Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenu savo pačios susikurtoje nelaisvėje...

pasaulis margas,zmones dar margesni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bulbul1980 @ 2010 06 05, 21:06)
Todel, kad jos turi pilna teise pasakyti savo vyrui, kad jos nenori eiti i darba, o buti namie su vaikais, uzsiimti ju lavinimu, kad ir pamoku padejimu paruosti po mokyklos jei jie vyresni ar hobiu kokiu tai ar namu prieziura. Sutikite, kad daug kam is cia diskutuojanciu butu malonu nelekt i darba tik pagimdzius vaikeli po 6 men ar 2 metu, o dar pabut su tuo vaikeliu, isleisti paciai ji i mokykla, pasiimti po jos, susitikti su draugem, po parduotuves pavaiksciot ir pan. Bet jei didzioji dauguma is lietuvaiciu, pasakytu, akd viskas, brangusis, as i darba nebeisiu, tai tavo vieno pareiga, manau, ne kaip baigtusi..

nu zinok cia tai nesutinku su tavim schmoll.gif jei turi pasiturinti vyra, kuris tave gali pilnai islaikyt ir seima, tai kokios problemos nedirbt?ar cia nuo religingumo priklauso? doh.gif ir tas pvz tai is vis niekam tikes, dauguma augina ilgiau nei tavo rasyti 6 men, ir vyrai ne kokie butinai musulmonai ar milijonieriai...tipo tik musulmonu zmonos gali su vaikais sedti ir juos aukleti?ar jauti, kad nusisneki?
taip, gryzta moterys, tos,kur turi gerus darbus, bet cia ju asmeninis pasirinkimas, NE VISI TAIP GYVENA, AR SUPRANTI? rolleyes.gif jauciu, kad ne doh.gif as nerasau, kad tu taip ir anaip darai, nes maciau, kad kazkas taip daro, tai ir tu buk maloni nedestyk cia savo stereotipiniu minciu mirksiukas.gif
a, ir beje, kad jau rasai, kad su musulmonu gyveni, tai, kad nekiltu nesusipratimu, as irgi gyvenau su musulmonu, ir zinok, man buvo pasiulyta/priminta gryzti i darba!!! turi kokiu argumentu i tai? mirksiukas.gif
musulmonas jis statistinis, tikintis ir pan, taip kad cia religija ne prie ko, zmones turi ir kitu ydu...

p.s. Saniux patiko tavo mintys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grazia: 05 birželio 2010 - 21:17
Sveikos.. Gal nereiketu viskuo kaltinti islama. Turime puikiu maisytu seimu , taip pat nuostabiu lietuvisku seimu. ir atvirksciai. cia juk viskas nuo zmoniu priklauso. Juk teki uz zmogaus , ne uz religijos. Ziuri ar jis tau tinka , patinka.

As su musulmonu. Visko buna kaip ir normaliose seimose. Abu dirbam. Kalbem kaip bus kai pagimdysiu , ir abu nusprendem paziureti kaip bus su finansais. Mano mama netoliese gyvena , ji sake jei noresiu grizti i darba , ji maziuka priziures. Tai ir problemu nekyla.

