QUOTE(Jamila @ 2009 04 16, 03:51)
Del vyno gurksnojimo iki paryciu- miela moteriske, ar nezinojai i kokia sali vaziuoji, ar nezinojai, kad ten tokie dalykai nesidaro jei bent vienas seimos narys musulmonas?O ar paciai patiktu, kad vyras gurksnotu iki paryciu, o vaikai matytu apsvaigusi teva nuo mazumes????Norejai palaido ir laisvo gyvenimo, reikejo likt Europoje
ne nu please tik nereikia... jei su drauge nuo seimos atsipalaiduosi ir vyno isgersi tai esi pasileidus ir laisvo elgesio... Ai ai.. kaip prasiplove smegeneles.... tavo informacijai ir negeriant vyno galima but pasileidus ir laisvo elgesio. Ir gerti tiek vyrai tiek moterys gali neprisigerdami, priesingai nuo to ka cia bandai nupaisyt (apie vaikus matancius apsvaigusi teva). Neabejoju, kad tavo tiek mama tiek tetis retkarciais su draugais pasisedi ir po stikla vyno isgeria... ar jie abu pasileideliai? nereikia nusisneketi...
mano seimoj, mes daznai su vyru kazkur iseinam po viena. As kur kas dazniau, nes as dienos metu daugiau namie sedziu, man reikia istrukti, pabendrauti su suaugusiais zmonem, o ne vien vaikishka kalba. Mazdaug karta per savaite su draugem susitinkam restorane, paskui i kina nuciuoziam, ar namie pas kazka pasibudam, arba pas mane kartais atvaziuoja. Ir beveik 100% tokie pasisedejimai buna su vynu ar kokteiliu... Visada is tokiu parvairuoju namo pati, reiskia nenusigeriu iki samones netekimo... ir prie kitu diedu nesikabineju nei leidziuosi kabinama... ai ai kokia as pasileidele...

bet garantuoju, kad pati ta pati darei keleta metu atgal ir tikrai nelaikei saves nei alkoholike nei pasileidele, kol neuzkariavo galveles naujos tiesos, ir iki tokio lygio, kad jautiesi galinti kitiems pamokslaut ir pasileidusiais juos vadint

ir iki tokio lygio, kad temos autorei labai agresyviai rasai jos vyra gindama. Idomu jei tas vyras butu lietuvis su tom paciom problemom, ar taip pat aktyviai ja aukletum ar priimtum kita pozicija?
Papildyta:QUOTE(Rico @ 2009 04 16, 10:54)
Mano ex, grynas lietuvis, saipesi kai per rugsejo 11d. lektuvai krito, na, nesoko is laimes, bet sake- taip jiem ir reikia

na, bet negirdejau, kad butu palinkes i terorizma
Man atrodo cia is tos serijos, kur kaimyno namas dega, tai svesti reikia, tiesiog antiamerikieciai- antivakarieciai ir pan.
kai rugsejo 11d. as sedejau pakraupus ir asaras liejau is baimes ir siaubo, vos kelios val nuo Niujorko, tai man mamos bendradarbe: issilavinusi moteris, dirbanti skyriaus vedeja savivaldybeje, atsiunte email'a, kad "taip tiems pasiputeliams amerikieciams ir reikia"