Įkraunama...
Įkraunama...

Akrilinė vonia

rinkausi tarp akrilines ir lieto akmens. pasirinkau pastaraji varianta - nesigailiu... ilgiau siluma laiko, nesalta ilipus, formu ivairove didele, valosi gerai...zodziu, labai patenkinta - vienintelis minusas, kad vyrukai sunkiai laiptais tempe lotuliukas.gif sunki be proto ax.gif o akriline kaip popierine tuo atzvilgiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 08 07, 08:29)
O tai ka tada pirkti? Akrilines braizosi, jau ne vienas zmogus tai sake. Akmens mases trukineja kampukai. Skarda fui. Turbut reiks tradicines ketaus vonios ieskotis.

Tikrai yra geros vokieciu firmos Kaldewei vonios. thumbup.gif Yra visokiu formu. Gamintojas duoda net 30 metu garantija. www.kaldewei.com
As pati turiu sios firmos vonia ir esu labai patenkinta. Beje, turejau progos keleta kartu pamatyti, kaip jas gamina. smile.gif Tai leme mano pasirinkima ir apsisprendima smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 08 07, 14:30)
rinkausi tarp akrilines ir lieto akmens. pasirinkau pastaraji varianta - nesigailiu...

O lietas akmuo smūgių nebijo g.gif
Atsakyti
Ar kas naudojates CERSANIT lenkiska akriline vonia? Ar esate patenkinti? ax.gif
Atsakyti
Pas mus akriline Ravak, vienintelis minusas kad pasibraiziusi jau sad.gif Kas neturit ir sakot kad pas kaimynus jau keli metai ir nesusibraiziusi neapsigaukite, ja isvalius blizga ir atrodo graziai, nesimato tu pabraizymu, ale viena dvi dienos ir tuoj pasimato pabraizymai, nu nebent esat pedantes ir vonia sveiciat kasdien, tai gal neaktualu biggrin.gif As kai nepedante tai greitai tie pabraizymai pradeda matytis, tenka daznai plaut doh.gif

O dabar kelsimes gyvent kitur, ir reikia vel mastyt kokia vonia pirkt, renkames tarp akrilines ir akmens mases, bet kad atsiliepimuu apie akmens mases nieko nera daug, kaip realiai kas ten, kokie minusai ir t.t.. ar nebus dar blogiau nei akriline g.gif

Kaip vandens siluma laiko tai man neaktualu as verdancciam kai maudausi man nesalta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 23 birželio 2011 - 10:47
pas mane Ravak, bet nesuprantu apie kokius braizymus ar minusus aplamai akrilinems voniom snekat? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 06 23, 10:45)
Pas mus akriline Ravak, vienintelis minusas kad pasibraiziusi jau sad.gif Kas neturit ir sakot kad pas kaimynus jau keli metai ir nesusibraiziusi neapsigaukite, ja isvalius blizga ir atrodo graziai, nesimato tu pabraizymu, ale viena dvi dienos ir tuoj pasimato pabraizymai, nu nebent esat pedantes ir vonia sveiciat kasdien, tai gal neaktualu  biggrin.gif  As kai nepedante tai greitai tie pabraizymai pradeda matytis, tenka daznai plaut  doh.gif

O dabar kelsimes gyvent kitur, ir reikia vel mastyt kokia vonia pirkt, renkames tarp akrilines ir akmens mases, bet kad atsiliepimuu apie akmens mases nieko nera daug, kaip realiai kas ten, kokie minusai ir t.t.. ar nebus dar blogiau nei akriline  g.gif

Kaip vandens siluma laiko tai man neaktualu as verdancciam kai maudausi man nesalta  lotuliukas.gif

O kiek laiko jūs jau turit tą vonią? Pas mus kol kas nesimato jokių pabraižymų. Naudojamės ja 5 žmonės kasdien. Šveičiu kas antrą dieną, anksčiau-kasdien smile.gif
Atsakyti
pas mane Ravako gentiana stovi, naudojames jau turbut ketvirti metai. du suauge ir didelis suo smile.gif
turim vandens filtrus, todel jokiu kalkiu ant jos neseda, na ir plaunu as ja gal kas pora savaiciu... issimaude vandeniu nupilam ir tiek, nezinau ka ten kas antra diena sveisti blush2.gif
kai jau valau suslapinu visa, papilu pienelio valomojo ir su kempine nuvalau visa, pieneli nuplaunu ir vualia.
del susibraizymu, tai nepastbeejau kad ten kazkas braizytusi, o gi suni virs 30 kg maudom, vienintele turi tokia 3 mm duobele ismusta, bet ji jau buvo kai pastatem, nezinau ar nusipirkom su ja, ar meistrai kazka prichalturino...
beja zinau kad yra poliravimo kazkokia pasta akrilinems vonioms, kuri nuima pabraizymus. tik nezinau kiek gilius. ravakas siulo man atrodo kaip paslauga - tipo atvaziuosim atnaujinsim, tik mokekit kazkiek. va jeigu tos pastos patiems gauti smile.gif as isivaizduoju kazkas panasaus i auto poliravima turetu buti.
Atsakyti
Sveikos , reikia patarimo ax.gif
Renkuosi vonią ir svarstau tarp: Villeroy & Bosch - quaryl medžiagos, PAA - lieto akmens, Vispool - lieto akmens, Aquator - akrilinės. Pigiausia Vispool, O visos kitos kaip ir maždaug panašiomis kainomis. Gal turite kažkokių patarimų, kurią geriau rinktis? Esate susidūrę su gamintojais ir pan. ? Laukiu Jūsų nuomonių , nes pačiai sunku apsispresti doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

susidūrėm su keista problema ir labai įdomu ar kam dar taip pat buvo ir kaip šią problemą sutvarkyti,ar aplamai įmanoma.Taigi,atvežė mums vonią,ji akrilinė,pastatė,viskas kaip ir būtų neblogai,bet ėjus i vonios kambarį sklinda nemalonus nuo jos kvapas,net nežinau kaip jį apibūdinti,bet baisiausia buvo,kai paleidau karštą vandenį,galvojau pasilepinsiu,tai taip pradėjo eiti kvapas aštrus,kad baisu,kaip kokioms kapinių gėlėm ir labiausiai eina nuo tos šoninės panelės,jau negana,kad ji ir taip man nepatinka,o dar šitokia problema,net veida pradėjo graužti nuo tokio aštraus kvapo garų...
Ar kam taip yra buve???
sad.gif ohmy.gif g.gif doh.gif
Atsakyti
Vadinasi,čia mums vieniems tokia problema,va ir nauja vonia vadinasi,pyktis ima,čia juk ne medžiaga,kad išskalbti ir pasibaigtų visos problemos schmoll.gif
Atsakyti
Kokia cia vonia su tokiu kvapu? blink.gif
Pasmus ravak akriline stovi jokio kvapo, dabar akmens mases pirkom kazkokia irgi jokio kvapo.. nuo paneliu taip pat kvapo ner g.gif
Atsakyti