Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenu savo pačios susikurtoje nelaisvėje...

Uzjauciu as temos autore del susiklosciusiu aplinkybiu svetimoje salyje 4u.gif as pati esu istekejusi uz pietu afrikiecio(baltojo)ir metus ten gyvenau..toli nuo artimuju ir jauciaus be galo vienisa sad.gif Tad tikrai suprantu tavo vienatve ...as nematau siuo metu lengvos iseities is tavo padeties,nebent kai vaikai uzaugs ir tada tu galesi gryst i LT,bet velgi juk nieko ten neturi,bus sunkoka vel pradet viska nuo nulio unsure.gif Galbut visdelto jus dar sumastysit isvaziuot gyvent i kokia kita sali kaip uk ar panasiai,vel pasikeis gyvenimo stilius...pabandyk su juo sita tema pasikalbek,ka jis masto ar jis noretu isvaziuoti mirksiukas.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Vat per tokias kaip tu lietuviai ir prisimasto kad musulmonai yra lyg velniai, o mano vyras irgi musulmonas, ir nieko blogo negaliu apie jy pasakyti- na, gal tik tai kad jis per daug mane lepina. Jis negeria, neruko, as suurukau po pakeli per diena (visi zinom kiek tai kainuoja uzsieni) beto ir geriu kada noriu, darau viska ko noriu ir jauciuosi be galo laiminga.... O tau ka, blogai iseit i papludimi su vaikais, ilsekis, gyvenk, juk kaip nuostabu kai nereikia rupintis finansine padetimi ir visa save gali dovanoti vaikams...
Atsakyti
QUOTE(Leliu_kas? @ 2009 05 05, 14:23)
Vat per tokias kaip tu lietuviai ir prisimasto kad musulmonai yra lyg velniai, o mano vyras irgi musulmonas, ir nieko blogo negaliu apie jy pasakyti- na, gal tik tai kad jis per daug mane lepina. Jis negeria, neruko, as suurukau po pakeli per diena (visi zinom kiek tai kainuoja uzsieni) beto ir geriu kada noriu, darau viska ko noriu ir jauciuosi be galo laiminga.... O

nesupratau, tai tu jau 35 savaites nescia ir surukai po pakeli per diena+geri ir TB ******? g.gif as tai to nepavadinciau lepinimu..greiciau, tu jam visai nerupi ir jusu laukiamas vaikelis unsure.gif sorry, kazkoks blogas ispudis susidare paskaicius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katkuta @ 2009 05 05, 14:26)
nesupratau, tai tu jau 35 savaites nescia ir surukai po pakeli per diena+geri ir TB ******? g.gif as tai to nepavadinciau lepinimu..greiciau, tu jam visai nerupi ir jusu laukiamas vaikelis unsure.gif sorry, kazkoks blogas ispudis susidare paskaicius blush2.gif

is ko sprendi, kad jos vyrui px? pgl tave jis ja uzdauzyt turi del rukymo? nemanai, kad rukyti ar ne pasirinka pati moteris, o ne jos vyras?yra pilna rukanciu nesciu moteru, kuriu vyrai nera musulmonai, tai nereiskia, kad jiems nerupi rolleyes.gif gal greiciau ji pati nlb rupinasi savo vaikelio sveikata,o ir mesti rukyti nera lengva,ir prie ko cia vyras? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mzheartless @ 2009 05 05, 15:33)
is ko sprendi, kad jos vyrui px? pgl tave jis ja uzdauzyt turi del rukymo? nemanai, kad rukyti ar ne pasirinka pati moteris, o ne jos vyras?yra pilna rukanciu nesciu moteru, kuriu vyrai nera musulmonai, tai nereiskia, kad jiems nerupi  rolleyes.gif gal greiciau ji pati nlb rupinasi savo vaikelio sveikata,o ir mesti rukyti nera lengva,ir  prie ko cia vyras? rolleyes.gif

