano 11metų sūnui reikalinga stuburo operacija(jam yra skoliozė 4laipsnio).Gal kas žino kiek trunka operacija,kiek pooperacinis laikotarpis?Labai bijom,nrsiryžtam operuotis,bet operacija neišvengiama,kito gydymo būdo jau nėra.
Atsakyti
Merginos,gal turite kuri Saniuko mobilų arba galite pasufleruoti kaip greičiau prie jo prieiti konsultacijai? Galima ir į až.
dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cuolexxx @ 2012 04 26, 10:43)
Laba diena,gal kam yra daryta stuburo operacija?mano 11metų sūnui reikalinga stuburo operacija(jam yra skoliozė 4laipsnio).Gal kas žino kiek trunka operacija,kiek pooperacinis laikotarpis?Labai bijom,nrsiryžtam operuotis,bet operacija neišvengiama,kito gydymo būdo jau nėra.

Sveiki, patariu operuotis pas K. Saniuką. Vienas geriausių ortopedų/chirurgų Lietuvoje, nei vienos nesėkmingos operacijos nepadaręs, pats išrado šį operavimo būdą ir net kitose šalyse apie tai dėstė. Nežinau, kiek laiko trunka operacija, bet pooperacinis laikotarpis apie dvi savaites - negalima sėdėti biggrin.gif gal ir nebeištaisys iki nulio, bet pagerins tikrai. Ir nėra ko jaudintis - pati po pusmečio tikriausiai darysiuos, visiškai pasitikiu. Linkiu sėkmingo gydymosi!

P.S. Atleiskit, kad atsakiau bene po metų, gal jums ir tai ir nebereikalinga, bet ką žinai smile.gif
Atsakyti
Abu vaikucius veziau tik pas gyd. K.Seniuka thumbup.gif tik patys geriausi atsiliepimai apie si gyd. thumbup.gif
Atsakyti