na mes tai vaikstome pas Bernota, esame patenkiti
Apie Rugenyte girdejau , kad taip pat
Na ziuresim ryt, tada ir parasysiu savo ispudzius...
QUOTE(Song @ 2004 12 17, 15:49)
O as kaip tik rekomenduociau nelabai pasitiketi vien Zitkausko nuomone- musu sunui jis praziurejo kojyciu krypima
. Mes pas ji lankemes poliklinikoje (bent anksciau jis dirbo Pylimo p-koje, dabar nezinau), visi gyre, oi, koks super, Vokietijoje stazavosi, kaip jums pasiseke.
man irgi kažkoks jis įtartinas -viskas jam gerai. širdis vis vein krebžda, eisim pas kitą dar konsultuotis, pagal sm rekomendacijas -saniuką
Mes buvom pas gyd Galvydiene Santariskese.Man paliko profesionalios gydytojos ispudi
Me sir pas Galvydiene lankemes
gydytoja, ji taip pat dirba Grybo g privacioje klinikoje, tem pas ja ir lankemes
sveiki.
na as jau pas gyd. Saniuka gydaus daug metu... ir jis yra super gydytojas! man yra 16 metu ir operuojuos pas ji jau daug kartu...ir ne tik pas ji.. man atlieka sunkias ir sudetingas operacijas ir as labai esu patenkinta kad yra tokiu zmoniu kurie gali sitaip padeti... jau kaip menuo esu dbr po operacijos sunkios abieju koju.. jei kyla klausymu rasykit man indruziukas@one.lt padesiu kuo galesiu...
na as jau pas gyd. Saniuka gydaus daug metu... ir jis yra super gydytojas! man yra 16 metu ir operuojuos pas ji jau daug kartu...ir ne tik pas ji.. man atlieka sunkias ir sudetingas operacijas ir as labai esu patenkinta kad yra tokiu zmoniu kurie gali sitaip padeti... jau kaip menuo esu dbr po operacijos sunkios abieju koju.. jei kyla klausymu rasykit man indruziukas@one.lt padesiu kuo galesiu...
Sveiki,gal kas netycia Galvydienes mobiluji turit?taip skubiai jos reikia,o uzrasymas visose privaciose pas ja po 1men laukt
Nepasakyčiau kad Bernotas
geras ortopedas, mūsų atveju jis mums nieko net nepatarė, net nedavė siuntimą avalynė daryti (tipo per mažas), visokių nesąmonių pasakė ir paėmė pinigų (mes buvom privačiai Medicinos diagnostikos centre grybo g.).
Nuvažiavom į ortopedijos techniką (L. Asanavičiūtės g. 27a.), ten taip pat konsultuoja ortopedas, tai mums padarė avalynę...ir viskas tvarkoj
Nuvažiavom į ortopedijos techniką (L. Asanavičiūtės g. 27a.), ten taip pat konsultuoja ortopedas, tai mums padarė avalynę...ir viskas tvarkoj
Konsultavomės pas Rugenytę dėl pilnapėdystės. Labai maloni daktarė, viską paaiškina, su šypsena.