Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsija

Labas rytas ,

su gražiu,bet žvarboku rytu,mergaitės,

gal šis rytas bus geresnis,nei praėję.....

Tikekimės....
Atsakyti
iš dvynių gyvenimo:

Lėkštėn dedu koldūnus, įsideda grietinės, atpjaunu gabaliuką sviesto...
Laurynas domisi:
-koks riebumas??
sakau, kad nežinau, nes sviestas kaimiškas...
-kokie 40% bus?
-bus 82%.-sakau.
-o angliavandenių kiek?
-nėra
-o tai sesei galima!

dietos pasekmės...analizuoja jie man maistą ir skaičiuoja, kiek Brigitai būtų galima to ar ano suvalgyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 16, 13:32)
iš dvynių gyvenimo:

Laurynas domisi:
-koks riebumas??
-kokie 40% bus?
-bus 82%.-sakau.
-o angliavandenių kiek?
-nėra
-o tai sesei galima!
dietos pasekmės...analizuoja jie man maistą ir skaičiuoja, kiek Brigitai būtų galima to ar ano suvalgyti tongue.gif

Rūpinasi broliai sesute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Buriuke @ 2009 04 16, 14:53)
Rūpinasi broliai sesute  smile.gif

rūpinsi, domisi, klausinėja kas ir kaip...
na jie nuo pat pradžių žinojo, kad ji serga, žino kaip traukulys atrodo ir ką daryti reikia
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 16, 14:32)
iš dvynių gyvenimo:

Laurynas domisi:
-koks riebumas??
-kokie 40% bus?
-bus 82%.-sakau.
-o angliavandenių kiek?
-nėra
-o tai sesei galima!

Šaunuoliai broliai rūponasi sese thumbup.gif

Kaip jūsų kosuliukai ar gerėja jau ?
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2009 04 16, 15:03)
Šaunuoliai broliai rūponasi sese  thumbup.gif

Kaip jūsų kosuliukai ar gerėja jau ?

dėkui, gerėja.

visti suveikė ir antibiotikai ir ventolinas.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 16, 14:32)
iš dvynių gyvenimo:

Laurynas domisi:
-koks riebumas??
-kokie 40% bus?
-bus 82%.-sakau.
-o angliavandenių kiek?
-nėra
-o tai sesei galima!

wub.gif
QUOTE(Rustė @ 2009 04 16, 15:28)
dėkui, gerėja.

visti suveikė ir antibiotikai ir ventolinas.

mes šiandien irgi gavom ventolino (pati išsiprašiau blush2.gif ) ir ospamoxo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(varlele @ 2009 04 16, 10:41)
Labukas visoms...
doh.gif  kas cia su tom  ligom... varykit jas lauk. Nu neimanoma...Ruste, o gal pas jumi per dregna?
Vilkra, kur musu geles? jau gal nuzydejo?? mirksiukas.gif  kur tas bizniukas?

Gėles rausim sekmadienį.... Dar nežydi, tokiu oru ir nežydės... Biznis bus.. niekur jis nedings.smile.gif . Pana jau savo pinigus skaičiuoja

Taigi raportuoju apie vakar dienos apsilankymą klinikose: neguldo mūsų ir vaistų nemažina: iki mokyklos sakė reikia vaistus palikti. Paėmė kraują- rezultatai šiandien. Laukiu, kad nesumastytų dozės didinti.

tai tiek
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2009 04 17, 07:38)
Gėles rausim sekmadienį.... Dar nežydi, tokiu oru ir nežydės... Biznis bus.. niekur jis nedings.smile.gif . Pana jau savo pinigus skaičiuoja

Taigi raportuoju apie vakar dienos apsilankymą klinikose: neguldo mūsų ir vaistų nemažina: iki mokyklos sakė reikia vaistus palikti. Paėmė kraują- rezultatai šiandien. Laukiu, kad nesumastytų dozės didinti.

tai tiek

nu jei taip sakė, vadinasi reikia 4u.gif neliudėkit labai dėl to
Laba diena visoms mirksiukas.gif
Ruste, kaip Brigita? mums Ventolinas labai padeda
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 04 17, 16:19)
nu jei taip sakė, vadinasi reikia  4u.gif  neliudėkit labai dėl to
Laba diena visoms  mirksiukas.gif
Ruste, kaip Brigita? mums Ventolinas labai padeda

Ventolinas , pasirodo, nieko negydo, o tik plečia. va ir nežinojau, kad negydo...
paskyrė toliau inhaliuoti Ventoliną+ hormoninius vaistus nuo astmos sad.gif irgi inhaliuoti - tas tai gerai, nes gerti jau man ji nebenori labai...antibus dar pratęsė, sakė maža 10d swoon.gif

trečiadienį eisim vėl, klausys plaučius ir tada spręs ar reikia tyrimo dėl mikoplazmų, nes neaišku dėl ko čia kartojasi tiek astminiai bronchitai, ar čia alergija kam nors, aš šiaip infekcijos kabinėjasi...
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 17, 23:20)
Ventolinas , pasirodo, nieko negydo, o tik plečia. va ir nežinojau, kad negydo...
paskyrė toliau inhaliuoti Ventoliną+ hormoninius vaistus nuo astmos sad.gif irgi inhaliuoti - tas tai gerai, nes gerti jau man ji nebenori labai...antibus dar pratęsė, sakė maža 10d swoon.gif

trečiadienį eisim vėl, klausys plaučius ir tada spręs ar reikia tyrimo dėl mikoplazmų, nes neaišku dėl ko čia kartojasi tiek astminiai bronchitai, ar čia alergija kam nors, aš šiaip infekcijos kabinėjasi...

plečia bronhus kad lengviau kvepuoti būtų, todėl dar papildomai ir antibiotikai eina.
Mes pirmadienį einam pas gyd., bet ji mums plaučiuose nieko negirdi, tik pagal kosulį tai vaje koks bronchitas, tik va kai nueinam pas gyd ji gi nekosti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 04 18, 07:32)
plečia bronhus kad lengviau kvepuoti būtų, todėl dar papildomai ir antibiotikai eina.
Mes pirmadienį einam pas gyd., bet ji mums plaučiuose nieko negirdi, tik pagal kosulį tai vaje koks bronchitas, tik va kai nueinam pas gyd ji gi nekosti  doh.gif

na, merginos ir įsisirgot, net baisu skaityti... sveikit ir kuo greičiau.

Mano panelę nuo dažnų peršalimų išgelbėjo reabilitacijos kursas.Šilainių poliklinikoj. Mėnesį mergiotę teko pavažioti į polikliniką, bet rezultatai liuks. Nežinau, kaip Šauliuose, bet Vilniuje tikrai turėtų toks gydymo būdas turėtų būti. Ir mums nekainavo- tik kiek transportas... Jau rašiau, kad panelės encifologramai neguldė, tik ištyrė vaisto koncetraciją . Pasirodo, koncentracija vos siekia minimumą, bet dozės nedidino- sako lai savaime išauga, jei nekils problemų (kad taip ir būtų)- kitąmet -ligoninėn, tyrimai ir jei Viskas gerai (tfu tfu, ir į medį tris kartus), nuims vaistus.
dabar pana siaučia lauke uošvijoj, reiks namo varytis ir migdyti... O aš einu ridikų ravėti kanus į šiltnamį kišti, ir tvarką su lelijom ir kardeliais daryti....
Atsakyti