gal skiriames tik tuo , kad nevalgom kiaulienos ir nevartojam alkoholio. Bet anokia cia beda.
drauges mano visos mamos. Kai susimatom , tai arbatytes , kavytes vidokios buna. ir prisiplepam pasijuokiam , paverkiam.
Atsakyti
4u.gif Bulbul,labai aiskiai isdestei mintis,net nera ka ir pridurti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bulbul1980 @ 2010 06 05, 21:06)
sveikos smile.gif
1.
pirmiausia tai noreciau pasakyt, kad jus daug ko nezinote apie musulmonu gyvenima, todel ka isgirstat is zydruju ekranu ir priimat uz gryna piniga.
2.Musulmoniu moteru labai daug yra issilavinusiu ir dirbanciu gydytojom, mokytojom, teisininkem ir t.t... dauguma nedirba ne todel, kad joms kazkas neleidzia, o todel, kad jos turi TEISE nedirbti. Todel, kad jos turi pilna teise pasakyti savo vyrui, kad jos nenori eiti i darba, o buti namie su vaikais, uzsiimti ju lavinimu, kad ir pamoku padejimu paruosti po mokyklos jei jie vyresni ar hobiu kokiu tai ar namu prieziura. Sutikite, kad daug kam is cia diskutuojanciu butu malonu nelekt i darba tik pagimdzius vaikeli po 6 men ar 2 metu, o dar pabut su tuo vaikeliu, isleisti paciai ji i mokykla, pasiimti po jos, susitikti su draugem, po parduotuves pavaiksciot ir pan. Bet jei didzioji dauguma is lietuvaiciu, pasakytu, akd viskas, brangusis, as i darba nebeisiu, tai tavo vieno pareiga, manau, ne kaip baigtusi..
3.Vyrai musulmonai zinoma, kad ne visi geri, yra ir kur per meiluzes eina, yra isgerianciu ir visokiu yra...bet jei pasirenki zmogu religinga, toki, kuris bijo Dievo, jis neturi teises ir negali prastai elgtis su savo zmona, nes pries tai tures atsakyti pries Dieva... Ir gal but jums tai juokinga, bet mes tuo tikime. Su savo vyru irgi musulmonu, gyvenu jau 11 metu, beje, tai patirties turiu pakankamai, jei kam idomu, ir nors jis irgi su trukumais, i joki lietuvi jo nekeisciau. Faktas, kad dauguma megsta isgert, o kai isgeri apsisuka galvele, tada ir merginos ir pan...prasideda. Bet paemus apskritai procentaliai lietuvius ir bendrai musulmonus, sakyciau, kad musulmonu vyru geru savo zmonoms, rastume tikrai daugiau.  Vien delto, kad issiskyrus jie savo vaiku nepalieka, jais rupinasi ir priziuri, vien delto, kad negeria didzioji dauguma, kad bijo Dievo, kad prausiasi daug dazniau nei standartinis lietuvis ir pan...

1.visu pirma is kur jus galite zinoti kiek as zinau apie musulmonu gyvenima? biggrin.gif ne is zydzruju ekranu, tikrai ne biggrin.gif jei remciausi tik jais manau ir taip aiski butu mano pozicija
2.del isilavinusiu moteru..manau net neverta diskutuoti siuo klausimu..yra ju nesiginciju, bet tikrai ne dauguma schmoll.gif ir dirbanciu ju isvis laaaabai nedaug..taigi manau kad net neverta lyginti su europietem..ir kaip tiek viena tiek kita issiverstu likusios be vyro..
3. drinks_cheers.gif visokiu yra...bet tai nepriklauso nuo religijos..visada buvo ir bus gerianciu, neistikimu vyru..bet naujienos nepasaket, paimkit religinga krikscioni ir jis lygiai taip pat elgsis gerai su zmona smile.gif ir beje ta savoka geras vyras..kaip kas ta geri supranta mirksiukas.gif
isvis nematau reikalo gincytis ta tema, tiesiog nesuprantu moteru kurios atranda islama dazniausiai ne be vyru musulmonu pagalbos ir pradeda aiskinti koks tai geris ir kokie visi kiti niekam tike ir nieko nesuprantantys..aisku visos tvirtina vyras sio pasirinkimo neitakojo, bet tai kodel tada anksciau jos to nepadare unsure.gif
Atsakyti
tamsimergaite labai gerbiu tavo pasisakyma,taip,kiekvienoje seimoje galima rasti kompromisa,nesvarbu kokio tikejimo bebutu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(nigma @ 2010 06 05, 20:10)
1.visu pirma is kur jus galite zinoti kiek as zinau apie musulmonu gyvenima? biggrin.gif  ne is zydzruju ekranu, tikrai ne  biggrin.gif jei remciausi tik jais manau ir taip aiski butu mano pozicija
2.del isilavinusiu moteru..manau net neverta diskutuoti siuo klausimu..yra ju nesiginciju, bet tikrai ne dauguma  schmoll.gif  ir dirbanciu ju isvis laaaabai nedaug..taigi manau kad net neverta lyginti su europietem..ir kaip tiek viena tiek kita issiverstu likusios be vyro..
3. drinks_cheers.gif  visokiu yra...bet tai nepriklauso nuo religijos..visada buvo ir bus gerianciu, neistikimu vyru..bet naujienos nepasaket, paimkit religinga krikscioni ir jis lygiai taip pat elgsis gerai su zmona  smile.gif  ir beje ta savoka geras vyras..kaip kas ta geri supranta  mirksiukas.gif
isvis nematau reikalo gincytis ta tema, tiesiog nesuprantu moteru kurios atranda islama dazniausiai ne be vyru musulmonu pagalbos ir pradeda aiskinti koks tai geris ir kokie visi kiti niekam tike ir nieko nesuprantantys..aisku visos tvirtina vyras sio pasirinkimo neitakojo, bet tai kodel tada anksciau jos to nepadare unsure.gif

