Įkraunama...
Įkraunama...

Geriamas vanduo į namus

Vilniaus miesto Tarandės, Bajorų ir Balsių rajonų gyventojai po dvejų metų galės gerti švarų ir kokybišką vandenį.
http://vilniaus.dien...s-vanduo-121986
Atsakyti
Kažin kaip yra Kaune su tuo SIDABRINGU vandeniu? gal žinote kur įsigyti? alc.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2008 07 09, 11:47)
ar ne geriau būtų statytis filtrą? mes pasistatėm po kriaukle, su atskiru kraniuku. vanduo labai skanus, kalkių 0, žodžiu esam labai patenkinti smile.gif


Labsas vakaras. Tai pat norime pasistatyti filtra po kriaukle. Nes girdejau gerus atsilepimus. O gal zinot kokia firma tai daro...?
Atsakyti
Kaune yra tokia imone Sopija, turi ir puslapi savo, pas juos tos filtravimo sistemos geros, aptarnavimas bet kada vakare, ar savaitgali. Ir kaina tikrai maža, net tik ateja i rinka. Rekomenduočiau, bent jau pažiureti kas per daiktas.
Atsakyti
kai atsirado mazas vaikas namuose, pagalvojau, kad reikia svaresnio vandens. Pradzioj pirkau Zalia giria arba Rasa geriamaji vandeni, bet nuo ju arbatinukyje daugiau kalkiu lieka nei nuo vandnes is krano doh.gif ir ka jie i tuos butelius pila doh.gif
Kaune centre vanduo nera blogas, bet nera ir labai geras

bandysiu ieskoti padoraus filtro, gal kas turit sbande ax.gif
Atsakyti
O neapsimoketu labiau pirkti BRITA filtra ir filtruoti vandeni is krano? g.gif
as dabar paskaiciau tai vienas filtras gali iki 160 litru perfiltruot, ar tiesa cia? man kazkaip daugokai g.gif

bet jei taip tai 160 litru - ~20 lt, tai vienas litras = 0,125lt
Atsakyti

 i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
mes dauguma geriame rugstinta vandeni, o manau, kad geriausiai organizmui tinka sarminis vanduo, cia ko truksta musu organizmui ax.gif
Atsakyti
na šiandien įsigijome iš tyrumas.lt komplektuką su pompa.. už 19l 8lt jai su pristatymu 10lt.. smile.gif norėjau paklaust gal žinote kokių nors gaubtų tam buteliui? pintų ar pan.?
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2005 08 11, 00:47)
Pas vyrą darbe taip pat naudojo atvežamą vandenį ir nutarė patikrinti jo kokybę.Nuvežė,kad ištirtų vandenį iš čiaupo ir iš butelio,o atsakymas buvo toks ,kad vanduo iš čiaupo žymiai švaresnis. g.gif Nepasitikėkite reklamomis. smile.gif

Pritariu, kad vanduo iš vandentiekio nėra blogas, nes jis nuolatos stebimas ir tikrinamas. O parduotuvėse visokio š.. pilna, pasitikėjimo tokiems vandenims neteikiu.
Atsakyti
Prisipilu vandens iš krano ir užšaldau kameroje.Po paros jau išimu,kad atitirptų-dugne matosi kažkokios neaiškios balkšvos nuosėdos.Perleidžiu per BRITĄ ir ramiai geriu.
Kartą netyčia garaže užšalo pirktinio vandens butelis-kai atitirpo taip pat matėsi dugne nuosėdų. unsure.gif

Pamėginkit,šaldytas vanduo-daug sveikiau,negu virintas ir skanesnis.Žinoma tai savotiška terleckynė,bet kas turi noro-atras ir laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes o kaip del Neptuno sako kad jis gariausias ir skaniausias. Bet aisku ir brangiausias norim i mokykla i klase uzsakyti tai net nezinau nes zalia giria tai siulo labai jau geras kainas bet atsiliepimu tai ne kokiu prisiklausiau.....
Atsakyti