Įkraunama...
Įkraunama...

Geriamas vanduo į namus

Man tai keista, kai perkamas vanduo buteliuose. Kuo jis ypatingas. Juk daugelis iš mūsų turim normalų vandenį butuose iš čiaupo. Man va patiko straipsnis apie kieta vandeni ir mitus susijusius su juo - daug pasakantis:

http://www.alfa.lt/s...11-04-21_15-53/
Atsakyti
Reikia patarimo is naudojanciu ir zinanciu siek tiek apie vandeni is buteliu dideles talpos. KURI RINKTIS??? Zalia giria? Eden? ar dar koki? Neptunas beturi.... Saltinio vandeni rinktis ar geriama vandeni?

(komentaru, kad is ciaupo vanduo geras, aciu, bet nereikia, nes pas mus is ciaupo bega negeras vanduo smile.gif tyrimais irodyta, ir ne filtrus prekiaujanciu asmenu biggrin.gif netinkamas maistui naudoti sulinio vanduo)

buciau labai dekinga, jei padetumete issirinkti 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2013 04 16, 13:21-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2013 04 16, 13:21)
Reikia patarimo is naudojanciu ir zinanciu siek  tiek apie vandeni is buteliu dideles talpos. KURI RINKTIS??? Zalia giria? Eden? ar dar koki? Neptunas beturi.... Saltinio vandeni rinktis ar geriama vandeni?

(komentaru, kad is ciaupo vanduo geras, aciu, bet nereikia, nes pas mus is ciaupo bega negeras vanduo smile.gif tyrimais irodyta, ir ne filtrus prekiaujanciu asmenu biggrin.gif  netinkamas maistui naudoti sulinio vanduo)

buciau labai dekinga, jei padetumete issirinkti  4u.gif


Mane irgi labai domintu koki vandeni reiketu rinktis, niekaip neapsisprendziu, patarkite kas turite patirties 4u.gif
Atsakyti
Sveiki norejau pasiteurauti koki vandeni geriate?Ar esate girdejusios apie jonizuota sarmini vandeni mes turime jonizatoriu naudojame visa seima labai patenkinti tiek skoniu tiek jo galia biggrin.gif
Atsakyti
Geriam paprasta vandeni is ciaupo, darbe turiu galimybe gerti sarmini vandeni biggrin.gif Vanduo kaip vanduo, skonis nesiskiria
Atsakyti
Gertume vien šaltinio vandenį, bet arti Klaipėdos šaltinių ,deja, nėra. unsure.gif
Atsakyti

krano vanduo, jūs baikit jumorą,,,,,,,,,,,,,,,krano vandenį apdyrba torsioniniais laukais, labai sveika žmogui, paskui stebisi žmonės iš kur tiek avinų vaikšto gatvėmis..

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 09 16, 12:12)
<p>krano vanduo, jūs baikit jumorą,,,,,,,,,,,,,,,krano vandenį apdyrba torsioniniais laukais, labai sveika žmogui, paskui stebisi žmonės iš kur tiek avinų vaikšto gatvėmis..</p>

tu pati suvoki ką čia prirašei? sugadinai žmonėms temą
Atsakyti