Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsija

Labutis visoms 4u.gif

Su praėjusia mamos diena wub.gif wub.gif wub.gif

Ligoniukams daug sveikatytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(mameliukas @ 2009 05 04, 08:08)
mes kartą per metus darom vidaus organų echoskopiją , kiek gydytoja aiškino, kad deepakinas gali veikti kiaušides, skatinti cistų formavimą.... kai pirmą kartą išrašė siuntimą pas ginekologą, merginai gal 10 metų nebuvo, tai man šokas buvo... žiūri tik su echoskopu.... kiuašides , gimdą, reikia būtinai su pilna šlapimo pusle, na bet turbūt iš savo patirties žinote.... taip pat inkstus, kepenis, blužnį ir kita pažiūri..... tada ramiau....
pas mus tik vis limfocitai didoki.... o visa kita - OK....

kaip sekasi ligoniukam bacilas naikinti? aš kai prisiklausiau apie tą kiaulių gripą, tai baimė apėmė....
mes su dukra vakar maudimosi sezoną atidarėm ... KAIFAS...

g.gif pirmą kartą girdžiu, kad reikia pas ginekologą lankytis doh.gif dar nauja pora kaliošų jeigu ką nors prisiauginom unsure.gif

Domicele, ryt važiuoju su mažium į Kl pas Maskolenkaitę ir pasiklausiu dėl Ievos ir aktyvuoto kalcio davimo, jeigu duos palaiminimą jo gėrimui ar galėčiau užlėkt pas jus dėl jo įsigijimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iquana @ 2009 05 04, 09:36)
O geras, tai smagu kad gerėja  thumbup.gif

thumbup.gif tik bijau prisikarksteti
Atsakyti
Jai Klaipėdoje eisite pas vaikų ginekologę tai siūlyčiau gydytoją Šlepavičienę,labai gera gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2009 05 04, 08:50)
Labutis visoms  4u.gif

Su praėjusia mamos diena  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ligoniukams daug sveikatytės  4u.gif  4u.gif  4u.gif
g.gif pirmą kartą girdžiu, kad reikia pas ginekologą lankytis  doh.gif  dar nauja pora kaliošų jeigu ką nors prisiauginom  unsure.gif

Domicele, ryt važiuoju su mažium į Kl pas Maskolenkaitę ir pasiklausiu dėl Ievos ir aktyvuoto kalcio davimo, jeigu duos palaiminimą jo gėrimui ar galėčiau užlėkt pas jus dėl jo įsigijimo  ax.gif

zinoma zinoma smile.gif siaip tai as juo gi neprekiauju, bet parodysiu kur galima gauti biggrin.gif parasysiu tai i AZ savo mobilu, suskalbesim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2009 05 04, 10:03)
zinoma zinoma smile.gif  siaip tai as juo gi neprekiauju, bet parodysiu kur galima gauti biggrin.gif parasysiu tai i AZ savo mobilu, suskalbesim mirksiukas.gif

blush2.gif tai ir turėjau omenį parodyt kur gaut ax.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai čia kiniečių produktai,kad jie man nelabai yra ir geresnių.
Atsakyti
QUOTE(berta4 @ 2009 05 04, 10:49)
Tai čia kiniečių produktai,kad jie man nelabai yra ir geresnių.

ir aš taip galvoju.
mūsų lietuviški gaminiai yra analogiški, tik kaina 4k mažesnė, o poveikis vienodas, tik reklama daug ką daro...

Domicele, tu man Cordicepso taip ir neparašei kiek sudėtyje yra tavo naudojamuose preparatuose.
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2009 05 04, 09:50)
Labutis visoms  4u.gif
g.gif pirmą kartą girdžiu, kad reikia pas ginekologą lankytis  doh.gif  dar nauja pora kaliošų jeigu ką nors prisiauginom  unsure.gif

kažkaip nesupratau, čia apie ką????

mus tai vietinė neurologė siunčia visur kur reikia ir kur nereikia - kur tik nebuvom per visą ligos laikotarpį..., pas akių - 2 kartus, akių dugna ir visa kita žiūrėjo, pas - odos buvom- nes apgamai nepatiko jai, pas ginekologus buvom, pas gerklų buvom, pas hematologą buvom.... aš nueinu ir sakau " atėjau, nes vaistai baigėsi.... ir prasideda.... dar ten ir ten Jums reikia." ... gal ir gerai, kad taip išsamiai stebi, bet dukrai tai jau pikta, nes ji sveika jaučiasi.....
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 05 04, 09:53)
Domicele, tu man Cordicepso taip ir neparašei kiek sudėtyje yra tavo naudojamuose preparatuose.

oijjjj sorry.....visai pamirsau blush2.gif blush2.gif doh.gif doh.gif paziuresiu butinai, atsinesiu i darba buteliuka biggrin.gif
siaip tai mes ji jau sugerem, dabar darom pertrauka, o sekmadieni eisim ziuretis akiu pas ta pati latvi blink.gif ziuresim ka pasakys, kalci tai vis dar geriam
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 05 04, 10:53)
ir aš taip galvoju.
mūsų lietuviški gaminiai yra analogiški, tik kaina 4k mažesnė, o poveikis vienodas, tik reklama daug ką daro...

sudėtis tai panaši, tik santykis ne toks schmoll.gif lietuviškam kordisepse kordisepso beveik nerasta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 05 04, 11:49)
sudėtis tai panaši, tik santykis ne toks  schmoll.gif  lietuviškam kordisepse kordisepso beveik nerasta  blush2.gif

tai vat, rytoj atsinesiu buteliuka ir sulyginsim su lietuvisku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 05 04, 12:49)
sudėtis tai panaši, tik santykis ne toks  schmoll.gif  lietuviškam kordisepse kordisepso beveik nerasta  blush2.gif

kas tau sakė, kad nerasta?
pati žiūrėjai ar pasakė platintoja Tianši?

parašykite kiek jūsų yra, aš parašysiu kiek lietuviškame (duoti reikia po 1/2 kapsulės, nemanau, kad taip jau labai jo ten mažai, kad viso negalima vaikui).

"VIENOJE KAPSULĖJE YRA: Kininių kordicepsų (Cordyceps sinensis) ekstraktas 500 mg"

user posted image

APRAŠYMAS
Papildyta:
Tianshi tinklapyje neparašyta kiek, bet iš pakuotė įžiūriu, kad lyg ir 0,5g

tai čia yra tie patys 500mg.
Atsakyti