Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika, 4 tema

QUOTE(Blueta @ 2009 05 09, 19:16)
Nu bet kokia saunuole,sakes  wub.gif
Tavo trynukams tik PENKI menesiai,o tu paemei ir susitvarkei pilvuka nieko nelaukus  4u.gif
Kaip sekasi dabar su jais tvarkytis?
sekmes !!!!!

Kokia cia saunuole irnesakyk.gif Tiesiog visada buvau liekna ir dabar negalejau susitaikyti su tokiu pilvu.
Neblogai sekasi...kuo toliau tuo smagiau darosi biggrin.gif
Atsakyti
Labuka paneles? 4u.gif
Kaip sekasi? Kaip nusiurbimai laikosi? biggrin.gif
Ar negrizta riebaliukai? blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
Na man dartas ne nusiurbimas o plastika, bet man mano pilvas labai patinka thumbup.gif Nors dar patinimas ir sukietėjimas per vidurį laikosi bet vistiek jau matosi rezultatas. O skausmai kurie buvo kaip užėjo paslaptingai taip ir praėjo.
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 05 11, 00:20)
Labuka paneles?  4u.gif
Kaip sekasi? Kaip nusiurbimai laikosi?  biggrin.gif
Ar negrizta riebaliukai?  blush2.gif  unsure.gif

sveika senai matyta 4u.gif
lyg ir negrizta kolkas biggrin.gif ir celiulitas dar nelenda, tikiuosi gal ir neislys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 05 11, 08:20)
sveika senai matyta  4u.gif
lyg ir negrizta kolkas  biggrin.gif ir celiulitas dar nelenda, tikiuosi gal ir neislys  bigsmile.gif

pas mane ant koju nemazai jo, kazi ka reik daryt? Apsileidau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 05 11, 07:20)
sveika senai matyta  4u.gif
lyg ir negrizta kolkas  biggrin.gif ir celiulitas dar nelenda, tikiuosi gal ir neislys  bigsmile.gif

Labuka 4u.gif
aga biski apleidau (*)(*) temele ax.gif dbr sedziu nosies plastikos temoj biggrin.gif
kaip sakoma viena beda ne beda smile.gif
Visko noriu, turbut busiu uzsikretusi op liga biggrin.gif blush2.gif
Dziugu, kad laikosi kaip po ir tikekimes neataugs... ir viskas bus taip toliau graziai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Beatuk @ 2009 05 11, 08:25)
pas mane ant koju nemazai jo, kazi ka reik daryt? Apsileidau  g.gif

Sportas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 05 11, 17:31)
Labuka  4u.gif
aga biski apleidau (*)(*) temele  ax.gif  dbr sedziu nosies plastikos temoj  biggrin.gif 
kaip sakoma viena beda ne beda smile.gif
Visko noriu, turbut busiu uzsikretusi op liga  biggrin.gif  blush2.gif

Lauksime rezultatų smile.gif

QUOTE(Kita @ 2009 05 11, 17:31)

... ir, kas be ko - mityba smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 05 11, 18:09)
Lauksime rezultatų smile.gif
... ir, kas be ko - mityba smile.gif

Rudeni planuoju, jei viskas bus ok ax.gif
Jo mityba tai pagrindas, aisku kartais galima ir nukrypti i sona ax.gif bet tik kartais rolleyes.gif reikia moket laiku sustot, o tai is kart "draugu priauga" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kita: 11 gegužės 2009 - 19:18
QUOTE(Kita @ 2009 05 11, 21:17)
Rudeni planuoju, jei viskas bus ok ax.gif

Faini planai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 05 11, 18:43)
Faini planai smile.gif

bigsmile.gif aga, dbr chirurgo paieskose uzsikasus, vis gi veidas, vis gi nosike, o nuo chirurgo darbo cia labai daug kas priklauso... tokia dali nepaslepsi po rubu, tai ir bijau ir noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 05 11, 22:01)
bigsmile.gif aga, dbr chirurgo paieskose uzsikasus, vis gi veidas, vis gi nosike, o nuo chirurgo darbo cia labai daug kas priklauso... tokia dali nepaslepsi po rubu, tai ir bijau ir noriu  blush2.gif

Kaip supratau, darysi ir kremzlės šlifavimą, ir galiuką trumpins? Ir tarp ko renkiesi? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 05 11, 21:37)
Kaip supratau, darysi ir kremzlės šlifavimą, ir galiuką trumpins? Ir tarp ko renkiesi?  bigsmile.gif

Tai, kad tas pasirinkimas mano labai siauras unsure.gif galvojau apie S.V, bet dar nesu tiksliai apsisprendusi, zodziu, bet kokie pasiulymai ir patarimai praverstu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti