Sveikos
Buvau ir aš šiandien nuvykus į Trakus apsižiūrėt. Kadangi man gresia CP, tai labiau domėjausi kaip ten viskas vyks cezario atveju. Tai vat, iš pat pradžių šnekėjom su vedėja Varijakojiene (tikriausiai taip rašos pavardė

), domėjausi ar aš iš Vilniaus tikrai be jokių nesklandumų galiu gimdyt Trakuose, tai pasak jos, bet kuri LR pilietė gali gimdyt bet kurioj LR ligoninėj, jokių spec. siuntimų nereikia. Bandėm taip taktiškai paklaust ar verta tartis su konkrečiu daktaru, tai ji davė suprast, kad prie CP vistiek ją iškvietinėja, net ir ne darbo metu, o jei planinis CP, tai tuomet jį atlieka jos darbo metu, tai taip suprask, kad be jos ir neišsiversiu, jei tariuos, tai taip ar taip tik su ja
Po to bendravau su akušere Aušra: VIP palata pas juos tik viena, tai čia laimės reikalas ar pakliūsi, o šiaip palatos yra dvivietės, prie CP vyrui leidžia nakvot nemokamai, prie natūralaus gimdymo, jei teisingai supratau, 60lt lova. Operacijos metu giminaičiam leidžiama viską stebėt pro operacinės stiklą. Po CP laikoma 4-5d., po naturalaus, jei viskas ok 2d.
Lankymo valandos neribojamos.
Tai tiek...