Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenu savo pačios susikurtoje nelaisvėje...

QUOTE(Pearlgirl @ 2009 05 06, 21:40)
Nors as pati neesu susituokus su musulmonu,bet mano keletas draugiu yra,ir as nei vienos ju tarpe nematau laimingo,jos tapo uzsidariusos,uzguitos,niekur neina,joms net buvo uzdrausta dirbti,ar isvis be ju leidimo iseit i gatve,o kai viena is ju pasake savo vyrui kad nori skirtis jis jai pagazdino kad uzmus ju mergyte  verysad.gif Siaubas kazkox  blink.gif Ir beje jos gyvena ne ju salyje o Airijoje  mirksiukas.gif Kita drauge draugavo su vienu is Algerijos ir kai ji ant jo pakele balsa jis jai pasake butum tu dabar mano salyje as tau kai vosciau per galva  blink.gif tai po sito jai fantazija taip sakant atsoko ir ji su juo issiskyre,o iki to incidento ji svaigo del jo nerealiai ,bet aisku yra ir normaliu vyru ju tarpe as nesakau kad jie visi blogi,bet mano manymu tas kulturinis skyrtumas labai daug ka reiskia,viena jiems normalu o mums nenormalu,bet kaip bebutu zeminti,musti ir grasinti moteriai yra ne tik nezmoniska bet ir nevyriska (ka beje jie pazemindami moteri ir bando irodyti  lotuliukas.gif  doh.gif )

tokie dalykai normaliems žmonėms bet kurioje kultūroje tikrai nėra normalu, tik nesakykit, kad čia toks kultūrinis skirtumas, kad pas mus smurtas blogai, o pas juos toleruotina lotuliukas.gif jeigu kokia mergina susideda su smurtą toleruojančiu vaikinu, tai ką čia jau ir besakyti
Papildyta:
QUOTE(Pearlgirl @ 2009 05 10, 00:35)
Jauciu ir 10 ies metu nereiks laukti kol cia atslinksi vergdama,su galva padauzyta vyrelio  lotuliukas.gif Nes iskalbingos ir turincios savo nuomone musulmonams nepatinka  nono.gif

kas čia per nesamonė g.gif gal kokiems trečiarūšiams ir nepatinka, už kokių tavo draugės ištekėjo
Atsakyti
tegu tie usulmonai veda savo tikejimo babules ko jus ten lietuves lendate lygtais nezinotumete kas per tikejimas pas juos
Atsakyti
QUOTE(vilma0410 @ 2009 07 17, 12:36)
tegu tie usulmonai veda savo tikejimo babules ko jus ten lietuves lendate lygtais nezinotumete kas per tikejimas pas juos

o tau nuo to pageres ar kaip? bigsmile.gif
Atsakyti
o tave domina?
Atsakyti
jei klausia reiskia domina biggrin.gif
Atsakyti
mane nedomina o juokina tokios va kaip tik dabar per rusus rodo sia tema pasiklausykite net ruses piestu stojasi nuo tu musulmanu ,atrodo lietuves tokios protingos moterys o taip neapgalvotai elgiasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma0410 @ 2009 07 17, 13:34)
mane nedomina o juokina tokios  va kaip tik dabar per rusus rodo sia tema pasiklausykite  net ruses piestu stojasi nuo tu musulmanu ,atrodo lietuves tokios protingos moterys o taip neapgalvotai elgiasi verysad.gif

o ar protingos tos lietuves, kurias juokina kitu jai visai nepazistamu ir net gyvai nematytu zmoniu santykiai???
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2009 07 17, 20:33)
o ar protingos tos lietuves, kurias juokina kitu jai visai nepazistamu ir net gyvai nematytu zmoniu santykiai???

nu jau protingesnes nei klausiancios
Atsakyti
QUOTE(vilma0410 @ 2009 07 18, 12:42)
nu jau protingesnes nei klausiancios

O protingiausios tos, kurios apie zmones nesprendzia pagal ju religija ar tautybe.
Atsakyti
Sorry, bet man sita tema net juokinga atrodo.

jus nezinot gal, kad blogi atvejai visada islenda i lauka, o geri ir gyvena sau ramiai, nes niekas apie juos nesneka ax.gif

be to, pradekim dabar rasineti ka, tarkim, lietuvis lietuvei padare, o anglas anglei. Kiek ju prisigere savo zmonas i ligonine su pramustom akim paguldo???

Pastebejau tokia tendencija, kad jeigu jau muslmonas ka nors padare, tai jis visada bus sakoma, kad tai del to, kad jis musulmones. O kazin kodel niekas nesako, kad va, katalikas Antanas ka tik prisigeres pasmeige peiliu savo zmona, taipogi katalike, janina??? Ne, kazkodel tada visi sako, kad Antanas pasmeige Janina, bet religijos niekas nemini...
Papildyta:
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2009 07 18, 14:46)
O protingiausios tos, kurios apie zmones nesprendzia pagal ju religija ar tautybe.

gerai pasakyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jameelah @ 2009 07 18, 16:59)
Sorry, bet man sita tema net juokinga atrodo.

jus nezinot gal, kad blogi atvejai visada islenda i lauka, o geri ir gyvena sau ramiai, nes niekas apie juos nesneka ax.gif

be to, pradekim dabar rasineti ka, tarkim, lietuvis lietuvei padare, o anglas anglei. Kiek ju prisigere savo zmonas i ligonine su pramustom akim paguldo???

Pastebejau tokia tendencija, kad jeigu jau muslmonas ka nors padare, tai jis visada bus sakoma, kad tai del to, kad jis musulmones. O kazin kodel niekas nesako, kad va, katalikas Antanas ka tik prisigeres pasmeige peiliu savo zmona, taipogi katalike, janina??? Ne, kazkodel tada visi sako, kad Antanas pasmeige Janina, bet religijos niekas nemini...
Papildyta:
gerai pasakyta thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jameelah @ 2009 07 18, 14:59)
O kazin kodel niekas nesako, kad va, katalikas Antanas ka tik prisigeres pasmeige peiliu savo zmona, taipogi katalike, janina???

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ideja visai nelinksma bet labai juokingai parasei
Atsakyti