Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų ortopedas Vilniuje

na mes tai vaikstome pas Bernota, esame patenkiti clap.gif Apie Rugenyte girdejau , kad taip pat thumbup.gif
Atsakyti
Na ziuresim ryt, tada ir parasysiu savo ispudzius... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2004 12 17, 15:49)
O as kaip tik rekomenduociau nelabai pasitiketi vien Zitkausko nuomone- musu sunui jis praziurejo kojyciu krypima mad.gif . Mes pas ji lankemes poliklinikoje (bent anksciau jis dirbo Pylimo p-koje, dabar nezinau), visi gyre, oi, koks super, Vokietijoje stazavosi, kaip jums pasiseke.

man irgi kažkoks jis įtartinas -viskas jam gerai. širdis vis vein krebžda, eisim pas kitą dar konsultuotis, pagal sm rekomendacijas -saniuką thumbup.gif
Atsakyti
Mes buvom pas gyd Galvydiene Santariskese.Man paliko profesionalios gydytojos ispudi thumbup.gif
Atsakyti
Me sir pas Galvydiene lankemes thumbup.gif gydytoja, ji taip pat dirba Grybo g privacioje klinikoje, tem pas ja ir lankemes
Atsakyti
sveiki.
na as jau pas gyd. Saniuka gydaus daug metu... ir jis yra super gydytojas! man yra 16 metu ir operuojuos pas ji jau daug kartu...ir ne tik pas ji.. man atlieka sunkias ir sudetingas operacijas ir as labai esu patenkinta kad yra tokiu zmoniu kurie gali sitaip padeti... jau kaip menuo esu dbr po operacijos sunkios abieju koju.. jei kyla klausymu rasykit man indruziukas@one.lt padesiu kuo galesiu...
Atsakyti
na buvau su savo maziu pas Rugenyte profilaktiskai tai nieko negaliu pasakyti lyg ir maloni gydytoja po triju meensiu vel pasirodysim. maloniai bendrauja.
Atsakyti
Sveiki,gal kas netycia Galvydienes mobiluji turit?taip skubiai jos reikia,o uzrasymas visose privaciose pas ja po 1men laukt verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAIIVA: 10 rugpjūčio 2007 - 11:41
nuostabus gydytojas K. Saniukas!
Atsakyti
K.Sanukas - labai puikus gydytojas, mes savo suneli gydome nuo metuku (dabar trys). Tikrai labai malonus, viska smulkiai paaiskina, moka prieiti prie vaiko (mums tai buvo nemaza problema), ir svarbiausia - ismano savo darba thumbup.gif
Atsakyti
Nepasakyčiau kad Bernotas schmoll.gif geras ortopedas, mūsų atveju jis mums nieko net nepatarė, net nedavė siuntimą avalynė daryti (tipo per mažas), visokių nesąmonių pasakė ir paėmė pinigų (mes buvom privačiai Medicinos diagnostikos centre grybo g.).
Nuvažiavom į ortopedijos techniką (L. Asanavičiūtės g. 27a.), ten taip pat konsultuoja ortopedas, tai mums padarė avalynę...ir viskas tvarkoj
Atsakyti
Konsultavomės pas Rugenytę dėl pilnapėdystės. Labai maloni daktarė, viską paaiškina, su šypsena. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ode: 30 balandžio 2008 - 21:12