galiu pasakyti kodel as iki to laiko nebedariau:as nebezinojau apie tai nieko,nes lietuvoje apie islama nelabai kas ir tekalba iki pat siu dienu,sieja ji tik su terorizmu.nors visiskai taip neraislamo tikejimas juk taiki religija,ji neliepia nieko zudyti,bet atsiranda zmoniu,kurie sutersia islamo tikejima.
ta pati galima pasakyti ir apie kitas religijas,nereligijos kaltos,o patys zmones,tad nera ko pulti tu musulmonu,yra visokiu ir ju bus,nes nutoles nuo religijos,daro ka nori,negalvoja uz velesnes pasekmes paskutiniaja prisikelimo diena.
Atsakyti
kas del issilavinimo , tai mano vyro seimoje visos moterys baigusios universitetus. Mama- gydytoja ginekologe , sesuo - architekte ( siuo metu suneli augina , tai teisybe nedirba) , teta - fizikos destitoja.. ir t.t. Ir dirba , ir nelelia kazkokiu nesamoningu problemu. namuose viska suspeja , vyrai labai padeda.

Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2010 06 05, 23:19)
galiu pasakyti kodel as iki to laiko nebedariau:as nebezinojau apie tai nieko,nes lietuvoje apie islama nelabai kas ir tekalba iki pat siu dienu,sieja ji tik su terorizmu.nors visiskai taip neraislamo tikejimas juk taiki religija,ji neliepia nieko zudyti,bet atsiranda zmoniu,kurie sutersia islamo tikejima.
ta pati galima pasakyti ir apie kitas religijas,nereligijos kaltos,o patys zmones,tad nera ko pulti tu musulmonu,yra visokiu ir ju bus,nes nutoles nuo religijos,daro ka nori,negalvoja uz velesnes pasekmes paskutiniaja prisikelimo diena.

jum atrodo taiki, man galbut kitaip..bet ar ne tiesa kad vyras turejo visgi svaria itaka apsisprendimui..
siaip jau sis postas normaliausia ka paraset 4u.gif
tik kam pries tai reikejo aiskint kokie musulmonai isskirtiniai
Papildyta:
QUOTE(TamsiMergaite @ 2010 06 05, 23:32)
kas del issilavinimo , tai mano vyro seimoje visos moterys baigusios universitetus. Mama- gydytoja ginekologe , sesuo - architekte ( siuo metu suneli augina , tai teisybe nedirba) , teta - fizikos destitoja.. ir t.t. Ir dirba  , ir nelelia kazkokiu nesamoningu problemu. namuose viska suspeja , vyrai labai padeda.

nu gi nuostabu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nigma @ 2010 06 05, 20:40)
jum atrodo taiki, man galbut kitaip..bet ar ne tiesa kad vyras turejo visgi svaria itaka apsisprendimui..
siaip jau sis postas normaliausia ka paraset  4u.gif
tik kam pries tai reikejo aiskint kokie musulmonai isskirtiniai
Papildyta:

nu gi nuostabu  mirksiukas.gif

taip as jam labai esu dekinga,nes man atmerke akis,atvede i tikejimom kelia.
pries tai zinojau tik nuodeminga gyvenima,religinius nukrypimus ir t.t.
jei tai buciau zinojus anksciau,net nedvejodama buciau pakeitus.
Ir man tikrai jie isskirtiniai,jo seima prieme mane kaip sava zmogu,ko mano zmones lyg pamates bauba issilakste i kampus issigande biggrin.gif tikrai man sukele juoka tas.vaisingi visi,vos ikelus koja pro duris pasipila, sultys kava,arbata,saldumynai irt.t.
tikrai nesakau kad pas musu zmones taip nera,bet....
nera reikalo daugiau pyktis,jums jusu,mums musu gyvenimas
mes laimingos musulmones,jus laimingos kriksciones. 4u.gif
Atsakyti
Nekantrioji , pries kiek laiko priimei islama?
Atsakyti
apie pora menesiu siuo metu,bet sirdyje jau senokai.labai daug skaitinejau ziurinejau,pasveriau uz,pries ir tada priemiau galutinai,nes man patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekantrioji:): 05 birželio 2010 - 23:24
Tada dar suprantu tave. Gana radikalus poziuris. Gal kartais Londone esi?
Atsakyti