Įkraunama...
Įkraunama...

Gerosios Vilties vidurine

Gal kas apie ja ka nors daugiau zinotu? Mano kriksto sunelis su tevais persikelia gyventi i nauja buta, pagal gyv. vieta jam reiketu lankyti G.Vilties vidurine (Vilniuje). Beje, persikelimas realiai ivyks kazkur po Naujuju metu, ne anksciau, net nezinome, ar verta siais metais keisti mokykla, ir jei keisti, tai kada, ar dabar, ar jau persikelus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 25 rugpjūčio 2005 - 10:25
Aš pati lankiau šią mokyklą ...prieš šešis metus... ax.gif
Bet man patiko. Buvo labai gerų mokytojų (ta prasme kvalifikuotų pedagogų thumbup.gif )

Tai į VU įstojau be jokių korepetitorių rolleyes.gif

Na, bet kaip ir rašiau, visa tai buvo prieš šešis metus.

P.S. Tiesa paskui joje dar mano sesuo mokėsi ir brolis (broliukas dar tebesimoko).
Tai nesiskundė. Tikrai gerai paruošia mokinius.
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2005 08 25, 10:24)
Gal kas apie ja ka nors daugiau zinotu? Mano kriksto sunelis su tevais persikelia gyventi i nauja buta, pagal gyv. vieta jam reiketu lankyti G.Vilties vidurine (Vilniuje). Beje, persikelimas realiai ivyks kazkur  po Naujuju metu, ne anksciau, net nezinome, ar verta siais metais keisti mokykla, ir jei keisti,  tai kada, ar dabar, ar jau persikelus.

Tai mokykla, turinti sustiprintą muziką bei sustiprintą dailę. Galbūt viena iš nedaugelio, kurią pabaigus vaikas gauna vairuotojo pažymėjimą, nes yra automobilizmo pamokos. Vyksta daug būrelių, o ir direktorius visada yra tėvų ir vaikų pusėje. O į kelintą klasę eis krikšto sūnelis?
Atsakyti
mum šita mokykla irgi pagal gyvenamą vietą priklauso, dauguma mano namo vaikų renkasi tarp šitos ir Basanavičiaus vidurinės. Mano laikais gerosios vilties mokykloj buvo dauguma labai seni mokytojai ir pats mokyklos pastatas kažkokių senų laikų, palyginus su Basanavičiaus mokykla, mano viena draugė neseniai šią mokyklą baigė.. dažnai ten lankydavausi, na kas iš tos sustiprintos dailės, na nebent į dailės akademiją ruošiatės stot.. man tai ten kažkokia atskira respublika atrodo, jei dar šitam rajone gyvensiu, tai tikrai savo vaiko ten neleisiu. Dar nepatinka, kad ant didelio kalno, vaikai ten čiuožinėja žiemą po pamokų..
Atsakyti
QUOTE(raja @ 2005 09 30, 09:47)
O į kelintą klasę eis krikšto sūnelis?


jei siais metais eitu [kol kas lanko senaja mokykla ir persikraustymo vargams galo krasto dar nematyti], butu antrokas, kitamet - treciokas
Atsakyti
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 10 12, 09:00)
man tai ten kažkokia atskira respublika atrodo,


gal galetumete detalizuoti, ka turejote omeny?
Atsakyti
Mes gyvename taip, kad savo dukrą, kuri kitąmet bus pirmokė, galime vesti ir į Basanavičiaus ir į Gerosios Vilties mokyklas. Vesiu į Gerosios Vilties.
Kodėl?
GV pagrindinė anglų kalba, o B – prancūzų (anglų grupės yra, bet reikia gero blato, kad ten patektum).
Į abi mokyklas einant reikia pereiti gatvę mums, tačiau į GV einant švieoforas dega ilgiau, eina visada daug ar bent keli žmonės, o į B einant dega trumpai žalia ir pastoviai nėra žmonių perėjoje.
Iki 2011 metų abi šios mokyklos bus reorganizuotos į pagrindines, o Konarskio g. rusų mokykla taps gimnazija šių mokyklų mokiniams (taigi susitiks bet kuriuo atveju).
Sesers abu vaikai eina į GV, specialiai iš kito mikrorajono važinėja ir patenkinti. Ta sustiprinta dailė aišku erzina - keramika jiems būna, bet ką darysi? Antrokai jau anglų kalbos mokosi, o trečioje klasėje jie bus antroje pamainoje. (Antros pamainos mane iš viso nervina – vaikų ir tėvų kankinimas).
O kalnas man niekuo netrukdo. Į jį kopti sunku bus. Bet kaip gražu žiūrėti, kaip vaikai ant kuprinių žiemą namo čiuožia:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rucikas: 19 spalio 2005 - 15:41
mokyklą baigiau prieš 10 metų. mokiausi šioje mokykloje. taigi mano laikas mokytojai buvo seni ir jei ten niekas nepasikeitė, tai savo vaikų tikrai neleisčiau. ir net negalėčiau konkrečiai įvardinti priežasčių kodėl neleisčiau bet neleisčiau. tiesiog kai kurie mokytojai sugebėjo labai jau smarkiai apkartinti gyvenimą ir net tiesiogine žodžio prasme sugadinti sveikatą (paveikti psichologiškai). Bet negaliu pasakyti kaip dėl pradinių klasių, nes pradinėse mokiausi kitur.
Atsakyti
Mano vaikai mokėsi GV mokykloje kol gyvenome tame rajone . Stipri mokykla savo pedagogais ir užklasine veikla .
Atsakyti
Mokiausi šioje mokykloje. Stipri mokykla, labai gerai paruošia ir išugdo 4u.gif Buvo daug senų, bet gerų mokytojų. Gerų, ta prasme, kad senų pažiūrų, griežtokų, bet mylinčių savo darbą ir besistengiančių iš vaikų išspausti viską thumbup.gif Iki šiol juos prisimenu su didele meile. Žinoma, nežinau, kaip dabar ten. Mokiausi jau prieš 8 metus rolleyes.gif
Atsakyti
O gal kas turite pirmokei uniformą parduoti šios mokyklos, nes niekas neįspėjo, kad siuvykloje užsakymai tik iki 07.01 priimamai, ir liko vaikas be uniformos doh.gif
Atsakyti
Mano vaikai ten mokosi,ir labai jiems ten patika.Abu muzikinėse klasėse,o keramokos užsiėmimus dukra lankė papildomai kaip būrelį.Vienintelė problema buvo-ten dirba pageriantis biologijos mokytojas,kurio dėl kažkokių neaiškių priežasčių negali iš ten iškarpštyti.Tai tuos metus,kai jis dėstė mano vaikams,nusiskundimų buvo-tyčiojimosi prasme.O mokytojai,kiek teko bendrauti,nėra seni,ir auklėtojos jaunos.

Dėl uniformos-ten yra keli variantai.Maniškiai nešioja liemenes,kitose klasėse mačiau švarkai yra,o pradinėse klasėse mergaitės su sarafanais vaikšto.Nėra ten didelės tragedijos,jei be uniformos vaikas vaikšto.Turiu išaugtą dukros liemenę,ją siuvom dukrai,kai ji buvo 4 ar 5 klasėj.
Atsakyti