QUOTE(STT @ 2009 06 04, 12:15)
mjooooo
na štai.....
dėl adreso - TAIP - tikiu 100%, turi gerbiama vedėja tą manierą pasižiūrėt
beje, bova, kuriam mieste gyveni? Vilniečiai tik pinigų turi, pagal vedėją, jei ką

Kiti nelabai turi

o Trakuose, jei ką, gyvena tik vargšiukai ir mokėt tūkstančio neišgali
užtai važiuoja į Vilnių, moka po pusantro tūkstančio ir karališkai pagimdo
o dėl mokėjimų į kasą, tai turi tik VGN ir AK.
Trakuose to nėra.
del vilnaus geriau patyleciau

jau kurkur o ypac AK ne uz jokiu spinigus negimdyciau
QUOTE(STT @ 2009 06 04, 16:45)
oj, nu tik nelyginkim š su gr...
kas dėl kasos, taip padaryta, dėl atsakomybės viskas, nes jei kas atsitinka, atsako tas gydytojas, kurio realiai budėjimas yra. todėl ir padarė taip.
bet man apsimokėjo vistiek. Aš nemokėjau į kasą, nes su gydytoju puikiai viską suplanavom ir turėjom rezultatą. ir daviau pusantro tūkstančio ir tikrai nesigailiu... gimdymas buvo vertas to. aš mokėjau, nes norėjau turėt rezultatą, nebūčiau turėjus, nebūčiau mokėjus.
ir mokėjau tiek, nors 'stavkė' realiai mažesnė buvo. Mokėjau už tai ką gavau.

būtent
turi atsispindėti rūpestis, malonus bendravimas, puiki apžiūra ir tttttttttttt
o jum neatrodo,kad cia tema apie trakus
QUOTE(STT @ 2009 06 04, 19:30)
noriu pasakyti, kad bova giria gimdyklos personalą.
bet peikia priežiūrą po gimdymo. VAT
nors man buvo gera.
as is vis kiek supratau tai bova net negimde trakuose
Papildyta:
QUOTE(STT @ 2009 05 30, 21:23)
tikrai?
O jei tavo vaiką numarintų Trakų nerealieji?
kaip ir dauguma tariasi su gydytojais, moka pinigus, aš tą patį dariau AK. Ir, galiu pasakyti, gimdžiau gal net ir geresnėm sąlygom. Ir dėmesio buvo tikrai daug, gydytojas buvo tik su manimi visada, išeidavo keliom minutėm, kai būdavo ramu, leisdavo su vyru pabūti dviese.
Aišku palatoj gulėjau ne viena, nes AK remontas buvo, bet vyras buvo kiek norėjo, naktim man jo nereikėjo, nes labiau jo reikėjo sūnui namuose.
Ir aš buvau užtikrinta, kad jeigu kas, mano vaikui bus suteikta geriausia pagalba (dėl ko tikrai neesi užtikrintas Trakuose).
jau kuom kuom,tai geriausia pagalba AK buciau maziausiai uztikrinta
su tokia superine pagalba, sugebejo draugu najagimi, gerai isnesiota ir sveika numarinti
superine prieziura ane