mums jau dauggg geriau, galima sakyti kad ir sveika
Labas rytas,
ir be jokių antibų apsėjom
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 05 06, 10:42)
Labas rytas,
ir be jokių antibų apsėjom 
smagu skaityti, kad isisukote
mano pana tai regis irgi issveiko, bet saugau, kad ir vel pries ligonines nesusirgtu..
milka, gal zinai ar bus nuo 05-18 Endziniene?? gal ka sake ar kur nesiruosia isvykti
pasiskambinau jai, tai negalejo kalbeti, sake dabar yra Latvijoj, sake bus kita savaite iki penktadienio t.y. iki 05-15, o mes turim vaziuoti 05-18
nenorejau daugiau trukdyti, tai skambinsiu pirmadieni, bet pagalvojau, gal tu ka zinai?
pasiskambinau jai, tai negalejo kalbeti, sake dabar yra Latvijoj, sake bus kita savaite iki penktadienio t.y. iki 05-15, o mes turim vaziuoti 05-18
nenorejau daugiau trukdyti, tai skambinsiu pirmadieni, bet pagalvojau, gal tu ka zinai?
QUOTE(Domicele @ 2009 05 06, 11:28)
milka, gal zinai ar bus nuo 05-18 Endziniene?? gal ka sake ar kur nesiruosia isvykti
Man tik sakė, kad 6 d. išvažiuoja. Kada grįš nežinau
Tu į skyrių paskambink ir pasiklausk
Sveikos.Mumi sake, kad Prof. ant LT bus geguzes 11-14 dienomis. Konferencijose ji.
sveikos mergaitės, kaip jūs laikotės, mes 20 gegužės užsirašėm pas Endzinienę konsultacijai, pažiūrėsim ką pasakys. o šiaip mums būdavo per mėnesį po 20-25 priepuolius, dabar kažkur 12-15 per mėnesį ir beveik visi naktiniai, vienas kitas dienos metu pasitaiko
Mums du paskutinius mėnesiu prieš atsigulant į skyriu per mėn būdavo apie 50 priepuolių, taip pat tik naktimis. Padidinus dozes situacija pagerėjo. Tik aukšta temperatūra išprovokavo zarazas
O dabar kai temperatūrą numušėm ir priepuolių nėr
Labas rytas, panelės,
na tik kelias dienas buvau be kompo (trumpos Bonifacijaus atostogos) ir vos radau temos galą... Išaiškėjo, kad ne aš viena nieko apie kepenų fermentus nežinau... Išsitingėjom, tai šiandien paną į darželį rėkiančią nuvedžiau.... Ai, gi jau "pridaviau" panelę į mokyklą. Tai vat laukiam vasaros, domimės kuprinėmis ir kitais pirmoko atributais.... tai tokios naujienos, neskaitant nesibaigiančio karo su skruzdėlėmis, su kuriomis jau imam sutarti- jos pasirodo tik naktį, kad mums į akis nekristų...
na tik kelias dienas buvau be kompo (trumpos Bonifacijaus atostogos) ir vos radau temos galą... Išaiškėjo, kad ne aš viena nieko apie kepenų fermentus nežinau... Išsitingėjom, tai šiandien paną į darželį rėkiančią nuvedžiau.... Ai, gi jau "pridaviau" panelę į mokyklą. Tai vat laukiam vasaros, domimės kuprinėmis ir kitais pirmoko atributais.... tai tokios naujienos, neskaitant nesibaigiančio karo su skruzdėlėmis, su kuriomis jau imam sutarti- jos pasirodo tik naktį, kad mums į akis nekristų...
QUOTE(milka@ @ 2009 05 06, 21:37)
Mums du paskutinius mėnesiu prieš atsigulant į skyriu per mėn būdavo apie 50 priepuolių, taip pat tik naktimis. Padidinus dozes situacija pagerėjo. Tik aukšta temperatūra išprovokavo zarazas
O dabar kai temperatūrą numušėm ir priepuolių nėr 
labas rytas,mergelytes,
kaip begyvenat? Ligoniukai matau jau sveiksta
.
Apie tuos kepenu fermentus pasirodo ir as nieko konkretaus nezinojau
...
Mano vaikiui priepuoliai kartojasi,reiks registruotis pas neurologe-pasikalbejimui.Siaip jam gali buti ir brendimo itaka,kaip ne kaip tuoj 14 metu sukakos
.Dickis jau....
Mano vaikiui priepuoliai kartojasi,reiks registruotis pas neurologe-pasikalbejimui.Siaip jam gali buti ir brendimo itaka,kaip ne kaip tuoj 14 metu sukakos
QUOTE(munyte @ 2009 05 07, 08:15)
labas rytas,mergelytes,
.
...
.Dickis jau....
kur jus gydotes?
QUOTE(Domicele @ 2009 05 07, 10:41)
kur jus gydotes?
jei vaziuojam i Kauna tai pas Endziniene,o Siauliuose pas vietine neurologe Grendaite...