nes parase , kad lepina, o poto isvardino, kas yra, tas lepinimas 4u.gif
nu turbut cia tik man toks ispudis susidare, jos vyras idealus 4u.gif viskas pas ja ore biggrin.gif
p.s., pati gyvenu su musulmonu, tai stoju i ginanciuju puse, bet sikart kazkaip "uzkliuvo" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katkuta @ 2009 05 05, 14:37)
nes parase , kad lepina, o poto isvardino, kas  yra, tas lepinimas 4u.gif
nu turbut cia tik man toks ispudis susidare, jos vyras idealus 4u.gif viskas pas ja ore biggrin.gif
p.s., pati gyvenu su musulmonu, tai stoju i ginanciuju puse, bet sikart kazkaip "uzkliuvo" rolleyes.gif

na manau ji tiesiog norejo parodyti, kad jos vyras nedraudzia gerti ir rukyti ne taip kaip temos autorei, tik labai sumale hihihi.gif

mano vyrui nepatikdavo, kai rukydavau, bet ka jis man galejo padaryti - nugi nieko biggrin.gif
bet dabar nerukau jau beveik du metus, jeigu ka rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mzheartless @ 2009 05 05, 15:55)
bet dabar nerukau jau beveik du metus, jeigu ka  rolleyes.gif  4u.gif

saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katkuta @ 2009 05 05, 15:19)

nesiginsiu ax.gif aciuks.gif
Atsakyti
Temos autorei linkiu stiprybes ir kantrybes 4u.gif Yra gerai,kad bent jau gali isvaziuoti i Tevyne,kad gali eiti kazkur,juk neesi visiskai uzrakinta,manau viskas su laiku susitvarkys. 4u.gif Suprantama,kad sunku ir buna visko,bet tu gal paziurek is kitos puses,gal viskas yra kitaip g.gif Laikykis 4u.gif
Leliu_kas,manau,kad ji nieko nerase tokio,kad mes galvotumem apie musulmonus .O gal pati dar per trumpai ji pazysti,ar gyveni su juo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Leliu_kas? @ 2009 05 05, 15:23)
Vat per tokias kaip tu lietuviai ir prisimasto kad musulmonai yra lyg velniai, o mano vyras irgi musulmonas, ir nieko blogo negaliu apie jy pasakyti- na, gal tik tai kad jis per daug mane lepina. Jis negeria, neruko, as suurukau po pakeli per diena (visi zinom kiek tai kainuoja uzsieni) beto ir geriu kada noriu, darau viska ko noriu ir jauciuosi be galo laiminga.... O tau ka, blogai iseit i papludimi su vaikais, ilsekis, gyvenk, juk kaip nuostabu kai nereikia rupintis finansine padetimi ir visa save gali dovanoti vaikams...

Leliukai, tu tik pradejai savo vedybini gyvenima ir gyveni visai kitoj sali doh.gif nei autore. Gi jinai pasakojo kad vyras pasikeite kai persikele jie gyventi i jo sali.

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 05, 20:14)
Leliu_kas,manau,kad ji nieko nerase tokio,kad mes galvotumem apie musulmonus .O gal pati dar per trumpai ji pazysti,ar gyveni su juo unsure.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(fillipa @ 2009 05 06, 08:17)
Leliukai, tu tik pradejai savo vedybini gyvenima ir gyveni visai kitoj sali doh.gif  nei autore. Gi jinai pasakojo kad vyras pasikeite kai persikele jie gyventi  i jo sali.
drinks_cheers.gif

doh.gif koks skirtumas, kada ji pradejo gyventi ir kur gyvena ? rolleyes.gif mazdaug, jei jau vyras musulmonas, tai tik pradzioj gerai? nereik cia vapet tik biggrin.gif jei leliukas sako, kad jai su jos vyru gerai, tai vadinasi taip ir yra, ir nebutinai, tai turi pasikeisti, kam cia dar bandyti uzgincyti, tai ka ji sako? rolleyes.gif
galima apie kiekviena santuoka ta pati pasakyti bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Leliu_kas? @ 2009 05 05, 17:23)

ir kaip negeda taip rasyt g.gif nors jei laime skaiciuojama surukytom cigaretem ir isgertu alkoholio kiekiu tai ka cia bepasakysi schmoll.gif jei buciau vyras NESCIAI savo zmonai nei gert nei rukyt tikrai neleisciau, nezinau kokiom priemonem bet neleisciau. ir arba jus vyrui visiskai neidomi taip pat ir jusu vaikas, arba jis tiesiog tyliai kencia ir kaupia savy pykti.
Atsakyti