QUOTE(egidara @ 2009 06 09, 15:58)
QUOTE(egidara @ 2009 06 09, 16:58)
man trinti sunkiau
Laba diena, gal kvailas klausimas bus, bet visgi paklausiu, jus dedat cia visai fainu remeliu bet jpg formatu rodo, o kaip imanoma tos remelius gauti?
QUOTE(Kerin @ 2009 06 09, 23:49)
Laba diena, gal kvailas klausimas bus, bet visgi paklausiu, jus dedat cia visai fainu remeliu bet jpg formatu rodo, o kaip imanoma tos remelius gauti? 
turiu begales, galiu pasidalinti per skaipa.siustis gali iš intiko, ten ir kaip šieno pridrėbta
QUOTE(getaway @ 2009 06 10, 08:04)
turiu begales, galiu pasidalinti per skaipa.siustis gali iš intiko, ten ir kaip šieno pridrėbta 
Ash irgi turiu nemazai
Nes vat sumaniau vaiko pirmo gimtadienioo nuotraukos sudeti i vinnipuho tematika tik pritrukau geru remeliu, kur ypac galima sudeti po keleta nuotrauku.
Busiu dekinga.
Jeigu kam reikia vaikishku remeliu, tai kreipkites, pasidalinsiu. Dar turiu keleta albumu vestuvinem foto.
o gal kas nors turi graziu fonu ir klipartu krikstynu tematika?
Norėčiau paklausti..
Kaip jūs apkerpate nuotraukas. (Nuimate foną) ?
Bandžiau kelis būdūs, bet niekaip neišeina lygiai viską padaryti..
QUOTE(Dior @ 2009 06 10, 13:44)
Norėčiau paklausti..
Čia rašiau. Arba jei fonas vienos spalvos galima Magic Wand Tool (lazdele) pažymėti ir su Magic Eraser Tool (trintuku su zvaigzdele) panaikinti visai foną.
QUOTE(Gitatuka @ 2009 06 10, 14:49)
Čia rašiau. Arba jei fonas vienos spalvos galima Magic Wand Tool (lazdele) pažymėti ir su Magic Eraser Tool (trintuku su zvaigzdele) panaikinti visai foną.
Na, taip. Aš moku, bet man šonai vis dėl to kliūna.. Kaip juos šiek tiek išlieti ir gražiai įklijuoti į foną ?
Pamaciau pas Gitatuka fotoshope ijungtas liniuotes ir iskilo klausimas kaip jas isijungti